13 January 2009

~Menu & Aktiviti utk kekal langsing & sihat~

salam...uwaaaaa...short nya entry kali ni...jgn salah faham ye...btw,bnyk lg isi...sbb ramai yg request kat email tnyakan menu & aktiviti apa yg dilakukan oleh cik puan muda honey_nurhaliza utk kekal lgsing & sihat...so just wait & see ok...aku akan update nnt...ni br balik dr outstation...sgt penattttt badan ku ini...insyallah kalau free aku trus update, ok smua murid2??eheheh...daaa~
p/s: sungguh bnyk email yg kuterima mntk petua mcm2...sabar ok...cik puan muda akan share ngan uolls smua...bnde yg baik harus desebar2 kan...x mo kedekut2 ilmu ok...('-')

3 CPM's comments:

  1. hoho..bgs2,,,,sy sdg sibuk try melangsingkn bdn ni ;p leh bc tips2 tu nti :)

    ReplyDelete
  2. haaa...bagus entry tu ..bagitau kaklyn ekk..nak gak tau..honey dah ada 2 org anak tapi badan solid molid!

    ReplyDelete