11 June 2009

~YM Raja Irfan & YM Raja Damia~

~ INI ADALAH NYAWA2 CPM HONEY NURHALIZA DUNIA & AKHIRAT- MAAF TIADA CERITA DI SEBALIK GAMBAR~







14 CPM's comments:

  1. yay!
    cpm ade entry bawu,,
    tak sabo neyh,,=)

    ReplyDelete
  2. kak honey!! hehe~
    bawak si comey gi mana nie? =)

    ReplyDelete
  3. sabar2...ni tibe2 x de mood plak nk type entry...td bnyk je idea...ada org dgki2 lg arrr...mybe CPM akan private kan blog ni utk selama2nya...n invited readers only...:(

    ReplyDelete
  4. ala ~
    update le cepat !! xsabar nk dgr citer si cumil's ni ..

    ReplyDelete
  5. if pRivate.. nk jd inVited Readers tau kak honey~ hehe~

    ReplyDelete
  6. akak~! nyawa2 akk siblings x de ke??muhaha...

    ReplyDelete
  7. la,ye kew cpm?napela dowang ni keje asek nak mendengki jek,,
    tak baik betul la,,

    takpela,,private jela cpm,,tp kt ttp nak jd pembaca blog setia cpm neh coz u r my 1 n only,,sayang cpm sgt2,,=)

    ReplyDelete
  8. dik, siapa lagi yang dengki2 ni?tak abis2 lagi..eeiii geramnyer aku(eh ter 'emo' lak)...sabar ye yang..

    p/s: if private, dunt 4get to invite me k...
    love u sis....
    take care k...

    ReplyDelete
  9. grrrr..

    sis honey? jgn lupe invite lolly oke?

    putryf1211@gmail.com

    lol shuke bace kisah2 cpm nih.

    btw,

    dak mia tuh dah ade iras2 ngn cpm da skng.. hihi

    ReplyDelete
  10. Irfan yg handsome dan damia yg manis...ada lg yg berdengki yer...sabar2, nanti Allah tunjuk kat diaorg tak kemananya diaorg tu yg asyik berdengki2 nie..

    ReplyDelete
  11. eh cam kenal je teknik mengambil gmbo tuh kan..

    btw, komain bermaharajalela dgn la lensa ye!~

    ReplyDelete
  12. ubat utk org yg mendengki2 suke mengata kita ni adalah dgn ignore je diorg.siriesly mentaliti mcm tu tak setaraf ngan mentaliti kita.xde keja dengki org.

    ReplyDelete
  13. nape ek dorg ni suke dgki2? apa lg yg dorg x puas hati?? padahal x kenal lgsung pon dorg2 ni...cpm akan wat satu entry khas utk sedarkan dorg2 ni...kalau x sedar2 jugak,serahkan semuanya pd Allah je...x mampu dah nk wat pape...:(

    ReplyDelete
  14. Salam kenal....

    Comel anak2 honey... :-) Eynda dah follow u yer....

    ReplyDelete