21 January 2009

~Tag & Award~

~Tagged -By Leen~

1) Do you think you are hot??
nope,aku rasa aku gorgeous je kot..hahaha...:) "The Gorgeous Mum In The World"

2) Upload a favaorite picture of you

3) Why do you like that picture??
suke psl ianya candid...:)

4) hen was the last time you ate pizza??
last week...:)

5) The last song you listen to??
~Hidup Hanya Sementara by ungu~ lagu ni bg aku cukup meng'insafkan.

6) What are you doing right now besides this??
Kissing with Mr.Hubby

7) What name you prefer beside yours??
CPM HONEY NURHALIZA

8) People to tag??
~tiada ok~...hehe


Morning smua....waaaa arini pg2 buta aku dh ngadap notebook aku...bkk2 je blog chantek aku ni,trus ada tugasan yg perlu aku setlekan...wah2 sib baik i ni x keje goment...kalau x mmg x de masa la jwb nya nk main tag2 ni...ehhehe...so dikesempatan & kesenangan ni aku nk rebut peluang utk aku setlekan segala hutang2 tag aku tuh...tp b4 tuh leh x aku nk tempekkan 1 award hello kitty from ellanie...sgt chantekkk hokeyyy psl ianya pink...hello kitty pink...tq dear,wahhh tgh rajin la tuh wat award2 ni...ehhe...btw,hanny sgt menghargainya...act,kenal ellanie from ratuhati ...ms batch ahli2 ratuhati x ramai lg...time tuh kitorg la yg konker forum2 tuh smua...besh je main balas2 topik yg diperbincangkan...but now,hanny jd silent reader je kat situ...psl ahli2 nya dh terlampau ramai sgt...susah nk keep in touch antara satu sama lain...btw,ratuhati mmg best...bnyk info especially ttg mama vogue mcm aku ni...eheheh...so ellanie..tq my dear...:)

Ok tutup citer psl award ...now kita setlekan tag from cutefrog78 & leen ok...tp i jwb dulu tag from kak lyn ni ok...:) ok ni rules die..,:-

~Tag from kak lyn ku syg~

The rules are:

Do not copy answer


* The tag question must be 100% the same


* Tag people after doing tag...erk...(ok..ok..)

1) my hubby yg tomeyy
2) kak lyn a.k.a cutefrog78
3) along nyza
4) datuk ct
5) my future PA
6) irine nadia marcello
7) aizul marcello
8) leen
9) datuk k sengal

1. How do u know 1?
hehehehe...gelak dulu voleyyy x?? btw,i kenal ngan my hubby chatting kat #kisdar...maklum lah time tuh nk masuk kisdar,so konon2 nya nk crk la kwn2 satu kolej...tetibe ada satu nick ni (hizbul muslimin= my hubby) telah men "sound direct" kat nick siti^^nurhaliza (nick aku yg sgt fofular dulu)...sound die berbunyik sebegini..." hai cik adik,guna nick siti ni,cantek sgt ke cam ct??" fuhhhh menyirap je time tuh...kami pon gaduh2 kat chatting tuh...last2 br tahu kami ni sekolej...pendekkan citer,kami pon kenal la...5 bulan berkawan baru kami dpt tahu umo masing2...yg mana die thn 84 & aku thn 82...jodoh right?? citer seterusnya akan ader entry khas ttg kami...just wait n see ok..:)

2. What would u do if u never meet 2?
jap2 i check sape yg no 2...hohoho kak lyn gupenyerrr...a.k.a Cutefrog78...kenal kak lyn baru je...tp die slalu gak la komen2 kat entry CPM honey nurhaliza ni...rajin ye kak lyn...mmuuahh..:)

3. What would u do if 3 n 4 dated u?
yg no 3 is along nyza...nk msk2 ngan die..tp slalu nya aku lepak umah die,die yg masakkan utk aku...tingat lg time aku pgnant kan damia,pg2 buta dh pi umah die...die wat nasi lemak...sgt sedap smbal die..x manis pon...heheh...along,nnt nak lg ek??

no 4 is ct nurhaliza...kalau jmpe die tingin sgt nk berduet ngan die...tp tuh la...datuk k sengal tuh nyebok je ke mana die pegi...eee mmg la,isteri cntekkk la katakan..:)

4. Would 5 n 6 make a good couple?
mana voley jd good couple...pompuan sama pompuan la sygku...bahaya beb..:)

5. Do u think 7 is attractive?
yaaa of cource la...:) adik i la katakan..heheh

6. Do u know anything about 8's family?
yaaa kenal sgt2...especially ngan balkish yg tomey tuh...:)

7. Tell me something about 9?
ooo die ni...aku mmg x suke sgt2 since die dpt memiliki ct...x tahu la nape..ct x sepatutnya dpt org yg cenggini...ct sepatutnya dpt ustaz yg leh bimbing die..hahaha..tp dh jodoh kan?

8. What language does 2 speak?
oo kak lyn can speak english...bm..n maybe arabic also...tul ke?? jwb jgn x jwb..ehehhe..:)

9. Who is 3 going out with?
skang ni of cource la kalau pi mana ngan husband die...dulu time anak dara,kami slalu kuar bersama...besh nya kngn tuh..heheheh..:)

10. How old is number 4?
ct thn ni dh menjangkau umo 30...angka yg paling die geruni...hahaha..tp still mentennn cntekkk cam adik die jugak...CPM honey nurhaliza...eheeheh

11. 5?
ermmm not sure la..mybe 23 kot..:) apa daaa future PA pon x ingat umo ke??heehehe

12. Who is 6's favourite singer?
oooo murni adikku suke lagu axl's...hahahaha..slalu nyanyi berduet ngan die..:)

13. 7?
ooo ajoy suke nasyid...eh2 silap2..yg suke nasyid tuh adik aku yg sorg lg...aloy..hehehe..:)

14. Is 8 single?
dah kawen la dear...anak sorg..:)

15. What's 9 last name?
so sorry ok..x de masa dee aku nk amik tahu last name datuk k tuh...bnyk lg keje aku...yg aku tahu datuk k sengal..ehehehhe

16. Would u consider being in a relationship with 1?
of cource la kan...kan die my lovely husband...muuuaahhh kat syg..:)

17. Which school does 2 go to?
sek agama jugak kot...betul ke akak ku??


18. What do like about 3?
die ni suke wat bnde2 kreatif like bunga dip...heheheh

ok dah abes daaa...ingatkan ada lg..ehehhehe...so tag ni just utk suke2 je...merapatkan ukhwah sesama kite..:)
aku x kan list kan org2 yg nak aku tag...tp aku akan letak kat shoutbox dorg sebegini " hai dear,anda ada tugasan tag"...so sape2 yg kat shoutbox dorg ada camtuh from CPM honey nurhaliza,maka nya anda WAJIB sempurnakan tanggungjwb anda walau apa keadaan sekalipon ...ehhehehe..:)




7 CPM's comments:

  1. dato k sengal? kelakar lah hanny... :)

    ReplyDelete
  2. akk,ni tagnya..jwb taw..ngeeee~!

    1. Gelaran saya bagi awak..

    2. Lagu sesuai untuk saya..

    3. Hadiah untuk saya..

    4. Awak nak saya jadi apa untuk awak..

    5. Nasihat awak untuk saya..

    6. Benci or suka pada saya..

    7. Tapi kenapa..

    8. Setelah menjawab tag ini,siapakah yg akan anda tag lagi..beri 5 nama..

    ReplyDelete
  3. hihihihi.. datuk K sengal2 udanggg... keskeskes

    ReplyDelete
  4. oww..sis...semua jawapan pasal ai tu betul jawapannyer...we are in the same boat..arabic skul dear! Tapi tu la pasal...omputih plak terlebih...tapi ble la cakap skit2 arab tu...

    ReplyDelete
  5. best la kesah akk n hsband
    mnarik story tu...
    nnt wat eh critenyer n tips bhagia sekali..hehe

    ReplyDelete