18 February 2009

~Iktibar utk kita semua~

Salam,hope kalian smua sntiasa sihat & sentiasa di bawah rahmat Allah s.w.t...insyallah...so entry kali ni apa kata cpm kongsi sama2 ngan muslimah2 di luar sana sbg pedoman & iktibar utk kita...di smping kita ber blog,boleh diselitkan unsur2 dakwah di sini...so check it out video ni ok..:)




15 CPM's comments:

  1. hanny, a good video to share... lovee it. but, lagu yg auto play if buka blog ni dgr lg kuat dr video tu.. huhuhu. nak stop kan leen tak reti pule.. agegege.

    ReplyDelete
  2. yaaa tq dear....so video mmg bebetul beri kesan pd cpm tau...smlm kuar umah tnpa makeup..hahaha nmpk lebam plak...x pe2...yg pnting berhias utk suami perlu diutamakan...allahuakbar!!

    ReplyDelete
  3. yerp..betul. since OP pergi outstesen... leen tak pernah make up pun.. =) hehehe

    ReplyDelete
  4. gerun plak...tgk video setan tuh....
    mcm tuh la setan goda umat muhammad kn..kan die dah berjanji ngan tuhan utk myesatkan...

    off topic..honey, bile nk i pos shawls u..

    ReplyDelete
  5. chantek setan tuh kan..

    nih info sapa2 nak ngk video tuh..jgn bukak terus dr blog nih sebab nanti video dan lagu blog nih akan jalan seiringan..

    copy tajuk video tuh, then bukak another tab kat mozilla or internet explorer anda..paste kat youtube.com

    ReplyDelete
  6. ahak....kalo la setan tu ble nampak...taknyer kita nak wat keje tak elok...kan!

    ReplyDelete
  7. setan tuh comel weyhh..colour pink giteww..haha..pebret akk..haha

    ReplyDelete
  8. pebret i mmg pink...tp i menciii ngk si setan tuh...haaa ngk sakitkan hati owang..setan hasut la tuh..hahaha

    ReplyDelete
  9. mekasih333 tuk n3 ingat mengingati..

    ReplyDelete
  10. hanny..dah bli cd siti tak? beh tak? slalu kaklyn beli tapi mcm tak beh ajer this cd....komen..komen...

    ReplyDelete
  11. of cource la besh cd ct tuh..kali ni etnik kreatif nya style...sedap...x rugi bli..off topik kjp..huhu

    ReplyDelete
  12. hehe..
    kak,nurin nk view vid tuss..
    tpi,takOt rr.
    gerunn..tngOk sbelOm play vid tuh pOn nmpak cam mnakotkan jek gupe setan tuhh.

    ReplyDelete
  13. to nurin: tuh arrr kalau la setan dpt menjelmakan dirinya mst manusia n kita smua takut nk wat dosa kan??subhanallah..:)

    ReplyDelete
  14. tuh la kak..
    klo die btol2 tunjuk ghupe die,xda lah kemungkaran..yg kafir pon masok islam sume agaknya..

    ReplyDelete