04 December 2008

~Cik Puan Muda honey_nurhaliza mencari PA~

haiii all...siannya blog i ni dh bersawang truk daa ni...thanks kat kwn2 yg remind kan aku suh update thiz blog...mmg nk update pon...tp bz sgt2...ni pon curik2 masa je ni...:)

So,direct to the point je la ek...malas nk berkias2 cam org dolu2...korang faham kan title atas tuh?? yup,saya dgn ini Fadzlyne Hanny Ab Rahim a.k.a honey_nurhaliza dgn ini ingin mengumumkan kepada smua rakyat2 jelata beta bahawasanya i ingin mencarik PA i sndiri...sbb nya PA yg dulu sudah further study kat overseas...:)

So kat bwh ni ader aku sertakan syarat2 kelayakan utk menjadi PA :- so check it out ok..:)

1) Ader kelulusan dlm acc...(kiranya kalau pandai math pon bley dipertimbang kan laa..)
2) Boley bersikap jujur & amanah...(mmg kene jujur psl PA ni akan dimanahkan menyimpan segala rahsia2 cik puan muda honey_nurhaliza...huhu
3) baik & boley mndengar segala bntuk suruhan & arahan...( tp x dela aku buli2 ok)
4) boley & sanggup ikut aku ke mana sahaja aku pergi especially shopping2...:) (tolong angkat brg2 aku ek)
5) sediakan jadual seharian aku...especially bab2 meeting..:)

Benefit2 bile menjadik PA aku :-

1) akan disediakan tempat tggl & transport
2) ikut ke mana shj cik puan muda honey pergi...:) (kecuali pi beraks & kencings..hahaha)
3) diberi gaji 2k sbulan & bonus tahunan kalau prestasi baik..:) ckup kot aku rasa psl keje nya x berat mana pon..:)
4) bnyk lg kot benefit2 die...x tersenarai la sygku...:)

ok itu je la kot yg aku mahu bile nk jadi PA aku ni...so sape2yg berminat utk PA sila beri resume kat email aku ok...honey_nurhaliza@yahoo.com...daaaaa~

20 CPM's comments:

  1. ko xyah la...ko kan abg rafi dh lantik jd pengurus...swift akan jd milik ko 4 next year ok...:)

    ReplyDelete
  2. siapa lagi PA yg sesuai kalo bukan adik die sendiri...hehe...boleyh gelak2 bagai2 lagi nnt..sume murni buwat nnt..nk berakss kenching akk pon murni uwuskan jugakkk...wawawa....berminat x amik murni????hehehe
    byk dowshewww taww kalo x amik murni jd PA akk...hua3

    ReplyDelete
  3. to irine : weyyyy ko ingat aku OKU ke nk setlekan berakss kencings aku haaa??? sengal laaa ko dik...hehehe...ko jd PA akk kat umah je la...boley??

    ReplyDelete
  4. waa..nk jd PA akak la cmni...huhu..
    byk kmudahan di sediakan.

    ReplyDelete
  5. hahaah..akk berjaya mmbuat murni gelak dengan superduper mega nyew...:D
    ...dowshewww taww ckp yg mukan2 kat murni...tp kan..murni gase..murni konpemm punye jd PA akk..hehhehe

    ReplyDelete
  6. to irine :wawawa....dik ko x abes study lg...abeskan dulu k...nnt dh ader PHD baru leh jd PA akak...eheheh..:)
    akak tahu nape ko nk jd PA akak...sbb bile time shopping ko nk tumpang sekaki kan??hahah...:)

    to candylips_izy : boley je...tp kene beri resume ok...:)

    ReplyDelete
  7. huwargghhh..lamenyerrrr nk tggu abis stdy..mane aci akk aderrr pA yg lain...jeles sihhhhh,,,,huhu;D

    ReplyDelete
  8. ala x pe la...akak nk ngk murni dpt PHD dulu ok...abeskan study nnt leh keje ngan akak je sng...:)

    bab shopping2,u dun worry ok...smua ditanggung berehhhhhhh...:)

    ReplyDelete
  9. waahahhah..bagushhh~! sume janji2 tuh dituntut nnt!!!hehe..x sabo nk shoping2 lg..yiiihuuuuu!

    ReplyDelete
  10. agak2 agak akak leh apply tak?.. hehehehe

    ReplyDelete
  11. heheh...budak bawu abis spm layak gakkk..tp irine yg dpt kot..ngeh33xxx

    ReplyDelete
  12. cik irine,awk tu ujian bulanan form5 pn xabes ag kn???

    ReplyDelete
  13. dah2 x mo gaduh...ngeh2...erm,akak nk yg ada dgree in acc...pas spm adik smbung arr study lg...nnt leh keje ngan akak..:)

    ReplyDelete
  14. eh maner ader kami gado..alah,disqualified la plak..xper2..

    ReplyDelete
  15. nak apply gak bole tak yang???...eheheh...

    ReplyDelete
  16. to siribenmerah : boleh je yaggg nk try...sila kemukakan ur resume ok...hehee..:)antar kat email..:)

    to reena: lalingku,u keje ktne ek?? nk jd PA i boleh je...:)

    ReplyDelete