27 April 2009

~Irfan & Damia~

Hai semua...sorry entry ni tergendala...ni adalah entry last monday arituh...x pe la just nk update je...last Monday arituh CPM & Mr.Ruffy ada nk jmpe client kat Grand Blue Wave Hotel,so sebelum tuh kami dskuss samada nk bawa irfan & damia skali or x...mula2 kami cadang utk tinggalkan dorg tp bile fikir2 balik,lebih baik bawak irfan & damia sbb sambil kerja leh bercuti skali...sbb kat sana irfan mst suke mandi kat pool...:)

Mr.Ruffy jmpe client sekejap je,selebihnya kami abeskan masa bersama keluarga...sgt seronok sekali...at least,kami boley curik2 masa utk bersama dgn dorg...quality time is the most important howkeyhhh...bile ngk irfan & damia happy so kami pon happy jugak...:) ermmm next time kalau ada jmpe client lg,kami akan bawa lg dorg...jom layan pic2 kat bawah ni..:)



~anak mama,damia sudah besha~


~abg & adik seronok mandi bersama~


~pic b4 nk trun b'fast keesokkan paginya~


~Raja irfan & Raja Damia~


~sgt seronok...irfan sgt suka...:)~


~pic irfan sebelum nk check out hotel~

("-")

13 CPM's comments:

  1. grand blue wave kt s.alam..
    besh2..
    hehe.. :)
    tgk tuhh.. damia ngan bantal bucuk dye..
    teringat zaman dolu2~~
    nk bantal bucuk jugak..
    kim pelok+cium kt damia..
    chhuuupppp~~
    >.<

    ReplyDelete
  2. Wahh Ms. damia dah besar la.. cept betul dia mebesar.. sgt cumilll. Eh dia ada bntal bucuk ekk hehe cumil cumil~~ =)

    ReplyDelete
  3. kak..ko poie laa bolikan spek mata baru si irfan tuh..

    jomu plak pndang kaler kuneng tuh ha..haha

    btw, irfan and damia sgt cun melecun..ngk laa mama n papa dia kan..owh tidak dilupakan, babah dia juga..hahaha

    ReplyDelete
  4. huney: ooo ada bantal busok jugak ka?? hehehe...biasa karektor org yg ada bntal busok ni seorang yg manja...:)

    asna cute: aaahh jap je ms berlalu...damia ku sudah setahun 7 bulan...x lama lg 2 thn..:)

    aizul: dh boli daaa spect mata lain tp die suke jugak yg kuning tuh...:)

    aloy: mst arr kene cencored...bahaya..hehehe..:)

    ReplyDelete
  5. ade bantal bucuk juge..ngee~ tapi myfiance curi..hikhik..cuumiiillnyeee mereka berdua..suke tgk specially damia..akak,takde si cumil yg ke3? =p

    ReplyDelete
  6. si comel yg ke 3 dlm proses la ni...yuhuu..hehee...:)

    ReplyDelete
  7. hek3...comel gilewww!!!
    pic2 ipan perlu dicencored kan..abg rapi jugaaaa...ekekekeke..

    :o) <--kak amy..hehe

    ReplyDelete
  8. irine: ("-") kak melah...hehehehe..:)

    nizza : tq dear...yg ke 3 will coming soon x lama lg...ngeh2

    ReplyDelete
  9. wahhh..besnya bcuti!kte da lameeee xcuti..sob2.. ;p

    ReplyDelete