16 December 2008

~Preparation b4 Honeymoon~

Salam...hai smua kwn2 yg baik hati jugak x lupe pd musuh2 yg slalu sgt suke dgki2 ngan aku...sorry psl dah lama aku x update new entry n aku terpksa men "private" kan blog aku yang bnyk sgt kontroversi ni...ntah la kan,aku pon x faham nape ader je lg lalat2 yg suke dgki ngan aku...haishh aku bebetul x faham...:)

Ok la,straight to the point,berdasarkan title kat atas tuh aku akan honeymoon berdua ngan MR.RUFFY aku...so perjalanan kali ni tidak ditemani oleh putra & putri aku...irfan & damia la sape lg...so aku akan bahagi tugas menjaga ni sama rata...adil bukan?? psl maid aku x balik2 plak lg nia...terlupe jln pulang ke malaysia ke yangg?? balik cepat,banyak lg keje kat gumah nia...:) so irfan aku hantar ke umah MIL kat nilai,manakala damia akan kuhantar ke umah parents aku yg terletak di Istana Negara Darul Shukor kat mlk...korang tahu kan ktne tmpt tuh?? hahahah

So,mcm biasa b4 nk pegi ni...oh yaa aku akan berangkat pegi honeymoon pd 29,30,31 & 1hb (new year 2009)...celebrate new year skali la tuh kan??..hehehe...so segala urusan jual beli online akan aku setlekan thiz week...so final week ni aku agak bz sket setlekan pyment2 online aku...harus aku setlekan...nnt x de la time wktu honeymoon tuh ada ceti kol mntk hutang kan?? ahhahaha...so pyment utk hari ni aku dh setlekan handbag KVZ yg aku dok idam2 kan slama ni...bg aku sgt cantekk la...x tahu la bg korg kan...so KVZ ni aku dh lama usha2...so td br wat pyment n insyallah KVZ aku akan smpi esok...so kalau uolls smua ada yg berminat,nnt aku gtau web mana yg aku bli thiz bag...ok..:)

So ni la die bag yg aku bli tuh...so preparation lain akan ku update dr masa ke semasa ok...:)

handbag KVZ kaler cream...:)
x sbr rasanya utk aku membelai tubuhmu wahai KVZ

3 CPM's comments:

  1. haiyooo..meletopp beg!!!

    happy honeymoon again!~

    ReplyDelete
  2. sis..apsal irfan & damia dipisahkan?apsal x htr dua2 sekali kat uma parents?..

    wah..pingin tau aja..ngee..

    ReplyDelete
  3. heheheh...dorg x leh dok dekat2..mst irfan buli damia nnt...ehehhe..irfan kan abg!!

    ReplyDelete