19 March 2010

~ Preparation 6th Annivesary~

Salam buat semua pembaca2 blog qasehkuhoney....semoga hidup kalian smua sentiasa mendapat keberkatan dari NYA,dan semoga hati kita smua terhindar dari sifat2 mazmumah,insyallah amin...(' -")

Ermmm nk citer apa erk?? gila btul tetibe ilang plak ideanya...haha...ermm ok2...sorry sbb sejak dua menjak ni CPM rasa diri ni bebetul x keruan...x tahu knapa...maybe anda smua tahu,pada bulan Mac ni ada 2 celebration yg penting dlm life CPM...anniversary & my birthday...so alhamdulillah pada tarikh 14 mac tempohari,CPM & Mr.Ruffy selamat meraikan ulang tahun perkahwinan yg ke 6...alhamdulillah dgn usia yg sebegitu, kami dpt lalui pelbagai dugaan kehidupan bersama2...syukur alhamdulillah...thanks GOD...('-")

Dan pada Ahad ini iaitu tarikh 21 Mac 2010 adalah birthday CPM yg ke 28 ...hahah bangga tu beb bgtau umur skali...so, serius CPM mmg x tahu apa yg bakal berlaku pd tarikh itu...& seperti yg anda smua sedia maklum,CPM akan jd pengantin baru smula...eyh yeke pengantin baru?? bukan lama ke?? x kesah la,jnji dlm perkahwinan kami,x pernah wujud perasaan "jemu" that's why kami tetap rasa mcm psgn2 yg baru kahwin...( mesti ada yg cebik2 kan bibir kan...tipu dosa..haha)

So apa yg CPM tahu,CPM kene pakai gown pengantin colour putih...yg lain2 smua Mr Ruffy yg setlekan...maybe tahun ni celebration nya lain dr yg lain kot...serius,setiap hari & setiap detik CPM tetap fikirkan kat mana la location yg Mr Ruffy nk celebrate & shoot nnt...sampai tidur pon terbawak2 dlm mimpi...('-") puas dah selongkar2 bag & diary Mr Ruffy tp malang nya CPM x jmpe kat mana location shoot tuh nnt...pandai betul die menyimpan rahsia itu...xpe la saya tetap setia menanti hari bahagia itu...('-")

Ok ramai jugak yg bertanya CPM,preparation apa yg CPM buat nk smbut anniversary & birthday ni...so jwpn nya...x de la preparation apa pon just simple2 shj sbb saya bukan lah psgn yg baru nk berkahwin yg perlukan preparation yg teliti...tp preparation nya boley dikategorikan ala2 nk kahwin la jugak...haha...

Cuma utk shoot ni,saya dikehendaki memakai gown putih & saya telah pun memilih gown tersebut....tp saya x de la publish dulu yaa pic nya sbb nnt x surprise la kan?? apa lagi ya?? oh inai...inai dh pon selamat berada di jari jemari saya ni...serius saya rasa smgt mcm bebetul nk kahwin...perasaan mcm 6 thn yg lalu...indahnyaaaaaa.....sila refer pic di bawah ye adik2 ku..('-")

Ermmm,rasanya cukuplah setakat ini shj yaa sbb now saya dikehendaki berehat secukupnya utk hari2 bahagia saya nnt...& plz plz plz kwn2 atau sesape yg mengenali CPM,tolong doakan yg terbaik utk saya yaa....mcm2 perasaan yg ada di hati saya skang ni...x tahu nk gambarkan mcm mana....

Saya akhiri entry blog ni dgn lafaz wassalam...doa kalian amat2 saya hargai...('-")


Photobucket

ini kasut wedding saya...white colour...

Photobucket

debar2 nk pakai kasut ni...mama kpd 2 org cahaya mata akan jd pengantin baru...phewiitttt

Photobucket

doakan yg terbaik utk saya yaa...thanks...('-")

Photobucket

mcm pengantin baru x?? siap inai2 bagai nia...:)

18 CPM's comments:

  1. sOoo sweeet~
    nnti uPload pIc ya kak hOney~

    ReplyDelete
  2. oh my gucci!!
    wow, xsabar mahu lihat CPM berphotoshoot
    msti mcm bidadari ahad ni kn

    Smoga berkekalan selamanya. AMIN

    ReplyDelete
  3. wahh..so sweet..
    x sabar nak tengok those pics nnt..

    ReplyDelete
  4. alahaiii...sweet nyer..bertuah cpm..

    ReplyDelete
  5. ohhh kakak... tadi dni buka entry ni, di tulis for invited readers only. hampa dni sekejap tak dapat baca.. tetiba dapat baca pula.. hehe.. gembira betul :)


    btw..


    dni ucapkan selamat menyamb ut hari lahir & juga anniversary buat sis & hubby.

    semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dirahmati Allah, dikurniakan kebahagiaan di dunia wal akhirat... aminnn ^_^

    ReplyDelete
  6. sama tarikh ngan anniversary akak :)

    ReplyDelete
  7. comelnya inai tu
    kasut tu pun cantek, macam kasut wedding aku =)

    aku pun tak sabar nak tgk pic ko nanti,
    musti sahabat aku ni nampak cantek sgt....

    aku doa moga detik yang kau lalui nanti memberi seribu kenangan & makna yg terindah dlm perkahwinan kalian... AMIN

    ReplyDelete
  8. kak..pic inai n kasut je ke..tak puas tgk..haha..btw..smoga bhgia smpi akhr hyt..wink~!

    ReplyDelete
  9. Hye CPM,. Birthday kita esok! Tak sabar! Naty CPM upload pix bebanyak! Takpun kita sharing je~ ok?

    ReplyDelete
  10. cpm...
    alalala...
    sy lak yg mcm terase nak kwin..
    influence cpm lar nih..
    hikhi..
    epy becoming anny sis..
    moge berkekalan hingge akhr hyat..
    insyallah..
    =]

    ReplyDelete
  11. tahniah cpm,,
    semoga berkekalan selamanya k,,=)

    ReplyDelete
  12. akak..
    congrats n happy birthday ya..
    smoga berbahagia selalu dgn famili tersayang..amin..

    ReplyDelete
  13. CPM & MR RUFFY

    CONGRATS

    ape2pun, sure photoshoot itu akan meletop!!!

    pasti!

    gagagaga

    ReplyDelete
  14. hye mama gorgeous! hepi befday dear.. semoga kebahagiaan sentiasa milik hanny.. muuaaahhh!

    ReplyDelete
  15. hepi anniversary dan hepi besday...semoga berkekalan hingga ke akhir hayat....

    ReplyDelete
  16. salam...
    akak..tak sabar la nk tgk pic tu...
    akak,sha doakan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat ye...
    thun dpn tmbah bby ye

    ReplyDelete
  17. Happy anniversary...happy belated birthday hanny...waahhh teruja eynda tengok inai kat tangan tu...boleh rasa debaran macam pengantin baru :-)

    ReplyDelete
  18. tahniah kak. happy anniversary & happy belated birthday. semoga rumahtangga akak berkekalan hingga akhir hayat. aminnn. :)

    ReplyDelete