28 January 2009

~Semalam yang Indah~

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...(so jwb salam of cource mesti penuh howkeyyhh)...kaifahalukum?? chewahhh speking arabic plak...rindu nk ckp2 dlm b.arab cam dolu2...arghhh x de2...zaman tuh smua dh berlalu...kini hanyalah tinggal dlm memori je...kdg2 memori itulah yg menjadi peneman setia kita pabila kita dlm kesunyian right?? stuju x smua??

So berbalik pd entry kali ni,x de apa cuma nk upload pic2 smlm yg mana CPM honey & Mr.Ruffy telah pergi ke salah sebuah shopping complex yg x terkenal di ibu kota...cadangan asal kami adalah ingin mencarik jam tangan utk Mr Ruffy kite tuh...so kali ni kami berjalan2 3 org je...irfan x ikut psl die ader agenda lain...hehehe...:)

Aku pon jln2 smbil bwk anak dara aku sorang tuh...cik mya...then smbil2 aku tgh usha2 shoes,tetibe sorg promoter india ni tegur damia...teguran nya berbunyik sebegini...sgt gerammm..."hai adik,nape kecik je ni?? mama x bg makan ek??" fuhhhh menyirap je smbil mataku memandang slect ke arah nya...apa lg aku pon jwb la..."heyyy tolong sket,anak i ni kuat makan tau,i mmg suke badan anak i mcm ni...x suke sgt anak i gemuk2 howkeyyhhh (ayat nk cover la tuhh)...trus promoter tuh menghilangkan diri....hahahaha...saper suruh laser lg kan?? act,dh bnyk org ckp cmtuh kat cik mya...btw,damia mmg kuat mkn sgt2...lebih kuat mkn dr abg nya irfan...tp mybe damia ni jnis rangka kecik...(ikut mama die la tuh..ehhe)...so aku mmg dh refer pd doc...doc kata tuh smua normal...x pe kan yanggg,jnji anak mama ni sihat n tulang kuat...alhamdulillah,walaupun damia ni kecik orgnya tp antibody nya sgt kuat....breastfeeding la katakan...(berkata dlm nada yg bangga)

So dipendekkan cerita,kami pon trus masuk ke salah satu kedai yg menjual jam tgn...tggu entry seterusnya ok...x larat daa nk upload pic jam tuh...so shopping2 tuh x sah kalau x de hasil....hahaha...sgt besh jln2 ngan Mr Ruffy...abes poketnya daku licinkan..ehhehe...so enjoy my pic ok...daaa~
anak mama yg org kata "kecik"...x de la kecik sgt kan yangg??

Damia pelengkap hidup kami..:)

kami sgt bahagia...:)

antara pic2 kami smlm..:)

anak dara ku yg semakin lasak..:)

mama with damia..:)

cayang mama...mmuuahh..:)

8 CPM's comments:

  1. abg rafi ensemmm weyhhh~!!!
    nak no Fonnn abg rapi~!!hahaha:P

    ReplyDelete
  2. gatal ek?? sejak bile adik i nk jd perampas ni??hehehe...x leh weyyy..abg rafi akak punyerrr..:)

    ReplyDelete
  3. honey...tak pa la kecik ke besar ke kan...janji sihat..kalau kak ela pulak, g mana2 seme org cakap besarnya anak..maknya kecik! adehsss....bese la org..honey....macam2

    ReplyDelete
  4. to kak ela: betul tuh akak..jnji anak2 kita sihat kan x de sebarang penyakit yg merbahaya...tq 4 ur support..:)mmuuahh

    ReplyDelete
  5. npe kak honey xpki shawls dah?

    ReplyDelete
  6. to shea: hahahah..perasan pulekkk die i x pki shawl...heheh..:)

    ReplyDelete
  7. akk~!!
    i nak taww baju iteww...ngeee:)
    i love u my dearrrr:)

    ReplyDelete
  8. takpe yang...kite pon kuat mamam jgk tp kurus jerrr...*ihik* org tuh jeles tuh... oppss..

    ReplyDelete