14 July 2009

~My Sweet Honeymoon~

Assalamualaikum w.b.k.t...semoga pembaca2 blog CPM ni sentiasa dirahmati Allah .s.w.t...dan semoga kita semua sentiasa bermaafan2 sesama saudara kita...sbb CPM pernah dengar pakar motivasi berkata "utk mendapatkan ketenangan & kejernihan hati,maafkanlah smua org kat dunia ini sebelum anda tidur" yaaa ini mmg betul & inilah yg CPM amalkan before tidur...mgkin ini salah satu pengubat hati anda....maafkanlah semua org kat dunia ini,,,insyallah hati anda akan menjadi tenang...:)

1stly,CPM nk mohon maaf sbb termungkir janji utk nk update blog ni mlm td...hal ini bukanlah disengajakan tp seyesss penat CPM x ilang2 lagi & terima kasih kpd yg sms & email CPM bertanyakan khabar sepanjang CPM pergi honeymoon arituh...oleh sbb anda sudi bertanyakan khabar,maka nya ada sedikit cenderahati dr CPM utk anda..sila lihat last entry ok..:)

Ok tanpa melengahkan masa lg,jom CPM ceritakan serba sedikit ttg my sweet honeymoon arituh...so sebelum CPM meneruskan citer ni,harap2 nya pembaca2 blog ni tidak mengatakan yg CPM ingin menunjuk2 atau sebagainya,ikhlas dari hati CPM,CPM just ingin berkongsi aje saat2 manis ni bersama Mr.Ruffy CPM ...tp seandainya anda terdetik hati utk berkata sedemikian,itu terpulang pada anda semua..itu hak anda...tp hanya Allah aje yg mengetahui segala2 nya...

Di mana CPM & Mr Ruffy pergi honeymoon?? ramai yg tnya CPM akan hal ini tp biarlah ianya berlaku dahulu then CPM akan ceritakan....yaa,honeymoon kali ini kami telah decide utk pergi dlm negara shj...iaitu cameron highlands yg mana tmpt ni satu tika dulu kami telah ke sini pd thn 2002...ms ni kami x kahwin lg & kami pergi ramai2...dan ketika kami ke sana 8 thn yg lalu,kami telah berjanji seandainya kami ada jodoh,kami akan ke sini lg utk mengulangi detik2 yg indah sbg suami isteri....alhamdulillah,8 thn kami kenal & 5 thn sudah usia perkahwinan kami...dan ketika inilah kami berpeluang utk nikmati & abeskan masa kami berdue...:)

Utk pengetahuan,Mr Ruffy telah rancangkan honeymoon kami ini sebulan yg lalu...jom kita ikuti kisah selanjutnya...:)

9 July 09 bersamaan hari Khamis...

Ok sebabkan esok CPM akan pergi honeymoon,maka Mr Ruffy telah mengajak CPM utk mencari baju candylight dinner die yg masih x jmpe2 lg...so hari ni kami keluar berdue utk mencari baju Mr Ruffy...tema adalah black sbb long dress CPM adalah kaler black jugak...so kene cari kaler yg sama...barulah sepadan...dipendekkan cerita,setiba nya kami di sana,CPM telah ke butik MAC utk mencari makeup khas utk my candylight dinner...so di sana,june promoter MAC telah mengajar tknik utk solekkan dinner mlm tuh nnt...dan setelah selesai makeup,CPM suruh june crk makeup yg sesuai utk Mr Ruffy plak...bukanlah nk makeup apa pon,just nk touch up2 je nnt...so bab2 makeup udah setle,kami pergi mencari kemeja Mr Ruffy plak... akhirnya kami jmpe jugak kemeja yg sesuai utk dipadankan dgn dress CPM tuh....

june telah mengajar kami cara makeup utk dinner kami nnt...thanks dear...:)

kemeja Mr Ruffy pd dinner mlm tuh nnt....sesuai ngan dress CPM


antara brg2 MAC yg dibeli...utk dinner mlm tuh nnt..:)

10 July 09 bersamaan hari Jumaat...

Hari yg dinanti2 kan telah tiba...seawal pagi CPM telah siap2 kan segala persiapan yg ingin di bawa ke honeymoon kami nnt....dan x lupe jugak persiapan utk irfan & damia...semuanya mama telah selesai & sediakan sepanjang ketiadaan mama & papa nnt...irfan & damia tinggal mana?? ok meh citer sket,irfan CPM antar dok kat umah mertua dgn maid manakala damia CPM antar kat umah kakak ipar CPM kat setiawan,perak...sbb kebetulan mmg lalu area sana,so kami decide utk hantar damia kat sana...so sementara Mr Ruffy pergi solat jumaat,CPM kemas2 & siap2 kan apa yg patut...n of cource sempat lg bergambar...sila lihat gambar di bawah...:)


CPM honey nurhaliza ngan nur barakah pink...ms ni kemalasan melanda nk iron shawl..:)

After selesai Mr Ruffy solat jumaat ptg tuh,dlm jam 3.30 ptg kami pon bertolak menuju ke sitiawan,perak utk hantar damia dulu...so dipendekkan cerita kami tiba di sitiawan pada jam 9mlm...dan hantar damia,kami terus crk hotel di teluk intan,sbb keesokkan harinya kami akan gerak ke cameron highlands...so teluk intan ke cameron x de la jauh sgt...:)


mama antar damia dok umah aunty ina ok syg??nnt mama & papa amik mya ok..:)

12 July 09 bersamaan hari Sabtu...

After selesai b'fast pagi tuh,kami terus gerak menuju ke cameron hoghlands...mood time tuh sgt2 happy & x sbr2 nk smpi kat sana...bukan x sbr apa,CPM x sbr nk ngk bilik yg dorg sediakan utk honeymoon package kami...so sepanjang naik ke cameron tuh,kami mengulangi & mengimbas kembali kenangan dolu2 semasa kami pergi ke cameron...yerla time tuh kan x kahwin lg,so agak terbatas la kan?? faham2 aje ye murid2....so dh 8 thn berlalu dan kini kami berpeluang pergi sbg suami isteri...sgt2 indah waktu ini....haihhhhh....syiokkkkkk beb..:)

So perjalanan dr tapah naik ke tanah tinggi cameron tuh mengambil masa selama 1 jam sbb bnyk plak lori2 terkedek2 nak naik jugak atas tuh...so agak lambat jugak la kami nk smpi kat cameron tuh...dh la x sbr2 nia...so 1 jam berlalu,akhirnya kami tiba jugak kat destinasi yg kami ingin pergi...so sgt2 sejuk & nyaman...terlupa terus bisness2 kami seketika...yg kami tahu,kami ingin berhoneymoon & abeskan ms romantik2 kami berdue je...itu yg kami fokuskan...hp kami terpaksa di off kan selama kami berhoneymoon tuh...sunyi plak x de bunyi deringan hp n msg2 bagai....yaaaa sgt tenang & kami sgt2 bahagia lalui ms2 mcm tuh...:)

Sampai je di sana,kami terus menuju ke hotel Casa De La Rosa yg mana hotel yg Mr Ruffy telah booking kan khas utk honeymoon package...kami trus ke kaunter & jmpe dgn Cik Zarina yg telah siapkan bilik kami...die yg bertanggungjwb setlekan honeymoon package kami...so after dpt key room,kami terus ke bilik utk lihat apa yg dorg telah sediakan utk kami...wowwww...sgt2 tenang dihiasi dgn hiasan2 yg cntek tema honeymoon kami...bilik yg berbau sweet rose,suasana yg nyaman & tenang membuatkan kami makin asyikkk melayan jiwang2 kami...hahaha...seyesssss x tipu punyaaa...bilik kamar memainkan peranan yg pnting utk menyemarakkan kasih sayang antara suami isteri...:) sila lihat gambar2 yg CPM telah sediakan..:)

hotel yg Mr Ruffy telah booking utk honeymoon package kami..:)

pandangan dr dalam hotel Casa Dela Rosa...:)


bilik hasil decoration Casa Dela Rosa utk honeymoon package kami..:)

Setelah puas menikmati suasana bilik,kami terus keluar utk mencari sejambak rose utk my candylight dinner mlm nnt...so kami ke arked peladang utk mencari rose...x tahu nk gambarkan perasaan kami ketika itu....:)

cuaca yg nyaman sgt elok menikmati minuman panas...choclate cappucino...:)
pandang apa tuh syg??

kami di arked peladang sewaktu mencari sejambak rose...:)

setelah pulang dr membeli sejambak rose...posing sbg kenangan2 buat kami berdue..:)

sejambak rose merah & MAC makeup pemberian Mr Ruffy di mlm nnt..:)


bilik kami...sgt best...:)

bergambar kenangan di bilik kami...:)

Setelah selesai mencari sejambak rose,dlm jam 6 ptg cmtuh kami pulang ke hotel kami utk rehat2 & prepare utk candylight dinner mlm nnt...so segala persiapan telah pun pihak hotel sediakan iaitu candylight dinner & sessi fotografi...tp sessi fotografi khas utk pasangan yg terpilih aje...so kami harap,kami akan terpilih utk sessi fotografi tuh...tp kalau x dpt pon x mengapa,yg pnting my candylight dinner tuh berjalan ngan lancar...:)

So pihak Casa Dela Rosa telah tetapkan candylight dinner kami tepat jam 8.30 mlm...so after kami solat jama' taqdim,kami pon bersiap2 utk my candylight dinner...sgt2 berdebar2 time tuh...seyesss berdebar mcm saat2 aku nk diijabkabulkan ngan Mr Ruffy 5 thn yg lalu...:)
Sila lihat gambar yg telah disediakan..:)

pelbagai aksi CPM b4 candylight dinner...dah x tentu arah dah...berdebar2 beb..:)

makeup mata hasil sentuhan MAC Studio..:)

CPM honey nurhaliza..:)

Seperti yg dijanjikan oleh Casa Dela Rosa,pasangan yg bertuah & terpilih akan memenangi sessi fotografi di ball room hotel...so syukur kami adalah pasangan yg bertuah & terpilih...so dpt la amik sessi fotografi tersebut...bestt gilerrrrrrrrr...:)

gambar ini pihak Casa Dela Rosa telah besar kan & adiahkan kami with frame...sgt2 cntekk..:)


antara aksi2 yg telah dirakamkan s ebagai kenangan2... i love it!!


cake congratulations dr Casa Dela Rosa...:)


x abes berposing lagi CPM...:)

Tamat sudah kisah my candylight dinner mlm tuh...mlm yg sgt2 romantis bg kami berdue...syukur alhamdulillah...:) esok ada agenda lain pulak...:)

12 July 09 bersamaan hari Ahad...

Seawal pagi lagi kami dh turun utk menikmati b'fast yg telah disediakan...n after b'fast,kami terus keluar utk menikmati udara pagi di cameron...cuaca yg sungguh nyaman & sgt romantis bg kami berdue...:) pastuh kami pulang ke hotel...siap2 utk agenda seterusnya iaitu shopping2...:)

Sebelum keluar shopping2,sempat jugak wat sessi fotografi di bhgn luar bilik kami...:) sila lah menjamu mata dgn gambar2 yg telah kami sediakan...:)


permandangan di luar bilik honeymoon kami...sgt2 romantis kat luar ni..:)
moga cinta kami kekal hingga hujung nyawa..amin...:)

sempat berposing sbg kenangan2 dlm hidup kami..:)

gambar2 honey ruffy..:)

So next agenda kami teruskan...kali ni kami ke arked peladang dulu utk membeli cenderahati2 & sedikit buah tangan utk family & kwn2 yg kami ingati...setelah selesai membeli2,kami terus ke ladang teh cameron valley...so di situ kami lihat permandangan teh2 ditanam sgt2 cntek...dan sempat menikmati teh tarik strawberry yg famous kat situ...:)

kami di ladang teh cameron valley...:)

sedang leka menikmati suasana di ladang teh tersebut...:)

suasana di sini bebetul sgt romantis...seyesssss

Then setelah puas menikmati teh tarik strawberry,kami teruskan perjalanan kami ke ladang boh teh plak...yg mana,boh teh di sini adalah ladang yg paling terbesar skali di cameron ni....dan difahamkan jugak,ladang boh ini permandangan nya lagi cntek dr ladang2 teh yg lain....x caya?? jom kita ngk...:)
ladang boh ini sgt2 luas & cantekkk...& of cource sgt2 sejuk...:)

setelah puas membeli belah di ladang boh teh tersebut,kami terus ke taman bunga & taman rama2...tp kat sini biasa2 je...x de apa pon yg best...besttt lg taman rama2 kat mlk tuh....yg klakar nya nama je taman rama2...tp sekor rama2 pon x nmpk...yg ada pon bnyk yg dh mati...so kpd pihak taman rama2 cameron highlands,plz improve kan lg ur taman rama2 ok...hehehe..:)

taman bunga & taman rama2...:)

Masa bebetul mencemburui kami...kejap je dh ptg & kami harus pulang utk prepare steamboat dinner mlm ini...so balik je hotel kami rest2 dulu n dalam jam 8mlm kami trun bawah utk menikmati steamboat dinner yg telah Casa Dela Rosa sediakan...:)

steamboat dinner kami mlm tuh....boley tahan laa..:)

strawberry chocolate khas utk kami berdue..:) sgt best

13 July 09 bersamaan hari Isnin...

Masa berlalu begitu pantas sekali & bebetul mencemburui kami...tp kami harus menerima kenyataan yg kami perlu pulang utk menjalani kehidupan seperti biasa...pasni dh x de dahhh strawberry chocolate lagi...kami harus pulang utk ketemu sama irfan & damia...utk menjalankan bsness kami seperti biasa....cumanya rasa sedih saat2 nk meninggalkan cameron tuh...walaupun ianya sekejap,tp bnyk kngn2 kami berdue di sana...dan saat2 nk balik tuh Mr Ruffy cube tenangkan CPM...tp kami janji ada masa lg,kami akan pergi bercuti berdua2 an lagi...sbb dgn cara sebegini,akan bertambah erat lg kasih sayang & cinta setiap pada psgn yg berkahwin..:)

So kami teruskan perjalanan pulang tp sebelum tuh singgah setiawan dulu utk pick up cik mya kita tuh...then dipendekkan cerita dlm jam 11 mlm kami selamat pulang ke rumah kami....yaaaa home sweet home...tp suasana cameron lg sweet maaaa...hehehe...xpe2,ada ms lg kami akan bercuti lg ok...:)
Sempat bergambar utk kali terakhir sebelum pulang..:)

Last skali,terima kasih kerna menunggu this entry yg x seberapa ni...dan kpd sesiapa yg CPM telah msg mengatakan yg CPM ada blikan "something"...sila msg CPM balik n berikan ur full adress utk CPM pos kan gift ini ok...tq

"YA ALLAH YA TUHANKU,TERIMA KASIH KERNA MEMBERIKAN AKU PASANGAN YG BAIK YG DPT MEMBIMBING KU KE JALAN MU YA ALLAH...DAN AKU BERSYUKUR DI ATAS SEGALA KURNIAAN MU INI....CINTA KAMI IKHLAS KERANA MU YA ALLAH...:)"
"Kau Berikan Sakti Cintamu ,Penawar racun berbisa,Dan ikatan kita Cinta Abadi ,HANYA di Syurga..."

~STORY TIME OVER...THE END...~

47 CPM's comments:

  1. akak cepat2 update,,
    mesty besh jerk kn,,
    huhu,,

    windu nk baca post akak

    ReplyDelete
  2. huney_wawa: sbr tau huney...ni penat x ilang2 lg..ehehehe...mlm akak update a.s.a.p okies??

    ReplyDelete
  3. take ur time..rest secukupnye..

    ramai yang tengah tunggu entry huneymun akak ni..hehe

    ReplyDelete
  4. huwaaaaaaaaaaaaaa. akak congrats!

    romantic betuiiiiiiiii. tetibew lak asew x sabow2 nak tawen. ngeee. nak adiah jugak! ",)

    apepom, akak honey n mr. ruffy pasangan HAWT lorrrrrrrrrrrr!

    ReplyDelete
  5. sarah: dh update pon..:)

    lolly: uwaa rasa x sbr nk kawen ke? hehehehe...:)tq dear..:)

    ReplyDelete
  6. missdiya84: nad,nnt bg ur full adress..:)

    ReplyDelete
  7. salam akak..
    alhamdulillah,..
    sonok tgk akak nga mr ruffy..
    bahagia btol.. ;)
    congratz kak..


    cantek sgt akak pakai dress tue..
    xmcm ade anak 2 pon kak.. ngee~
    :)

    ReplyDelete
  8. waaa..sedeynya kak lyn tak de dlm list tu...huhuhu..neway, sungguh romantik giler! ble tak hany close up kan gambar make up masa malam candelite dinner? nampak cantikkk

    ReplyDelete
  9. miss_eliana: tq eliana...alhamdulillah Allah telah beri kebahagiaan ni pd kami...syukur...heheh.:) dress tuh sgt2 labuh actually,tp pki high heels...:)

    katak_78:akak,nama akak ada dlm list la...nnt bg full address ok...:) jgn cedey2 ok...hanny tetap ingat kat akak...hehe..:)

    ok nnt hanny letak pic close up makeup mata tuh ok..:)khas utk tatapan akak...ehehhe

    ReplyDelete
  10. hany..yey...dah ada close up..chanteekkk..sungguh chantekk.....lepas ni hany ble ajar cara make up kat next entry ekkkkkk.....
    neway...thanx ingat kat kaklyn!!!!huhuhu...

    ReplyDelete
  11. katak_78: insyallah akan dipertimbangkan ur request tuh...kata bekas mak andam vogue...hahahaha...ok2 nnt hanny ajarkan ok..:)

    ReplyDelete
  12. wow!! so romantic la akk..

    nad yang membace pon terase cinta tuh jatuh dlm hati...

    ReplyDelete
  13. Ya Allah,semoga cinta bahagia CPM ngan MR Ruffy berkekalan selamanya...AMIN,,=)

    ReplyDelete
  14. salam cpm,sory late bc ur entry,btw suke sgt bc entry nie,romantikk sgtt...cpm dlu student kisdar ker?nnti reply kat my shoutbox ok...pape pun,sy doakan smmoga cpm sukses slalu ye...amin

    ReplyDelete
  15. akk!!!! heppy sgt2 murni ngk akk n abg rafi!! suke gilew2!! u all idol murni howkeyhh!!!!!!!!!!!!
    x sabau beb nak hidup cam akk..anyway..doakan murni slalu ok dapat idup cam akk future nnt..wawa..

    besh gilew kowang g honeymoon!!!!!!!!

    bak kata ayh..tah hape2...hahahhaa

    ReplyDelete
  16. sonok bc ur blog, honey..Allah bless u n ur family, dear..

    ReplyDelete
  17. wahhh akak,,
    touching lah bc entry neyh,,
    romanticccc sgt lh akak ngan abg ruffy neyh,,,
    semoga cinta akak terus mekar,,
    aminnnnn,,,,

    x sbr nk kawen gk lh,,

    ReplyDelete
  18. salam kenal n ziarah cpm..canteek sngt awk ni..sukaanya tgok.ma add ure link k..:)

    ReplyDelete
  19. semoga berbahagia hingga akhir hayat..seronok baca kisah2 cpm ni

    ReplyDelete
  20. missdiya84: ooo romantic ke?? itulah penguat kasih syg ...hehehe..:)nad nnt bg ur address..:)

    hazirah: iera cyg,tq atas doa iera tuh...iera pon CPM ada blikan gift from honeymoon arituh...nnt iera bg ur address kampus ok..:)

    firsya: tq firsya...aaahhh kami ex student kisdar...mr ruffy thfiz manakala CPM kos dakwah...hehehe...firsya kisdar jugak ke??

    irine: dik...akak pon doakan ko akan bahagia mcm akak jugak nnt...jgn lupe amalkan doa yg akak bg tuh ok syg??

    umi ayu: ni ummi ayu yg kat fb tuh ke?? tq sbb baca my blog yg x seberapa tuh...hehehe...salam ukhwah yee..:)

    huney_wawa: tq huney....oooo x sbr jugak nk kawen ek?? heheheh...best kalau kita dpt pasangan yg baik...:)

    m@: tq m@,salam ukhwah jugak utk awak...nnt kita dtg kat ur blog ok...:)

    ainharul: ain ske baca ke?? ehhehehe...x de apa sgt la ain...:)

    ReplyDelete
  21. wow...very romantik u... semoga kebahagiaan ini akan berkekalan.... tumpang gembira utk adik huney & hubby.. :-)..:-)

    ReplyDelete
  22. wah romantiknyeee...akak sukaaa hehehe..bila la nak gi ngan hubby berdua je ni huhuhu

    ReplyDelete
  23. mestila suka baca...hari2 tau..kan i penah tell u dulu..heheh..slamat berbahagia ye cpm..nanti blh la irfan ngan damia dpt adik lagi..heheh

    ReplyDelete
  24. salam kenal...

    best nye tgk both of u.. jeles plak!

    semoga berbahagia ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  25. akak lawa sgt mlm tu. sbb tuh la dpt snap pic kat ball room tu. hehe. :D

    btw, sy pon amalkn petua maafkn semua org sbelum tdo. tdo pon troz nyenyak lps tuh. :)

    ReplyDelete
  26. Amboi....romantiknyer....teruja eynda...bila baca sambil tengok gambar pun boleh rasa berdebar jantung ni tau....hehe...best la honey....eynda suka tengok dressing malam candlelight dinner tu...glemer habis! Rasanyer sesape yg dah kawin kena buat macam ni la bila sambut anniversary...konfirm rasa macam baru kawin kan...:-)

    ReplyDelete
  27. salam honey...
    syoknya berhoneymoon... hehehe
    kitorang ari tu amik pakej honeymoon jugak.. tapi kat rosa pasadena...
    memang best pakej dia kan? terasa di layan macam raja dua tiga hari.. hehehehe...

    ReplyDelete
  28. wahh, honeymoon yg best !
    hehhee :)
    penat lagi ke kak honey ? :D

    ReplyDelete
  29. my little family: tq akak...tq doakan kami...semoga kebahagiaan akan menjadi milik kita semua..:)

    no need to reveal: tq tq akak...akak pon kene pergi jugak honeymoon berdue tau ngan ur husband...barulah x rasa jemu..:)

    ainharul: hamboi2 mcm tahu2 je dorg nk dpt adik lg ek?? hehehehe....just wait n see je ok..:)

    leeya: akak leeya,eh jgn la jeles2...akak pon bahagia jugak kan?? salam ukhwah balik ok...hanny dh komen kat ur blog..:)

    ReplyDelete
  30. afeeqa: tq afeeqa...mgkin rezeki lebih berpihak kpd kami...tuh sbb leh menang kot...:)petua memaafkan org b4 tdo sgt2 bgus kan?? mmg bebetul berkesan...:)

    eynda:eynda teruja jugak ke?? kalau mcm ni kene ajak ur husband pi honeymoon jugak la...semarakkan kembali cintamu itu....yup smua psgn yg berkahwin wajib wat mcm ni....barulah setiap hari adalah mlm pertama...wakakakak...:)

    syayasir: ooo sya amik pakej kat situ ek?? aahh sgt2 best kat casa dela rosa...gila punya best..rasa x mo balik je..:)

    sarah al idrus: tq sarah...pas kawen nnt buat mcm ni jugak ok..:)

    adibah: aahhh honeymoon yg best....aahh la dibah penat x ilang2 lg....:)

    ReplyDelete
  31. waaa besnye honeymoon die!! :) cpm lawa sgt time candlelight dinner tu..suke2! :)

    ReplyDelete
  32. Salam akak.

    Ya ampun.sangat2 la loving akak ngan mr ruffy. lepas kahwin pun tetap mantain mcm pasangan baru couple.jelesnyaa~~harap2la kita semua nie, bahagia mcm akak AMIN..

    akak, ira br buka kedai online nie,visit me k? jual shawl ngan nurbarakah hee =)

    p/s: sangat menyokong akak ajar cara nak make up nie.lagi2 shading tuk nampakkan muka yg tembam nie jd x nampak hehehe.

    ReplyDelete
  33. kak honey!!
    suke ahh tgk ur life!
    sgt2 bahgie!

    de petua x??

    he2)..~

    ReplyDelete
  34. kak hunny!!

    suke lar tgk life u..

    sgt2 bahgie!~

    de petua ke??

    he2..)

    ReplyDelete
  35. kak hunny!

    suke arr tgk life u..

    sgt2 bahgie!

    de petua ke?

    he2..)

    ReplyDelete
  36. romantisnyer!!

    semoga bahagia hingga ke syurga ya!

    ReplyDelete
  37. akak!!!

    gumbira gle tgk ko gumbira!! sgt!!!

    semoga berkekalan hendaknya ok!

    love u cyg!! muah3x..

    ReplyDelete
  38. sweetnyeewwwww...
    sangat romantik..
    atin doakan akk hepi owez..
    doakan atin hepi juger sbb atin ngah sedey ni..
    neway,hepi 4 u..!!
    smOge bahagia selalu..!!
    senyum jek bace bLog akak...=)=)=)

    ReplyDelete
  39. wah.. best nye gi cameron.. semoga berbahagia hingga akhir hayat.. yah... have a nice day.. canteq blog akak.. suka baca entry kat blog akak.. :)

    ReplyDelete
  40. irine: dik...akak pon doakan ko akan bahagia mcm akak jugak nnt...jgn lupe amalkan doa yg akak bg tuh ok syg??

    blh sy tau, doa ape? :)

    ReplyDelete
  41. salam.. kak,
    yes2..suda smstinya sy nk tau doanye...supaya sy dpt bahagia mcm akak suatu hari nnti... :)

    ReplyDelete
  42. wah.. beshnye yang... kita org tak smpt lgk nak honeymoon dua2 sbbnye... tak sampai ati nak tgglkan bdk kecik 2 org tuh... huwaaaa....

    ReplyDelete