07 January 2009

~ Tahun Baru & Azam Baru~

Assalamualaikum utk smua kwn2 yg aku rindui.....:)

Fuhhh lama kan aku x update blog?? biasa la agenda ujng tahun bnyk hal yg nak aku setlekan...& jugak honeymoon utk last year 2008...so skang alhamdulillah aku dh selamat kembali ke rumah...so now,thn baru muncul lagi utk version 2009 plak...so bnyk azam & perkara yg perlu aku laksanakan utk tahun 2009 ni...:)

Seperti korang jugak,aku pun punya azam yg tersendiri...tp ntah la,tetibe plak malas nk show kan kat sini...yer la,kang ader plak pihak yg salah tafsirkan...biasa la kan,i kan selebriti blog...hahahah perasan plak kan..:) so azam baru aku tuh, aku hanya coretkan kat my lovely pink diary aku tuh je...so insyallah aku akan cube capaikan segala apa yg aku azam & impikan tuh...:) tp azam yg biasa2 tuh aku leh la share kan kat sini ok...nk tahu ke?? jom kita ngk apa azam cik puan muda honey kite ni...:)

1) 1stly,of cource la aku nk jd kurus lg..terlalu obses sgt2 nk kurus...nk capai berat badan ideal aku 45kg...kite tgguuuuuuuuuuuu...:)
2) harap2 thiz year 2009 ni aku akan dpt miliki honda crv yg baru tuh...kaler white ok..nnt sng nk cat kaler pink...hahahaha...so kene la keje lebey rajin kan utk my bsness..:)
3) nk raya di rumah baru thn ni...insyallah...:)
4) nk tmbh ahli baru thn ni...eh yeke?? heheheh...just wait n see yaaa...( hahah td kata nk kurus)
5) harap sgt dpt crk PA yg paling baik n sporting...:)
6) insyallah ader rezeki nk bwk family utk tunaikan haji & umrah..:)
7) harap sgt thn ni x de lg org yg nk dgki2 ngan aku n my family...x de guna weyyy ko nk dgki2 ngan family aku..:)
8) hope thn ni aku dpt lihat abg kandung aku kahwin...umur dh lanjut,tp x kawen2 lg...:)
9) thn ni adik aku irine nadia marcello amik spm...so harap die dpt result yg gempak..boleyyy??
10) nk honeymoon kat paris....wow meletopss beb..:)
11) harap sgt hanny dpt belikan untuk aizul marcello tuh laptop apple, kamera dslr dan tidak lupa jugarumah baru yg siap guard!~ hahaa

so,cukup setakat tuh dulu..nnt aku update lg ok...ni pon cam da penattt daa...tata uolls...:)
wasslamualaikum warahmatullahiwabarakatuh....:)

12 CPM's comments:

  1. satu lagi azam baru akak yg terlupa..

    1) harap sgt hanny dpt belikan untuk aizul marcello tuh laptop apple, kamera dslr dan tidak lupa juga
    rumah baru yg siap guard!~ hahaa

    ReplyDelete
  2. aahhh la lupe nk masuk plak...terlupe yg tuh la td...jap2 akak edit balik...hahhaha...:)

    ReplyDelete
  3. ahhahaha mcm tuh laa syg...syg akak..muaaahhh3300x...

    ReplyDelete
  4. aah..nak kaler hijau taik cathy..haha

    ReplyDelete
  5. apa yg kaler ijau tuh bnloy?? lptop jugak ke??

    ReplyDelete
  6. gud luck dear!
    moga kau dpt laksanakan impian2 ko tu... ;)
    hepi new year!

    ReplyDelete
  7. to nizza-abira : happy new year to u too...moga thn ni ko akan dpt bby...:)tuh impian aku jugak tau..:)

    ReplyDelete
  8. impian adeq pla:
    1)beshnyerr kalau leh jadik PA kak honey..
    2)nak beli laptop mcm benjoy gak laa..
    3)nak manjer2 ngan sis honey.. volley ker?

    ngeee..impian mengarut jer..hahaha.
    happy new year my gojes sis..
    moga tercapai segala impianmu..

    ReplyDelete
  9. to adeq : yaaa thiz year kami beramai2 adik beradik akan bli lptop apple tuh...adeq nk jugak ke??

    nk manja2 ek?? voley2...meh la dtg sinia...ehheheh

    ReplyDelete
  10. beshnyer ad akk mcm kak honey
    pntg kn sibling dr sgaler2 nyer n pndi bgkn ksih syg kpd hsbnd n ank2 akk...
    beshhhh~~~~~~~~~~
    moga dpt crv tu yer akk...

    ReplyDelete
  11. to nanie : akak mst kene bahagi2 kan sama rata kasih syg akak pd hubby,anak2,perents n my siblings...kang ader plak yg kecik ati..:)

    crv tuh insyallah akan jd milik guwe thiz year..insyallah kalau Allah izinkan..:)

    ReplyDelete
  12. amin
    moga allah berkati usaha kak honey

    ReplyDelete