27 February 2010

~ Aku bersahabat kerana Allah~

hye...how are you ( baca mcm nada idlan raja lawak ok,ahahha )...

Ermm...act,CPM balik from singapore ptg smlm...so mst anda smua sedia maklum kan...pada tarikh 27hb februari 2010 arituh,CPM telah mengambil keputusan utk bertemu dgn sahabat baik CPM yg dh 4 thn tidak ketemu...syukur alhamdulillah Allah permudahkan urusan CPM utk bertemu dgn nya...dan syukur jugak sbb persahabatan kami ni Allah berkati...('-")

Sebenarnya pertemuan ngn Saleha,CPm telah aturkan pd tarikh 14 mac...tp sbb kan 27hb arituh Mr Ruffy ada urusan di jb...so die tnya CPM pg tuh," syg,nk jmpe saleha trus x arini (27hb)??" so apa lg,rasa happy sgt2...yerla 4 thn kan x jmpe...so pg tuh CPM kemas brg2 pape yg patut utk di bawa ke sana...Irfan & Mya pon ikut skali...so agak kecoh sket la...('-")

So dlm perjalanan tuh,Tuhan je yg tahu cmna perasaan hati ni nk jmpe dgn saleha...kejap2 msg die...ehehhe...smpi mr ruffy jeles beb..haha...& dipendekkan cerita,smpi2 je di jb lebih kurang jam 4 ptg...& CPM gerak jmpe saleha kat singapore lebih kurg jam 6 ptg cmtuh la..tp tuh la...sbb kan terlalu excited x bnyk pic2 yg kami ambil...tp x pe,nnt bulan april CPM akan trun singapore lg...so mmg kami akan bertemu lg,,,so di pertemuan tuh,CPM bg gift pada saleha...whitening set marykay...so hrp die suke ngn pemberian tuh...ala mmg suke pon sbb time bg adiah tuh muka saleha mcm nk lompat2 keriangan...ahahah..('-")

Masa time tuh betul2 mencemburui kami...dlm kul 9mlm cmtuh laa br mr ruffy jmput CPM utk bwk ke hotel...ala rasa kejap sgt2...lgpon mlm tuh saleha trus balik ke office die...('-')

ok la,cukup setakat ini dulu yaa entry kali ni & insyallah next entry CPM akan update psl rahsia kulit menawan atas request kwn2 yaa...so mohon maaf andai kata entry ni ada kekurangan sbb CPM pon x leh lama2,ada keje yg perlu diselesaikan...so kite jmpe di next entry yaa...mmmuuahhhh

p/s: kpd sesiapa yg ada kirim brg pd CPM tuh,nnt msg ur address yaa...=)

Photobucket
sukar utk jmpe sahabat sejati dunia akhirat...tp CPM dh jmpe..=)

adiah utk sahabat tersayang...('-")




Photobucket

pic sebelum berangkat ke singapore

Photobucket

Photobucket



gift utk sahabat tersayang,saleha...whitening set from marykay..:)

Photobucket

pic anak dara CPM,raja damia yg kuat melaram mcm mama die...haha

Photobucket

pic kenangan CPM dgn saleha...syukur Allah masih panjangkan lagi tali persahabatan antara kami...=)

11 CPM's comments:

  1. bui bui kak!
    jgn lupe belikan muni tshirt i love sgapore!

    ReplyDelete
  2. shbt sejati..sukar sgt nak cari kan kak...kalu akak dh dpt..amir nk ckp jugak..amir pon dh jmpa jugak...alhmdulillah..doa mg ukhuwah itu kekal insyaALLAH.....:)

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah hany dapat jumpa kembali sahabat hany..lawa orgnyer..

    bila plak agak2nya hany nk jumpa sahabat hany yg tak pernah hany jumpa nih?hehe..harap suatu hari kita jua dapat bertemu sebelum akak bersalin..hehhe

    ReplyDelete
  4. ha'a la kak intank..bila pulak hanny nk jmpe kitorg ni..hehe

    ReplyDelete
  5. isteri fitri unic kan cpm??
    ank mreka da brapeyer??
    anyway, bersyukurkan kak dikurniakan sahabat spt ini,alhamdulillah

    anyway,kak saleha ni comel jekkan??tp bertudung labuh..cpm tggi dr dier la..
    anda berdua sgt cntik
    cntik sgt..ad iras..

    ReplyDelete
  6. gossshh!!! pic damia menarik perhatian babah!! rndu laa kat dia!!!! muahh sket kat dia!!

    ReplyDelete
  7. bestnya kak honey da jmpe sahabt sejati.dbah lom ag..huhu
    papepon, moga persahabtan korang kekal selamanya ...amin :)

    ReplyDelete
  8. memang Raja damia tu suka melaram da ea? Macam mama dia jugak. kecik2 dah ada handbag~=)
    cute~



    CPM, our birthday dah dekat~!!

    ReplyDelete
  9. memang Raja damia tu suka melaram da ea? Macam mama dia jugak. kecik2 dah ada handbag~=)
    cute~



    CPM, our birthday dah dekat~!!

    ReplyDelete
  10. kak hanii, ni ke kawan kak hani yang kak hani kata sama muka dengan kitaa? Heeee :">

    ReplyDelete