11 February 2009

~H.A.P.P.P.Y~

Salam utk smua pembaca2 setia blog qasehkuhoney...alhamdulillah syukur ke hadrat Allah s.w.t...kerna CPM honey nurhaliza kini telah happy kembali... perasaan sedih yg melanda tempoh hari sudah Allah gantikan dgn berita gembira...syukur syukur syukur...:)
So,cpm akan meng update kan blog ni dlm ms yg tedekat...bergantung pd masa free cpm ok...apa2 tq kat my siblings...kwn2 yg bg support time cpm tgh bersedey arituh...apa2 tggu cpm update new entry blog ni ok...sian blog ni sudah bersawang riang....:)

7 CPM's comments:

  1. yah...kak honey x update,xsmpt wish bday sy hr tu ;p ;p

    nway,smoge happy ni berkekalan! :)

    ReplyDelete
  2. salam kak...naper bersedih arituh..saya nak bagitau kat akak..saya dah padam blog lama..sekarang alamat blog saya http://hafizah-hamid.blogspot.com.saya harap lepas ni jangan sedih2 lagi tau..

    ReplyDelete
  3. to shea: oo really ur birthday?? bile tuh yanggg?? nape x remind kat email akak?? happy belated besday yaaa...:)

    to fiza: ok2 nnt akak add yg baru ok...now da ok daaa...:)x cedey2 lg...:))

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah,
    akhirnya ko okey jgk.
    Aku ada test JPJ jumaat ni,
    Doakan aku lulus ya... ;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah
    kak honey kmbali ceria
    ni lah yg dimahukan]
    keep ur happiness yer kak
    rndu nk bacer kisah idop akk yg mantop 2...
    hehe

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah akhirnya ceria gak dia ekk...:)

    ReplyDelete
  7. ::..alhamdulillah..::
    ::..finally my sis cpm kembali ceria dgn semangat baru..::
    ::..akk..adeq tunggu entry terbaru akk..::
    ::..jgn post lmbt sgt taww..::
    ::..dah windu gilerr dah ni..::
    ::..uhuhuhuhu..::

    ReplyDelete