13 February 2009

~Shawl Cik Puan Muda honey_nurhaliza part 2~

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم

Salam utk smua kawan2 yg dikasihi...moga kita smua sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t....insyallah...dan alhamdulillah cpm skang tgh happy...dh x sedey2 lg...sbb kalau kita redha dan sntiasa bersyukur dgn nikmatNYA,insyallah Allah pasti akan memberi sesuatu yg lebih baik dr sebelum ini...sedikit pedoman & kata2 smgt utk kita smua sbg makhlukNYA..:)

So berbalik pd entry kali ini,mcm biasa request dr kwn2 yg nak ngk shawl2 yg bercorak...kali ni cpm sudah berani menggayakan shawl2 yg bercorak berbanding sebelum ini hanya memakai shawl yg plain shj...so hidup mestilah kene ada pembaharuan kan??

Btw,utk pembaca2 setia blog ini yg merindui pic2 cpm,bwh ni i ada sertakan beberapa pic yg i gayakan bersama2 ngan shawl yg bercorak...& hope kwn2 yg masih lg mencari shawl2 yg bercorak,i suggestkan korang leh bli on9 kat butik shawlchantek...guntingstore...edasthomyshop...big wardrobe..ermmm bnyk lg laa...i x ingat...so korang leh servey2 kat bhgn online shawl ok...:)

cpm menggayakan shawl bercorak pink...sgt cantekkk shawl ni..:)

morroco shawl black+purple ni very2 nice....:)

lagi pic shawl pink ..:)

material yg mudah dibentuk...:)

morroco shawl soft purple from big wardrobe...nice..:)

collection morroco shawls...:)

soft purple morroco...("-")

shawl raffles phink ...sgt cntekkkkk...:)

material morroco sgt cntek n sng digayakan..:)

pink river & raffles phink retro

cpm sgt manis menggayakan shawl2 yg bercorak...phewitttt..:)

sgt suka shawl retro ni....:)

22 CPM's comments:

  1. k.honey!
    ske gile la shawl yg last skalik tuh!
    ske bangatttt~
    shawls nih sumer fabrik pe ea?

    ReplyDelete
  2. to aiko azmi: yup smua material besh2..ader yg chiffon...ada yg cotton-chiffon...yg last skali tuh mmg sweet sgt..:)

    ReplyDelete
  3. alah akk honey
    pki ap2 pon cntek
    klu lilit tuala pon
    mmg mltop
    n one more thing kak
    akk nmpk sgt sofistikated
    ala2 eksekutif gtu
    ikhlas eh...xder bodek2..

    ReplyDelete
  4. hanny..phewwiitt....i'm home!!!! Alhamdulillah...just hempedu bengkak n gastrik..now i miz u, my blog,my lappy...

    BTW...shawls x lawa pun jadi lawa bila hanny pakai...kena tgk bentuk muka gak kalo nak pakai shawl..kalo dah bulat cam piring..huduh la pulaks...kannnn..

    ReplyDelete
  5. alololo... cute nye muka pakai shawls... hehe.. kuci kuci kuci... =P

    hany, kalo leen pakai shawls kan, mcm penyet je muke.. akekekeke..

    ReplyDelete
  6. akk~!! ente kaut itew semua shawl,ente bawak kasi ana....hehehhee:)

    sgtcantikkk okeyhhh~!!! bawak balik umahhh~!!

    ReplyDelete
  7. berangan nak jadik model muslimah ker? hehe =)

    ReplyDelete
  8. honey...lawo la yg retro tuh...kenan sgt2..

    ReplyDelete
  9. sume pic dr angle ats...heee~

    ReplyDelete
  10. sweet nyerr...dua2 comel...shawl n tuan nyer

    ReplyDelete
  11. permulaan yg baik..
    alhamdulillah,sis honey kini kembali ceria & bersemangat baru..
    dah dpt P.A baru ye kak?cmn,best ke P.A baru akak tu?ngeeee~!!

    ReplyDelete
  12. mmg cun n meletop...honey mmg sesuai pakai shawl...cantekkkkkkkk sgt..besnya kalau bentuk muka cam honey ni pakai apa pun kena uuuuuu...

    ReplyDelete
  13. tantek...tantek...sgt dia... ahaks...

    nnti one day kalo kite buat perubahan, nnti yang ajr la kite cane nak pakai shawl nih... hihihi...

    ReplyDelete
  14. hanny...nak tanya...bulu mata hanny mmg panjang ke..u pakai bulu mata palsu? cantik...

    ReplyDelete
  15. Salam Dik..
    akak nk try le pakai shawl ni..tgk mcm cantek je..tapi tak tau le akak reti ke tak pakai..hehehe

    ReplyDelete
  16. camne nak bli shawl tuh akak?
    heheheh. i need it!
    sangat awesome dan mantap oke. wiii.B :)

    ReplyDelete
  17. cmne akk pkai shawl ni?lawa la..
    sy pkai bulat je kat muke..huhu
    cmne nk pkai shawl cm akak ek..
    plz..tell me..

    ReplyDelete
  18. muka so sweet...pakai apa pun lawa ni...hehe

    ReplyDelete
  19. sOmels nye awakk..

    skin smooth je.. !

    lawa la ur shawl.. ske sme nyeeee.. !!

    ReplyDelete