11 January 2009

~Siti Nurhaliza vs Cik Puan Muda honey_nurhaliza~

Salam smua...act,ni entry khas utk org yg paling aku suke skali dlm life aku...sorry dear,lmbat wat entry ni psl aku terlalu bz weekend ni...aku mmg minat "die" ni since aku sek men lg...ops before that, x terlewat lg utk aku wish to kakak aku ct nurhaliza...yg mana thn ni genaplah umur die 30 thn...tp sib baik dikau cntik wahai kakak ku ct,jd x nmpk la sgt usia mu dah masuk 30 thn...ok continue balik,jd apa jua yg berkaitan ngan ct smua aku ada wat utk collection...punyalah obses sgt ngan ct...abes smua poster2 gambar ct penuh dlm bilik aku...so sape2 kwn baik aku yg pernah masuk bilik aku,maka die tahu la camna rupanya...ehehhe...:) so ini wish aku pd kakak ku ct nurhaliza...:-

1) semoga panjang umur dimurahkan rezeki (zuriat)
2) semoga kakak ku ct dpt menutup auratmu dgn sempurna,mcm guwe...kan manis gitu kalau pki tudung bebetul...:)
3) semoga kakak ku itu tidak meneruskan lg bidang nyanyian yg penuh dgn kontroversi
4) semoga tabah dlm menghadapi segala dugaan kehidupan
5) semoga kita dpt bekerjasama lg thiz year 4 big project muslimah tuh...tq 4 ur support..:)

p/s : bawah ni pic siti nurhaliza vs cik puan muda honey_nurhaliza ...:) enjoyyyy..:)

pic ni sy sgt sukaa skali...tetibe sama ngan pic datuk siti...die yg tiru i ok..:)


siti amat bahagaia bersama suaminya..:)

siti,kau amat cantik bile menutup aurat mu..:)

siti di zaman kegemilangan nya...:) still cntikkkk

siti di zaman persekolahan...tomeyyy..:)

13 CPM's comments:

  1. muka akak kalau sekali pandang mmg ada rupa muka siti la..
    haha
    tak tipu ni...
    mmg betul..
    :D

    ReplyDelete
  2. to fadhilah : anda adalah org yg ke 5000 ckp cmtuh...ahhahaha..x de la..kakak ku ct itu lg lawooo...serius!!

    ReplyDelete
  3. hahahahahha benjoy nak jadi yg ke 5001 lak la..

    kak, rupa akak cam ct..ahaha

    ReplyDelete
  4. betul, bilik dia memang penuh dgn gambar ct. setiap sudut, setiap ruang & setiap dinding memang ada gambar/poster ct.
    aku pun minat gak dgn ct ni, w/pun org keliling aku bencikan dia. Tp aku tak lah sefanatik ko...hehehhe... ;)

    Anyway, hepi besday ct!

    ReplyDelete
  5. kak honey....pic akak ngan abg raffy tuh kan sebijik sejibon ngan pic ct..abg raffy nmpk cm dato' k lak...hikhik~~~~~

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. hihi..selambe die ckp abg rafi gupe datuk k....kekekeke:P

    muke ct kat tangga tuhh comeyyy..ngeeee

    ReplyDelete
  8. wowiie..so romantika...jeles aku!huhuhu..so,Ct tu cantek kan?? bukan cute??hehehe

    ReplyDelete
  9. of cource ct tuh cantekkk...mcm adik die gak (honey_nurhaliza)..heehhe..:))

    ReplyDelete
  10. adeq pun nak jadik org ke 5002.. akak,mmg muka akak sama ngan ct, sejibik kak..ct cantik tapi akak lebih cantik..ngeeeeeeeee~!

    ReplyDelete