27 April 2009

~Last Saturday~

Salam semua...meh nk update apa aktiviti kami last Saturday... CPM & Mr.Ruffy telah pergi ke kenduri kahwin cousin ruffy di Tasik Permaisuri,Cheras...setahu CPM,tasik ni dulu pernah menjadi tempat wedding erra-yusry dulu..kalau x silap la..:)

Kami gerak seawal yg mgkin,yerla kahwin cousin kan...so kene la nmpk kan muka sket...lain la kalau kahwin kwn2 ke...mkn n then leh trus balik...hahaha...nk tahu x?? CPM sgt malas bab2 nk pi knduri kendara ni tp masih ingat lg kata2 ayah,"esok jgn menyesal kalau x de org nk dtg kat knduri anak2 ko nnt" uwaaa tersentap beb...that's why gegehkan diri jugak utk pi knduri2 tuh....:)

Setiba je kat sana,smua tetamu masih belum hadir lg...yg hadir cuma sanak saudara je...fuhhhh dah la panas kat tepi tasik tuh,camna la dorg leh terpk nk wat kat tepi tasik cmtuh...x pe la,so sebelum tetamu2 lain dtg,sempat la snap beberapa keping pic...:)

lebey kurang jam 12tghari cmtuh br kami dpt makan...sgt lmbt howkeyhhh...kami tggu smpi jam 2ptg tp pengantin x jugak muncul2 so kami decide utk pulang je psl irfan n damia sudah meragam nk susu n sleep...sian kat dorg...so kami pon trus balik cmtuh je tnpa ngk pengantin...:)

p/s: lauk pengantin x sodap...pastuh panas kat tepi tasik tuh...kalau 10 bintang,i bg -1...hahaha...voleyhh ke cmtuh ek?? sorry pengantin...:)



~permandangan dr jauh khemah pengantin~


~pic CPM with Mr.Ruffy~


~pic kami berdua~


~mama ngan adik damia~


~pic kami sekeluarga ~

~mama ngan Damia sudah tukar baju..panas~

6 CPM's comments:

  1. akk yg cumil.

    uhuks!

    nak cop dak mia n dak ipan jd menantu leyh x? hahaha

    ReplyDelete
  2. apa?? cop jd menantu?? sudah ada anak kah?? hehehhe...:)

    ReplyDelete
  3. hehe.. :)
    kt tasik permaisuri?
    ishh..
    tmpat laen x leh ker?
    huhuhu..

    ReplyDelete
  4. huney,biar je la dorg...yuhuuuuuu...make sure kalau u kahwin nnt jgn wat kat situ howkeyhh..:)

    ReplyDelete
  5. sukenye tgk damia...cuuutteeee bangat! ayu gitu..

    ReplyDelete
  6. x der la..
    kiter dl skool kt sebelah tasik tuh jerk..
    of coz la x nk wat kt situ..
    tmpt tuh mcm2 ada..
    hehe...
    comey r damia tuhh..
    tubit pp dye..
    >.<

    ReplyDelete