22 April 2009

~Welcome Back~

welcome back Pictures, Images and Photos

Salam...Syukur alhamdulillah...akhirnya atas sokongan anda smua,kini cpm akan kembali berblogging seperti biasa...dan apa yg telah berlaku hanya cpm & family je yg mengetahuinya dan berita ini tidak akan disebarkan secara meluas...maaf ye kwn2,blog ni selama 3 minggu terpaksa diprivate kan kerna ini adalah permintaan pihak berkuasa...dan alhamdulillah semuanya telah selesai seperti sedia kala...:) sy amat merindui kwn2 yg lain....:)


17 CPM's comments:

  1. hi honey....wah...lama ek mhilang...x per la masing2 ada hal yg x leh dihebahkan ...anyways welcome back..

    ReplyDelete
  2. alamak ai..sapa yg cun melecun nih?? hahahaha

    tak sbr nak ngk lanskap..

    ReplyDelete
  3. akhirnya...lama dah tak dengar citer..
    hehe
    windu...

    :D

    ReplyDelete
  4. Sis!~~
    Moga Allah melindungi sis dan seisi keluarga. Amin~

    ReplyDelete
  5. hai dik...alhamdulilah..lega akak rasa..akak pun tertanya2 mcm mana hanny skrg ni?tp dah dapat baca blog ni harap2 semuanya ok..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah
    everything is ok kn kak?

    ReplyDelete
  7. huhuhu.

    akak!~

    jgn dprivatekan lg belog aeh!

    ni my email.
    putryf1211@gmail.com

    ReplyDelete
  8. hi honey...welcome back..akak pun terkejut jgk nape private balik blog ni dulu.. skrg dah ok, jgn la mcm ni selalu..hehe

    ok take care..

    ReplyDelete
  9. akk~!!
    wat donow jeww laa ngn sesape
    kutu2 gemok yg jahat tuhh..nnt
    kutu2 gemok tuh dbalas balik ngn setimpal..ngee:)

    welcome backkk~!!yihhaaa~!!

    ReplyDelete
  10. hye hye kak honey !!
    wahh, makin lawa. hee:)
    miss u lah kak honey.
    da lame menyepikan diri...

    ReplyDelete
  11. yeke ade org wat tak baik kt akak..biase la kak manusia ni mmg ade sifat tak senang,iri hati,cemburu,sakit hati bile tgk org lain bahagia..tu manusia yg ade penyakit hati..sy pn penah jumpe org camtu akak..die takleh tgh kalo org lain lebih org lain bahagia..padahal kite tak pnh wat jahat kt die pn..takpe la..jz go on dgn life akak cam biase..org yg hasad dengki busuk hati mst akan dpt bhgian die..may Allah bless..wah pnjgnye sy taip..ngee~

    ReplyDelete
  12. patot la . ngat kan nape tetibe blog diprivate'n . huu ~

    ReplyDelete
  13. oooo..patutlah saya cuba buka blog akak tak boleh nak buka..naper lah ada orang yang tak baik hati sngat suka ganggu hidup akak ek..sabarlah kak,orang yang beriman akan sentiasa diuji oleh Allah..sabar ek..apapun, lain kali kalau nak private blog, bagi hint dulu ek..hehehehe

    ReplyDelete