11 March 2009

~ ('-')~

pic berdua bersama raja damia...keluar utk membeli preparation anniversary...:)

"Happy 5 th Anniversary"

~ MY 5TH ANNIVERSARY~

Salam...1stly,mohon maaf psl entry ni lmbt utk sy publishkan sbb sy sgt2 bz...& ucapan terima kasih jugak kpd silent2 reader yg x jemu2 menghantar email kpd cpm bertanyakan ttg entry anniversary tuh...maaf yaaa smua...so arini cpm akan citerkan ttg smbutan 5th anniversary...citer secara ringkas je ok...sgt2 syokkk howkeyhhh...:)

Tp sebelum tuh,ingin aku memanjatkan rasa kesyukuran sbb dh genap pon 5 thn usia perkahwinan ku...dan selama tempoh tuh jugak pelbagai dugaan & rintangan aku berjaya hadapi bersama2 teman hidupku...Mr. Ruffy la kan..:)

Rasanya x perlu la aku nyatakan kat blog ni kat mana aku celebrate...apa hadiah yg aku dpt..rasanya x perlu sbb korang smua pon sedia maklum kan blog cpm ni dh ada org dgki2...so utk lgkah keselamatan,dan atas nasihat Mr.Ruffy & smua kwn2,so aku x perlu laa nk hebokan 1 malaya...hahahah...aku skang lebih suke bersikap "low profile"...kdg2 aku terfikir,jikalau org x kenal cpm pon x mengapa...lg bagus aku rasa...sbb aku dh takut dgn musuh dlm selimut...uwarghhh ter off topic plak...ok continue balik my anniversary...:)

Aku masih ingat lg saat2 aku mengenali Mr.Ruffy...alam siber jugak yg telah mempertemukan 2 jiwa 1 hati ni...rasa bertuah kerana dpt memiliki suami sepertinya...yaaa aku sememangnya bangga...x perlu aku hebohkan di sini tp cukuplah aku & family aku tahu siapa Mr.Ruffy...:)

~love noted from cpm to Mr.Ruffy~
1stly,honey tahu syg msti baca blog ni...& seperti yg honey wishkan mlm anniversary kita tuh,semoga perkahwinan kita kekal hingga hujung nyawa...semoga Allah akan tambahkan rezeki kita...semoga Allah mendengar & makbulkan doa & impian kita...semoga kita berjaya jd papa & mama yg terbaik dunia & akhirat...semoga kasih & sayang kita berkekalan...semoga Rafaz Holdings berjaya di mata dunia & akhirat...semoga Allah jauhkan kita semua dr segala fitnah & bala...dan yg terakhir,semoga honey semakin cantik di mata syg...heheh..:)

love note: aku bg seutas jam kpd Mr.Ruffy sempena smbutan 5 th our anniversary...:)

p/s: nnt kan entry seterusnya psl birthday cpm yg ke 27 pd 21 march 2009 (sabtu)


13 CPM's comments:

  1. waaa tahniah!!! semoga smp ke akhir hayat hubungan anda ye!!!

    ReplyDelete
  2. phewwwwiitttt...hadiah baruuu...layout baru..suami baru..ngeh333x;pp

    Hope akk n abg rapi smpai jd nenek n datukk:)

    ReplyDelete
  3. to aizul: tq dear...doakan akak bahagia hingga hujung nyawa ok...tp watak aku x sama mcm erra dlm citer tuh tau..:)

    to irine: aaahh harap2 nya kami bahagia n sempat jd datuk n nenek yg vogue..hahahaha...:)

    ReplyDelete
  4. Tahniah dear.. akak doakan agar honey n hubby bahagia hingga ke akhirnya....

    tahniah

    ReplyDelete
  5. Wahhh Congratzzz!!!
    Cepat update yea~
    mau tahu hehehe..

    E'cited sudah =)

    ReplyDelete
  6. hepi aniversarry.....moga bahgia bersama kuarga tersayang....

    chopp!!..shawl biler mahu.....ngeh2

    ReplyDelete
  7. menghitung hari ye..?
    aku pun ingat anniversary ko & besday ko... :)
    coz semuanya berlangsung dlm bulan yg sama...

    ReplyDelete
  8. bagossss2 smoga kekal hingga hujung nyawa ya kak!!!!! celebrate kat ane ni akak??

    ReplyDelete
  9. kaklyn doakan u all bahagia ke akhir hayat n dapat bertemu hingga ke syurga....semoga tambah lagi sorang tahun ni...tak nak ke??

    ReplyDelete
  10. ouh sys.
    smoge berkekalann yea..
    aminnn


    =D

    ReplyDelete
  11. cantik layout..sejuk je mata memandang..sesejuk wajah sis..wah..

    happy 5th anniversary..moga bahagia & kekal ke akhir hayat..

    p/s:thanx sbb msh izinkan adeq bc blog sis..

    mich u..

    ReplyDelete
  12. tak sabar nak tunggu entry seterusnya..
    hehe
    btw,,semoga hubungan akak berkekalan hingga akhir hayat..amin..amin..
    hehe

    :P

    ReplyDelete
  13. he3...sory2 kak alynn..br dpt on9..he3..happy aniversary...thnx for visiting..so pinky daaaa...gagagaga

    ReplyDelete