17 November 2008

~My Favourite - English Style~

Salam...fuhhh penat sgt arini...pg2 lg dh ke butik azah a.k.a datin azah...(die marah panggil datin) so whatever la kan...act,pi butik die utk amik cadar english style yg dijanjikan...arituh time pegi tmpt die x banyak choise sgt...so ni stok br smpi...mmg cntekkk yg amat...aku mmg minat english style...:)

so aku dh janji ngan adik bgsu aku,irine nadia marcello utk blikan die cadar baru english style...nk pink color...so mmg nice yg akak pilihkan ni utk murni...:)

So,aku pon amik mana yg cntekkk je...sbb hubby tgh demam truk...so x leh lama2...pas lunch aku trus pulang ke rumah...:) act,cadar ni mmg aku nk promote sgt2 kat member2 blogger aku yg lain yg mana korang x kan jmpe harga yg mcm ni murah...rm150 comforter set...ader 5 pieces...2pillow,boolster,sheet & comforter...so paling murah aku pnh beli rm199...so harga ni puan azah bg pd aku...special price beb...psssttttt...kalau korang nak,meh gtau aku,aku tolong blikan dgn harga yg aku dpt ni...:) tuh pon kalau korg minat english style cam aku la.:)

so kat bwh ni ada 4 comforter english style yg aku bli utk aku,mak & adik2 aku...nnt korg leh la ngk design2 die...mana tahu kot2 terbekenan plak kan...:) so enjoyyyyyyyyyyy...:)

english style comforter set...very nice...:) i like...:)

yg pink2 camni of cource la utk diletakkan kat kamar beradu aku..:)

soft pink ni utk bilik adik bgsu aku...hope murni suke ok..:)

yg ni purple + coklat...sgt cantekkk utk mama aku..:) sesuwaiiii...mst ayah pon suke..:)

yg ni set purple...utk bilik ajoy marcello..:)

yg ni plak x lupe utk bilik anak dara aku...raja damia...sgt cantekk..:)

10 CPM's comments:

  1. owh..same ek kita...cadar kawen sy pun english sytle...mase tu beli RM180..mmg cntik kan english style..

    ReplyDelete
  2. to della : yaaa sgt suka english style....lena smpi pg...:)

    ReplyDelete
  3. akakkk,
    maken berseri seri la bilik irinee an :DD

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. english style mmg ada style laa... hehehehe... niwey, english style ni cam sweet sgt kan? bia pun kaler ape.. bunga2 sumenye... best..

    ReplyDelete
  6. honey..yg soft pink tu sebijik cam eila punya tau...hehe..cantik dan selesa...

    ReplyDelete
  7. to umibalqis : of cource english style mmg cntek n ader style..:)

    to eila : yeke sama...tp kalau ngk bebetul,hanny nya lg lawooo...wakaka...cntek kan??

    ReplyDelete
  8. cantikla..tp baru je beli cadar bln lepas.nanti nk order pesan kt honey lain kali bley?lpas basuh pudar tak kaler dia?

    ReplyDelete
  9. sgt cantik!~...memang sgt bagus2x...

    ReplyDelete