06 December 2008

~Tag From Aizul Marcello~

Salam....act tag ni smlm my brother aizul marcello suruh aku buat...tp bz sgt2 smlm....so pg2 td after mandi aku pon wat la sessi fotografi ngan adik bongsu aku irine nadia marcello...tp irine nya purse dh amik mlm td...tag ttg purse kami...:)

1stly,meh aku story psl purse kesayangan aku ni...aku syg bangat ngan purse ni walaupun ianya nmpk simple...harga toksah la tnya...4 sure la mahal kan???haahhahahah...(lg la org brtmbh dgki ngan aku kan)...ok continue balik...purse aku ni aku bli time aku pegi bandung last 2 month...so 1st time nmpk trus jatuh cinta ngan purse ni...:) suke sgt tuko2 purse...mst purse2 aku yg lain ngumpat sesama dorg kan...ingat i x tahu...:))

ok la,dlm purse tuh aku x snap smua2 tau apa yg ada dlm tuh....bahaya...so ader certain2 je aku snap...sorry..:)

Yg klakarnya time sessi fotografi purse ni kan...x sngka dressing aku & adik bgsu aku sama...adik aku irine amik pic smlm...aku baru pg tadik...irine suke tau tiru baju2 i...apa x nya,main capai je apa yg ada kat butik i...so here we go...enjoy ok my pic...x la cantekkk mana pon...kang ader plak org dgki2...:)
Tag nya mcm ni :-

1.Snap pic wallet korang skang dalam dan luar.
2.Perkenalkan wallet anda, nama die, kat mana beli, berapa hinggit.
3.Keluarkan apa yg patut, snap puas2, minimun 5 item ok. <-- pedulik hape aku khaaannn..haha..sket2 sudeey
4.Snap wallet bersama empunya diri, Kehkeh.
5.Tag plak 5 kenalan anda....

me with my lovely purse...bought from bandung...:)

cantekkk kewww??

brg2 yg ada dlm purse...act,lg banyak tp yg ni je utk tatapan umum..yg lain x ley..:)

try comparing both of us...pakaian yg sama from butik honey_nurhaliza

9 CPM's comments:

  1. ngee..tak sia2 aku suro ko tag!~

    ReplyDelete
  2. hOho...baju kite sedondon yeww sayangQuh:)ngeh33x
    nape muke murni x sama cam akk!!tidakkk!nk gak muke cam akk...huu:(

    ReplyDelete
  3. purse akk msti tebal ngn duet yg bkepok-kpokkn..lesen 2 gmbo waktu skolah ker???2dg puteh..hihi:}

    ReplyDelete
  4. aahh yanggg tebal ngan duit berkepok2...ahahhaha...nk blanja meh la dtg sini...:0

    ooo perasan je ek pic akak pki tudung putih tuh...pic after spm tuh...klakar je kan??

    ReplyDelete
  5. haha..btol eh???klaka..mst nmpk kiut-kiut manjer kn ms tu..zoom in la kak..hehe

    ReplyDelete
  6. waaa segan beb nk close up kan...x yah la yangg...tatap la gambar2 guwe yg lain ok..:)

    ReplyDelete
  7. *ihik* posing pegang purse gituw... u'alls mmg tantekla...

    ReplyDelete
  8. hehe..main2 jerlah...gmbo sedia ader da mmg cunz kn..

    ReplyDelete