01 November 2008

~Pelanduk Dua Serupa~

Assalamualaikum...jmpe lg kat my new blog...hope kat new blog ni kita smua dpt berblog2 dgn aman skali tanpa makhluk2 perosak tuh...(org yg dgki ngan aku tuh laa)...:)
1stly,sorry kat izy psl letak pic die ni...anyway i pon x tahu apa2 ttg perkara ni..n then yesterday i've got the email yg mengatakan u (izy) ni kembar seiras i...ehhehe...i trus upload ur pic n Subhanallah Maha Suci Allah...ada insan lain yg mirip2 wajah i...pastuh ramai yg komen dorg smua ingat tuh adalah i...ader la sket wajah seakan2 sama...:) anyway kat sini ada i upload kan pic izy n i,honey_nurhaliza...:)

p/s: izy,i ada baca kat u punya blog,jajagurls pon tersalah org....die ingat izy adalah honey...hehehe...sorry atas sebarang kesilapan..:)

~feedback dr kwn2~

candylips_izy said...

sabar je la kan..hehe~~
tula..ur bro pn ckp i mcm u..
klaka rasenye..

tu adalah tanda2 kebesaran Allah..
syukur allhamdulillah..

nyway,thanx 4 adding me..
keep in touch ya..

~honey_nurhaliza~ said...

aahh kuasa Allah...ramai kata sama muka kita...ehehhehe

♥Shawls~2u♥ said...

wani penah jumpa izy..cantik..so hanny pun cantik jgk..;)
yelah..muka izy n hanny sama..

syayassir said...

ha ah, memang serupa lah hanny, nanti kalau dah jumpa, amdik gambar both of u banyak2 ye... :)

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhu..shantekkd dehh uOlss:)
uwarrghh..nape muke adik die x shame cam akk die..haishhh..cis..cis..cis,,,!@##%$#!%$^$^&@#

~honey_nurhaliza~ said...

adik die irine nadia marcello lg lawo ok..eheheheh...dik,jgn jeles ok jmpe lg org yg serupa cm akak...uhuuh...:))

0 CPM's comments:

Post a Comment