01 November 2008

~Holiday Part 2~

1st off all,sorry guys psl last entry aku psl holiday tuh stop tetibe...bukan apa,layan scabies aku ni...anyway,let's check it out my story ok...so sepanjang perjalanan tuh sempat la snap pic2 aku & irfan,adik damia x sempat nk snap psl die dok depan ngan kakak ipar aku...(cheh,x psl2 nama die masuk dlm blog aku ni)...aku ngk irfan happy sgt jln2 jauh cmtuh...apa x nya,org bwk jln,suke la die...apa la mama ni...hehehe...:)


peace...kita berdue je yg rajin2 amik pic kan mama?? :)

So kami tibe di Teluk Batik lebey kurang jam 3 ptg...mmg penat sgt2 ( hahah mcm la aku yg drive)...so smpi2 je trus kami isi perut...lapa beb...n after dh lunch tuh,tibe2 irfan nmpk kude...so apa lg...die ajak papa die naik la...aku plak semakin x de mood(scabies la punya psl ni)...tp aku demi anak2,aku layan la jugak...:)

happy sgt ngk irfan naik kude...de de de..hehehe

and then dah bli servounior2 tuh kitorang harus carik tmpt penginapan...cadangnya nk tdo kat Lumut,tp sbb kan aku dh x tahan penat,aku syorkan agar kitorg tdo semalam kat Marina Curve Resort, so kami check in lebey kurang kul 5 ptg...smpi2 je...aku trus crk katil utk aku rest kan badan ni...fuhhhh penat sgt...:)


view from my room 707


bestnya mama...!!

so akibat keletihan,aku terlena sehingga mgrib...dh setle2 kan dorg,so kami cadang nk pi dinner kat luar...berdekatan ngan marina jugak...masakan kat restoran tuh nmpk cam sedap2 tp bile makan hahahaaha...x sodap lgsung...:)


pic mama paling vogue di dunia...ahhaha..( don't look at my tummy ok)


ni plak pic papa paling rajin di dunia...:)

so keesokan harinya kitorg smua bangun awal pg..psl x mo terlepas ngan b'fast yg sodap2...)ni smua idea mama la ni) irfan & damia nk tdo lg...eheheh...x pe,ari2 lain leh tdo puas2 ok...:) so irfan & damia mama pki kan baju mandi skali...nnt after b'fast,sng trus pi water world trus mandi je...lgpon ianya bersebelahan ngan marina tuh...:)

mama,irfan & adik dh ready nk mandi ni...:)


pic damia after dh b'fast,ehehhe x sabar nk mandi la tuh..:)


ni plak pic irfan yg nmpk ghairah sgt nk mandi...siap bwk aksesori mandi die...:)

mmg seronok sgt bile ngk dorg happy2 cmtuh...lebey2 lg irfan la...mama happy bile kalian happy...:)


papa la yg terpaksa layan dorg..mama x mandi...scabies mama x sembuh lg sayang...:)



irfan buat aksi stun dlm air..:)


so x sedar ms cepat berlalu,jam dah menunjukkan kul 11.30pg...so ader lebey kurang 1/2 jam je lg utk mama & papa kemas2 kan brg...so kul 12 tghari kami pon check out...sementara tggu driver kami jmput,mama dskuss2 ngan papa apa agenda kami seterusnya...papa cadang nk ke Pangkor...tp mama pon luahkan yg mama sebenarnya x larat nk ke sana...ni smua gara2 scabies yg semakin truk...( ubat makan tertinggal kat umah)...so kami decide utk pulang ke kl ajer...sedey psl holiday ni terlalu kejap sgt...x sempat nk luangkan masa puas2 utk kalian smua...ampunkan mama ok...next time after mama dh sembuh,kita pegi lg ok...:)


pic otway balik kl...mama & irfan je kan??











0 CPM's comments:

Post a Comment