16 December 2008

~Preparation b4 Honeymoon~

Salam...hai smua kwn2 yg baik hati jugak x lupe pd musuh2 yg slalu sgt suke dgki2 ngan aku...sorry psl dah lama aku x update new entry n aku terpksa men "private" kan blog aku yang bnyk sgt kontroversi ni...ntah la kan,aku pon x faham nape ader je lg lalat2 yg suke dgki ngan aku...haishh aku bebetul x faham...:)

Ok la,straight to the point,berdasarkan title kat atas tuh aku akan honeymoon berdua ngan MR.RUFFY aku...so perjalanan kali ni tidak ditemani oleh putra & putri aku...irfan & damia la sape lg...so aku akan bahagi tugas menjaga ni sama rata...adil bukan?? psl maid aku x balik2 plak lg nia...terlupe jln pulang ke malaysia ke yangg?? balik cepat,banyak lg keje kat gumah nia...:) so irfan aku hantar ke umah MIL kat nilai,manakala damia akan kuhantar ke umah parents aku yg terletak di Istana Negara Darul Shukor kat mlk...korang tahu kan ktne tmpt tuh?? hahahah

So,mcm biasa b4 nk pegi ni...oh yaa aku akan berangkat pegi honeymoon pd 29,30,31 & 1hb (new year 2009)...celebrate new year skali la tuh kan??..hehehe...so segala urusan jual beli online akan aku setlekan thiz week...so final week ni aku agak bz sket setlekan pyment2 online aku...harus aku setlekan...nnt x de la time wktu honeymoon tuh ada ceti kol mntk hutang kan?? ahhahaha...so pyment utk hari ni aku dh setlekan handbag KVZ yg aku dok idam2 kan slama ni...bg aku sgt cantekk la...x tahu la bg korg kan...so KVZ ni aku dh lama usha2...so td br wat pyment n insyallah KVZ aku akan smpi esok...so kalau uolls smua ada yg berminat,nnt aku gtau web mana yg aku bli thiz bag...ok..:)

So ni la die bag yg aku bli tuh...so preparation lain akan ku update dr masa ke semasa ok...:)

handbag KVZ kaler cream...:)
x sbr rasanya utk aku membelai tubuhmu wahai KVZ
06 December 2008

~Tag From Aizul Marcello~

Salam....act tag ni smlm my brother aizul marcello suruh aku buat...tp bz sgt2 smlm....so pg2 td after mandi aku pon wat la sessi fotografi ngan adik bongsu aku irine nadia marcello...tp irine nya purse dh amik mlm td...tag ttg purse kami...:)

1stly,meh aku story psl purse kesayangan aku ni...aku syg bangat ngan purse ni walaupun ianya nmpk simple...harga toksah la tnya...4 sure la mahal kan???haahhahahah...(lg la org brtmbh dgki ngan aku kan)...ok continue balik...purse aku ni aku bli time aku pegi bandung last 2 month...so 1st time nmpk trus jatuh cinta ngan purse ni...:) suke sgt tuko2 purse...mst purse2 aku yg lain ngumpat sesama dorg kan...ingat i x tahu...:))

ok la,dlm purse tuh aku x snap smua2 tau apa yg ada dlm tuh....bahaya...so ader certain2 je aku snap...sorry..:)

Yg klakarnya time sessi fotografi purse ni kan...x sngka dressing aku & adik bgsu aku sama...adik aku irine amik pic smlm...aku baru pg tadik...irine suke tau tiru baju2 i...apa x nya,main capai je apa yg ada kat butik i...so here we go...enjoy ok my pic...x la cantekkk mana pon...kang ader plak org dgki2...:)
Tag nya mcm ni :-

1.Snap pic wallet korang skang dalam dan luar.
2.Perkenalkan wallet anda, nama die, kat mana beli, berapa hinggit.
3.Keluarkan apa yg patut, snap puas2, minimun 5 item ok. <-- pedulik hape aku khaaannn..haha..sket2 sudeey
4.Snap wallet bersama empunya diri, Kehkeh.
5.Tag plak 5 kenalan anda....

me with my lovely purse...bought from bandung...:)

cantekkk kewww??

brg2 yg ada dlm purse...act,lg banyak tp yg ni je utk tatapan umum..yg lain x ley..:)

try comparing both of us...pakaian yg sama from butik honey_nurhaliza

04 December 2008

~Cik Puan Muda honey_nurhaliza mencari PA~

haiii all...siannya blog i ni dh bersawang truk daa ni...thanks kat kwn2 yg remind kan aku suh update thiz blog...mmg nk update pon...tp bz sgt2...ni pon curik2 masa je ni...:)

So,direct to the point je la ek...malas nk berkias2 cam org dolu2...korang faham kan title atas tuh?? yup,saya dgn ini Fadzlyne Hanny Ab Rahim a.k.a honey_nurhaliza dgn ini ingin mengumumkan kepada smua rakyat2 jelata beta bahawasanya i ingin mencarik PA i sndiri...sbb nya PA yg dulu sudah further study kat overseas...:)

So kat bwh ni ader aku sertakan syarat2 kelayakan utk menjadi PA :- so check it out ok..:)

1) Ader kelulusan dlm acc...(kiranya kalau pandai math pon bley dipertimbang kan laa..)
2) Boley bersikap jujur & amanah...(mmg kene jujur psl PA ni akan dimanahkan menyimpan segala rahsia2 cik puan muda honey_nurhaliza...huhu
3) baik & boley mndengar segala bntuk suruhan & arahan...( tp x dela aku buli2 ok)
4) boley & sanggup ikut aku ke mana sahaja aku pergi especially shopping2...:) (tolong angkat brg2 aku ek)
5) sediakan jadual seharian aku...especially bab2 meeting..:)

Benefit2 bile menjadik PA aku :-

1) akan disediakan tempat tggl & transport
2) ikut ke mana shj cik puan muda honey pergi...:) (kecuali pi beraks & kencings..hahaha)
3) diberi gaji 2k sbulan & bonus tahunan kalau prestasi baik..:) ckup kot aku rasa psl keje nya x berat mana pon..:)
4) bnyk lg kot benefit2 die...x tersenarai la sygku...:)

ok itu je la kot yg aku mahu bile nk jadi PA aku ni...so sape2yg berminat utk PA sila beri resume kat email aku ok...honey_nurhaliza@yahoo.com...daaaaa~
29 November 2008

~Happy Siblings~

Hamboi2 komain lg blog i ni bersawang riang...lama beb x update...act,bz sket psl tomorrow kakak ipar aku kawen...so mmg bz sgt2 siapkan persiapan die...so dlm bz tuh sempat jugak aku & my siblings jln2 makan angin & shopping2...kitorg pi bertiga je mlm td...mmg best sgt2...rasa cam anak dara dolu2...irfan & damia tinggal ngan my lovely husband...tq laling..muaahh..:)

So kitorg pon pegi la bertiga...seronok psl lama x gelak2 ngan adik2 aku...kalau dulu,4 ur information,aku n my siblings rapat gilerrr..apa2 problem kitorg share sama2...gelak sama2..nangis pon sama2...so kitorg mmg happy siblings...jgn jeles...paling best nya kalau dah dok beramai2 cmni...syok sgt ngumpat2...n gelak2 smpi nk pecah perut...bnjoy suke wat lawak bodo tau...muni pon sama...sakit perut weyyyy...:) x sabar nk tggu bnloy pulang dr sydney next week...(raya haji insyallah)

so kat sini ada pic2 yg kitorg nk share ngan uolls smua...enjoyyyy...daaa~...nk siap2 pi umah MIL aku...nk ngk apa2 yg patut...:)









25 November 2008

~Aktiviti Cuti Sekolah~

Salam...yihaaaa cuti sekolah sudah kembali...dulu time2 cuti sekolah ni lah hari yg paling aku nanti2 kan...paling aku teringatkan skali time aku jd cikgu dolu2...cuti sekolah la paling best bg aku...dpt rest dr keje2 guru...penat beb...guru cemerlang la katakan...huhu..:)

So skang hari cuti sekolah ni aku amik kesempatan utk bwk anak2 aku pulang ke kampung...hahahah mcm la jauh sgt kampung aku tuh...tuhaaa dekat je..kat istana negara darul shukor mlk...lgpon balik ni pon aku nk amik adik2 aku aizul marcello & irine marcello utk lepak2 umah aku....:) cuti sekolah la katakan...so nk bwk dorg dtg bercuti n jln2 sini...:)

Lgpon thiz week mggu bz sket sbb thiz week kakak ipar aku kawen...hahaha lmbtnye kawen...so banyak keje nk aku setlekan mggu ni...so dgn ada nya adik2 aku...dpt la dorg ngk2 kan anak2 aku jap...maid aku komain lg cuti lama sgt...nak kene babab laju2 ni agaknya...:)

So mcm biasa dlm kete wajib mama posing2 ngan irfan & damia...irfan suke tau wat2 sleep...so citer seterusnya akan diupdate later ok...:)

damia pantang dok dlm kete...mesti nak sleep...:)

mama paling vogue dlm dunia yg fana ini..hahaha...

opss...terseksi plak...:) abaikan ok...:)

damia x pandang la...:)

muka damia yg hampir2 nk sleep...:)

17 November 2008

~My Favourite - English Style~

Salam...fuhhh penat sgt arini...pg2 lg dh ke butik azah a.k.a datin azah...(die marah panggil datin) so whatever la kan...act,pi butik die utk amik cadar english style yg dijanjikan...arituh time pegi tmpt die x banyak choise sgt...so ni stok br smpi...mmg cntekkk yg amat...aku mmg minat english style...:)

so aku dh janji ngan adik bgsu aku,irine nadia marcello utk blikan die cadar baru english style...nk pink color...so mmg nice yg akak pilihkan ni utk murni...:)

So,aku pon amik mana yg cntekkk je...sbb hubby tgh demam truk...so x leh lama2...pas lunch aku trus pulang ke rumah...:) act,cadar ni mmg aku nk promote sgt2 kat member2 blogger aku yg lain yg mana korang x kan jmpe harga yg mcm ni murah...rm150 comforter set...ader 5 pieces...2pillow,boolster,sheet & comforter...so paling murah aku pnh beli rm199...so harga ni puan azah bg pd aku...special price beb...psssttttt...kalau korang nak,meh gtau aku,aku tolong blikan dgn harga yg aku dpt ni...:) tuh pon kalau korg minat english style cam aku la.:)

so kat bwh ni ada 4 comforter english style yg aku bli utk aku,mak & adik2 aku...nnt korg leh la ngk design2 die...mana tahu kot2 terbekenan plak kan...:) so enjoyyyyyyyyyyy...:)

english style comforter set...very nice...:) i like...:)

yg pink2 camni of cource la utk diletakkan kat kamar beradu aku..:)

soft pink ni utk bilik adik bgsu aku...hope murni suke ok..:)

yg ni purple + coklat...sgt cantekkk utk mama aku..:) sesuwaiiii...mst ayah pon suke..:)

yg ni set purple...utk bilik ajoy marcello..:)

yg ni plak x lupe utk bilik anak dara aku...raja damia...sgt cantekk..:)

15 November 2008

~Insaf lah~

Salam all....act,entry ni request from my kwn2 yg menyuruh aku supaya letak kat blog...x de apa pon,bukan niat nk besar2 kan perkara yg kecik...tp just sbg pengajaran utk kita2 smua...:) aku bukan menggelabah ok kene2 cmni...act,blog lama dulu pon ader org dgki jugak...hishhh x faham betul laa...

Sebenarnya niat aku berblog2 ni bukan niat nk menunjuk2 dan jauh skali nk bermegah2 apa yg aku ada...just niat aku nk crk ramai kwn blogger yg boleh kita share something yg baik kan...so mmg itu lah niat aku tp bile ader sesetengah pihak & golongan yg suke mengutuk2 org...aku x kesah kalau ianya komen yg membina...Rasulullah sendiri pon ada ajar kita kan camna cara utk kita menegur org....dgn cara yg berhikmah la kan?? bukan dgn cara kutuk2 org...

Aku n my siblings pon turut kene jugak kutuk2 ni...aku x faham la apa sebenarnya motif org2 yg suke dgki2 & kutuk2 org ni...bebetul x faham....pastuh dh kutuk2 pandai plak takut x mo bg identiti die...fuhhhh mmg sah2 la penakut & pengecut!!...tp jgn risau,dunia skang ni makin hari makin canggih beb....so ip org yg kutuk2 tuh smua leh detect...tq sgt2 kat kwn i "bob" yg dpt mengesan ip "org" tuh...x pe bob,i bg peluang kat org yg kutuk2 i tuh mntk maaf secara personal kat i ok"....:)

So aku harap pasni kejadian seumpama ni x kan berulang lg...aku x pnh skali nk kaco life org...so sebaliknya la...kan bagus kalau kita ramai kwn2 blogger...share apa2 yg patut...x yah la nk dgki2 ok...cube lah fikir sket,apa la yg ko dpt kalau dgki2 ngan org ni....aku x rugi apa2....dpt pahala lg ada laa...so think about it ok...Allah kurniakan kita tgn utk menulis bnde2 yg baik...bukan utk menulis mengutuk2 org....so aku harap sgt org ni dtg mntk maaf secara personal kat aku...:)

p/s : aku bg peluang kat ko utk dtg sndiri mntk maaf pd aku...kalau ko segan,ni email aku...honey_nurhaliza@yahoo.com....kalau ko x ngaku,PA aku akan setlekan....tq so much!!
12 November 2008

~Shawl kami~

salam all,act entry ni khas utk member2 i yg mntk agar post kan cara2 pki shawl...x de la expert mana pon,tp boleh la jugak nk share ngan kgkawan smua...tp sorry sgt2 psl model cara2 pki shawl ni bukan i ok...tp adik bgsu i...irine nadia marcello...kebetulan die pki shawl...so i amik pic die utk post kat blog i...bz la yanggg x sempat nk amik pic i sndiri...tp kat bwh ni ader contoh i pki shawl hitam...so pd sape2 yg teringin nk pki shawl tp x reti cara2 memakai nya...leh la refer kat blog i ni ok....:) bwh ni step2 die ok...:)

Step 1 - Pakai selendang sebelah panjang, sebelah pendek.
Step 2
- Bahagian pendek tu pinkan di bahu.
Step 3
- Bahagian panjang, lilit macam biasa.
Step 4 - Lebihan lilitan dibawa naik ke atas kepala. Sematkan jarum peniti betul2 atas kepala. (macam nak lilit lagi skali). Sematkan hujung selendang dengan jarum. (posisi utk disemat sama cam tangan model dlm gambar)
Step 5-Lihat arahan step 4...muahaha..
Step 6- Siap..!! Mudah kan? :)

model irine nadia marcello (my siblings)

model ni plak cik puan muda honey_nurhaliza

dan model yg terakhir ni plak...anak kesayangan i la...Raja Damia
06 November 2008

~Mama Rindu Kamu~


Irfan..cepatlah pulang sayanggg...mama rindu bangat sama kamu...irfan dh 3 hari x jmpe mama...kalau smpat mlm ni mama jmput irfan ok...irfan skang kat umah MIL aku...bantal butuk irfan adik damia bwk tdo mlm2...:)

Dah semakin bijak anak aku ni...banyak bende yg die dh mula faham...n banyak jugak words yg die pelajari...tuh janji aku,akan kudidik anak2 aku jd org yg berjaya dunia n akhirat...:)

Tak semudah yg kita sangka utk membesarkan dorg...mcm ni la mak ayah kita jaga & besarkan kita time kecik2 dulu...kene marah tuh smua biasa daa...tp kan aku ngk la...didikan org dulu2 ngan org skang ni amat2 berbeza skali...mgkin cara org dulu2 die lebey tegas n garang...tp bg aku,tegas aku bertempat....pnh jugak baca satu artikel ni,die kata utk didik anak supaya jd insan yg cemerlang adalah didik dgn penuh kasih sayanggg...yaa aku stuju sgt2...:)

Insyallah aku cube perbaiki segala kelemahan2 aku...aku tekad utk jd mama yg baik utk kalian berdua...kalau dpt award tokoh ibu mithali kan best?? x gempak gitu?? tp aku masih banyak kekurangan...:)

Dlm doa..."Ya Allah Ya Tuhanku,berikan aku kekuatan utk aku jd seorang isteri yg solehah buat suamiku...& jugak seorang ibu yg cemerlang utk anak2 aku...amin..."...:)

~Anak2 ku ke Kebun Haiwan~

Salam...meh nk update sket aktiviti anak2 ku last weekend arituh...akibat kebosanan yg melanda kami sekeluarga,aku pon suggest kan la kat papa bwk dorg ke "Kebun Haiwan"...tahu enggak mkna kebun haiwan?? tuh la ngk citer indon lg...kebun haiwan bermaksud "zoo" laaa...tp cam best je dorg guna kebun haiwan...so let check it out aktiviti kami...:)

So,pagi2 tuh siap2kan la dorg...then kul 9pg cmtuh kami bertolak ke kebun haiwan...tp bukan kebun haiwan kat kl tuh tp kat mlk je...ala lebey kurang sama je...tp aku rasa mlk is the best la....(wahhh wahhh meh promote mlk)...so smpi2 je,kami org 1st masuk kat situ...best gak x ramai org...mule2 skali irfan jmpe bird ni...pandai betul bg salam...subhanallah!!...manusia pon kdg2 jmpe sesama manusia jarang bg salam...so amik pengajaran ok...sdgkan binatang boleh bg salam,inikan pula kita manusia...:)


Assalamualaikum....eh bird leh ckp la dik...:)

so kami truskan aktiviti kami...cam biasa la irfan & damia happy sgt bile ngk binatang2 dlm tuh...melonjak keriangan...mama pon happy gak tp coverr arr x kan nk melonjak plak kat situ....wakakakaka...so bwh ni pic papa yg rajin ngan 2 org anak2 nya...:)


papa,perutmu makin boroi...x pe cover2..:)

kebetulan kitorg smpi tuh ader show utk binatang...mmg seronok sgt bile ngk dorg happy...mama happy bile kalian smua happy..:) so 1st show dr marina(nama urang utan tuh laa) fuhhh bijak giler mcm manusia...tuh smua dh lama kene didik n ajar...pandai la die...mcm kita jugak,kalau kita rajin blaja,maka kita akan jd pandai...hokeyyy??...pesan utk adikku...huhu


ni la die marina tuh...pandai tp ushukkk badan die...dh lama x mandi ek??


sempat mama posing ye?? teserlah ketembamam aku...pregnant kah aku?? hahaha

show binatang2 tuh ada la dlm setengah jam lama nya...n then kitorg truskan lg melihat binatang2 yg ada dlm tuh...malas nk naik train dlm tuh...jln kaki lg puas ngk binatang2 dlm tuh..(fuhhhh padahal penattt gilerrr ni..cover..cover)



irfan yg kehausan...muka dh penat tuh...banyak lg ni dik nk jln..:)


pic irfan atas kura2...berani x?? (kura2 batu la mmg arr berani kan??


damia jugak yg berani naik kura2...:)

setelah puas berjalan2 dlm tuh ngk binatang...hampir 2 jam jugak laa...irfan ngan damia pon da penat...so aku pon ajak hubby balik...(padahal dah x tahan penattt ni...makeup smua da cair)...irfan mula2 x mo balik...nk ngk elephant lagik...penat la yangg...kite balik dulu ok...nnt ptg kita jln lagik ok...:) mama promise,nnt bile papa n mama free kita pegi lagi ok syg??...:)...so walaupun kepenatan,rasa puas dpt bwk dorg jln2 ke "kebun haiwan".....ngeeeeee~
terpancar wajah kepenatan anak2 ku...:)
01 November 2008

~Tag~



Haishhh,dlm kesibukan , sempat jugak aku jwb tag dr blogger baru,mama amie...time ni sng sket nk edit entry psl dorg smua still lg tdo....so here we goes...:)

1. Sudah pukul berapa sekarang?
7.40 a.m

2. Apa mood sekarang?
x berapa selesa psl batuk2...irfan bwk virus..:)

3. Rasa nk buat apa sekarang??
nk b'fast burger...boley x??

4. Kalau anda ada magic,apa yg ingin anda lakukan??
nk sembuhkan my scabies...:(

5. Rasa nk ngk citer apa skang??
citer lawak psl da lama x gelak2...:)

6. Keluarga anda sedang buat apa skang??
apa lg smua sdg tdo mlm td smua tdo lewat..

7. Apakah waktu makan skang?? adakah anda sudah makan??
aahh time b'fast skang ni...x mamam lg psl tggu dorg smua siap2 mandi...mama wat b'fast sandwich tuna n bihun...conflakes susu utk irfan & adik damia..:)

8. Rasa nk duduk ngan sape skang??
ngan irfan & damia psl dorg br bgn tdo...layan beb bau bucuk mama tuh...:)

9. Dan Dia/mereka sedang buat apa skang??
rasa2 nya mak sdg pi pasar skang...ayah plak sdg siap2 wat b'fast...panaskan sambal bg garing2...ngeeeee

10. Mcm mana cuaca skang??
mcm nk ujan je...best kalau smbung tdo ni tp kalau tdo x siap plak tag ni...marah mama amie nnt...hehehe

11. Kalau ada tunai sejuta skang,apa anda akan buat??
hahahaha dah pnh rasa daa....dulu excited arr skang biasa2 je...chett!! berlagak siottts...(tp ni realiti hokeyyy!!)

12. Rasa nk serveniour dr sape skang??
nk dr kenalan i...datin azah...psl die ni slalu pi oversea mst x tggl serveniour utk i kan??

13. Setelah menjawab soklan servey ni,apa mood anda skang??
mood shopping tetibe dh dtg...hahaha

14. jadinya sudah kul bape skang??
7.55 a.m (10 minit je aku jwb tag)

15. Akhir sekali,rasa hendak tag sape skang??
utk my siblings je...kwn2 x mo...hahaha

aizul marcello
irinenadia marcello
aloy radzi

sila laksanakan tggungjwb anda ok...:) last but not least,sorry guys kalau ada tersilap bahasa...apa yg dtg smuanya lahir dr hati aku yg jujur & ikhlas...x de hipokrito de amor ok...:)

~Holiday Part 2~

1st off all,sorry guys psl last entry aku psl holiday tuh stop tetibe...bukan apa,layan scabies aku ni...anyway,let's check it out my story ok...so sepanjang perjalanan tuh sempat la snap pic2 aku & irfan,adik damia x sempat nk snap psl die dok depan ngan kakak ipar aku...(cheh,x psl2 nama die masuk dlm blog aku ni)...aku ngk irfan happy sgt jln2 jauh cmtuh...apa x nya,org bwk jln,suke la die...apa la mama ni...hehehe...:)


peace...kita berdue je yg rajin2 amik pic kan mama?? :)

So kami tibe di Teluk Batik lebey kurang jam 3 ptg...mmg penat sgt2 ( hahah mcm la aku yg drive)...so smpi2 je trus kami isi perut...lapa beb...n after dh lunch tuh,tibe2 irfan nmpk kude...so apa lg...die ajak papa die naik la...aku plak semakin x de mood(scabies la punya psl ni)...tp aku demi anak2,aku layan la jugak...:)

happy sgt ngk irfan naik kude...de de de..hehehe

and then dah bli servounior2 tuh kitorang harus carik tmpt penginapan...cadangnya nk tdo kat Lumut,tp sbb kan aku dh x tahan penat,aku syorkan agar kitorg tdo semalam kat Marina Curve Resort, so kami check in lebey kurang kul 5 ptg...smpi2 je...aku trus crk katil utk aku rest kan badan ni...fuhhhh penat sgt...:)


view from my room 707


bestnya mama...!!

so akibat keletihan,aku terlena sehingga mgrib...dh setle2 kan dorg,so kami cadang nk pi dinner kat luar...berdekatan ngan marina jugak...masakan kat restoran tuh nmpk cam sedap2 tp bile makan hahahaaha...x sodap lgsung...:)


pic mama paling vogue di dunia...ahhaha..( don't look at my tummy ok)


ni plak pic papa paling rajin di dunia...:)

so keesokan harinya kitorg smua bangun awal pg..psl x mo terlepas ngan b'fast yg sodap2...)ni smua idea mama la ni) irfan & damia nk tdo lg...eheheh...x pe,ari2 lain leh tdo puas2 ok...:) so irfan & damia mama pki kan baju mandi skali...nnt after b'fast,sng trus pi water world trus mandi je...lgpon ianya bersebelahan ngan marina tuh...:)

mama,irfan & adik dh ready nk mandi ni...:)


pic damia after dh b'fast,ehehhe x sabar nk mandi la tuh..:)


ni plak pic irfan yg nmpk ghairah sgt nk mandi...siap bwk aksesori mandi die...:)

mmg seronok sgt bile ngk dorg happy2 cmtuh...lebey2 lg irfan la...mama happy bile kalian happy...:)


papa la yg terpaksa layan dorg..mama x mandi...scabies mama x sembuh lg sayang...:)



irfan buat aksi stun dlm air..:)


so x sedar ms cepat berlalu,jam dah menunjukkan kul 11.30pg...so ader lebey kurang 1/2 jam je lg utk mama & papa kemas2 kan brg...so kul 12 tghari kami pon check out...sementara tggu driver kami jmput,mama dskuss2 ngan papa apa agenda kami seterusnya...papa cadang nk ke Pangkor...tp mama pon luahkan yg mama sebenarnya x larat nk ke sana...ni smua gara2 scabies yg semakin truk...( ubat makan tertinggal kat umah)...so kami decide utk pulang ke kl ajer...sedey psl holiday ni terlalu kejap sgt...x sempat nk luangkan masa puas2 utk kalian smua...ampunkan mama ok...next time after mama dh sembuh,kita pegi lg ok...:)


pic otway balik kl...mama & irfan je kan??