25 January 2009

~ Anak2 Mama~

yaaa sorang kenit,sorang lagik ketot...:)

anak2 mama yg cute~irfan with damia~

Salam...lama juga aku x update kan?? almaklum lah,lately ni CPM tersangat2 la bz dlm menguruskan "RAFAZ HOLDINGS" ...Dan lama jugak,mama x update citer2 ttg irfan & damia...padahal mama punyai 2 org putera & puteri yg sgt comel & bijak...so x affair la kan kalau asyik citer psl mama je... 2 org ni la yg bertanggungjwb menjadi tulang belakang mama selain dr papamu...tuh sbb bile weekend "wajib " utk aku luangkan masa bersama putera & puteri aku tuh...aku x mo nnt disebabkan terlalu sibuk,anak2 aku terabai...perkara itulah yg cube aku elakkan namun kdg2 aku terleps pandang jua...so maafkan mama,mama cube perbaiki lg masa2 mama utk kalian ok..:)

Bg aku,saat2 mcm ni lah mereka amat2 memerlukan aku & papa dorg...so far alhamdulillah,x de la smpi berminggu2 aku x jmpe dorg...tp yg bagus nya aku lihat irfan & damia sudah pandai berdikari sndiri...mksud aku x de la dorg basuh baju dorg or cebok sndiri...hehehe...mksud aku di sini,mereka sudah pandai main sama2...so far,irfan pon dah berubah...x de buli2 damia lg...kdg2 aku lihat gelagat dorg sgt mencuitkan hati aku...irfan dah pandai tdokan damia...tepuk2 kan damia bile damia mahu sleep...sgt comel tau yangg...:) irfan pon pandai suapkan damia...jd abg yg baik ye sayang..:)

Next week,hari selasa,Damia akan ikut my SIL ke perak...SIL tuh teringin sgt nk bwk Damia ke sana...walaupun berat,tp aku izinkan jugak psl thiz week aku sgt2 bz...so hari ahad baru kami akan pick up damia kat perak...uwaaaaaaaaa lama nya x jmpe anak dara mama sorg ni...mst umah ni sunyi tnpa dgr suara tangisan damia...mst abgmu,irfan rindu kat adik nya...so brg2 damia,mama dh setlekan smua...x mo nakal2 ye sayangg...:(
Irfan plak thiz week mama akan hantar skali ngan maid ke umah MIL aku...at least,di sana aku x de la risau sgt...mertua aku ada skali...mama perlu setlekan "RAFAZ" secepat yg mgkin...itu smua hanya untukmu,anak2 mama...:)


11 CPM's comments:

  1. :) hehehe..mama honey yg paling baikkk dlm duniaa~!!! idup mama honey da vouge~!!! ank jadi anak akk voleyhh???muahhahaa

    akk..murni nak kawen ngn irfan volleyhh????murni sggup tggu die..~!! irfan dah kene ikat kan ngn mama ushu die..muahaha

    ReplyDelete
  2. eh ader ko ek?? mst x lik muar ni kan?? mana ley kwin sygku?? nnt balik tnya ustazah ye..ehhehehe...:))

    p/s: dik,cuti sek bile? jom lepak umah akak jom.:)

    ReplyDelete
  3. wahahahahha...
    tomeinya anak anak akak..
    sepasang...
    nanti buat la lagi byk byk entry pasal dowang..
    ngee~
    :)

    ReplyDelete
  4. jgn bg murni kawen ngan irfan..rosak keturunan nanti!~ hahaa

    ReplyDelete
  5. same rupe ur babies dgn rupe kak honey!

    ReplyDelete
  6. to fadhilah: ooyeke tomey...tq2...tp dorg lebih ikut muka sape ek??

    to aizul: mana leh kawen sygku..ehhehe...:)

    to shea: ooyeke ikut my face??? bkn papa die ke??

    ReplyDelete
  7. muke irfan ikut muka papa dia..
    muka damia ikut muka akak..
    ye ke???
    apa2 je la...
    hehe
    yg fenting dowang cute sgt2....
    kalau dapat jumpa dowang ni.....
    nak picit2 pipi dowang..
    hehe..
    :P

    ReplyDelete
  8. kak honey
    =)
    kak honey suatu hari
    nnt pstikn yg
    akk dpt tokoh ibu mithali tau
    tp at least kene branak 10 org kn??
    yah
    akk mampu =)

    ReplyDelete
  9. si kenit itew adalah comel. dan si ketot itu adalah comel. hahahaha.

    tp kan, ifan ikot muke hany... damia muka usben hany...

    sape stuju nihhhhh??

    ReplyDelete
  10. to leen: aahh ramai yg berkata begitu..irfan muka mama die..ehehhe

    ReplyDelete
  11. salam..comey anak2 honey cam mama die..yg boy tuh pe name pnuh die??anak sy name irfan gak..Muhammad Danish Irfan..hehe irfan gakkan??salam perkenalan...

    ReplyDelete