27 June 2010

~ Mata menawan Idaman Kalbu~

Photobucket

contest mata menawan:-

So syarat2 nya amat mudah sekali...let's check it out:-

Terma & Syarat penyertaan:

1) contest ini terbuka kpd smua kaum hawa yg rasa2 nya matanya cantik & sihat...x kira sesiapa pon boleh je join...anak dara,mak dara,mak buyung,wanita lps bersalin....yg penting CPM nk ngk mata anda yg menawan & sihat tuh...

2) Anda dikehendaki membuat entry di blog anda sendiri yg bertajuk " Contest Mata Menawan"...link kan skali contest ini di blog anda...mana tahu org yg terbaca entry anda itu berminat jugak utk mencubanya...jugak x lupe,dlm entry contest tuh,anda haruslah meletakkan gambar mata anda yg menawan itu agar pihak juri dpt menilai betul ke mata anda sihat & menawan..hehe...;p

3) Anda hendaklah meletakkan 2 keping gambar (lebih pon x pe)...gambar hendaklah fokus di bhgn mata anda dan sekeping lg adalah gambar keseluruhan muka anda..Anda juga boley mengambil gambar menggunakan contact lense tp suka saya nak ingatkan di sini,saya x berapa suka dgn contact lence yg bukan2 colournya seperti biru,hijau,merah,pink & etc....lence anda hendaklah colour2 yg natural seperti coklat @ hitam...itu saya suka..;p

selain itu,utk menambah seri mata, anda juga boleh mengenakan gaya makeup2 yg natural...mungkin ianya boley membantu menyerikan keserian di mata anda.

4) Selain itu juga,sila nyatakan petua @ tips2 yg anda lakukan utk menjaga kecantikan & keserian mata anda...mungkin tips2 berguna ini boleh dikongsi dgn org lain...betul x??

5) setelah selesai membuat entry psl makeup,anda haruslah membuat slogan yg pendek dan ringkas mengenai " CPM honey nurhaliza yg saya kenali adalah........( tidak melebihi dr 15 patah perkataan) dan biarlah slogan itu ikhlas dr hati anda dan bukannya bodek...huhu

6) anda wajib jd follower blog ini....kpd yg dh jd,sila abaikan...

7) Jgn lupa paste kan banner ni di side bar blog anda beserta logo link contest ini...

8) dh selesai smua, sila link kan contest anda di bhgn comment entry ini...atau anda boley lah email to CPM @ honey_nurhaliza@yahoo.com

9) contest ini bermula pada tarikh 28 june 2010 --> 28 julai 2010,so ada masa sebulan utk anda join contest ini.

10) pemenang akan diadili berdasarkan mata anda yg cantek & sihat...keputusan pengadil adalah muktamad.

11) pemenang akan diumumkan setelah tarikh contest ini tamat iaitu pd 29 julai 2010...

Hadiah Pemenang

hadiah utk pemenang "contest mata menawan" ini adalah set makeup "mata" from marykay product...beserta contact lense bigger eyes ( colour dirahsiakan ya kwn2)

~ attention...!! due date " contest mata menawan" by CPM honey nurhaliza akan dilanjutkan sehingga 31 julai 2010 yaa..kpd sesiapa yg berminat utk join,anda masih mempunyai peluang lagi..~



Photobucket

selamat mencuba...('-")

67 CPM's comments:

  1. rajin tul Hunny bt contest ni.. tp sayang akak xleh join sbb mata xcantikk :-(

    ReplyDelete
  2. akak...gamba first 2 comey! hehe~

    ReplyDelete
  3. my little family: ala kak,saje suke2..bg smgt kat dorg supaya menjaga mata..:)

    eliana: ahahha comey kebendenyer yangg oii...klakar..ahha

    ReplyDelete
  4. http://amoigendut.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html


    cekgu honeyy !! keje sekolah dh siappp :))

    tpi banner kt sidebar tu mcm ade priob siket la.sbb dy tak full.

    ReplyDelete
  5. amoi gendut: uwaa sugguh pantas betui die..ehehe...:) good luck dear..:)

    ReplyDelete
  6. salam, sis...

    dni dah join :) hehe.. malu lak dni ;p

    http://ardinihumaira.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan-anjuran-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  7. kakak sudah join , hee .
    http://cokiecokie90.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html
    terima kasih kakak :)

    ReplyDelete
  8. dini: ok noted..eheh...tggu due date die ye yangg..:) mana tahu rezeki kan?? :)

    liza: ok tggu due die tau...mana tahu menang leh try lense kan?? eehehe

    ReplyDelete
  9. wow..very creative ha u....!

    hai saya myra...i'm joining this contest!

    weee!

    http://amirahmdesa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. myra: wow great & good job..:) tggu due date ok...:)

    ReplyDelete
  11. sye tak knl CPM honey nurhaliza ni..huhu..cmne sye nk wt sl0gan T_T

    ReplyDelete
  12. akak..sy dah join..view my blog..
    http://sumasweet.blogspot.com...
    jgn lupa ye akak cayang..

    ReplyDelete
  13. teringin nak join...he
    tp dh join dh satu cntest mcm ni..tkpe, kan?

    suka join cntest..:)

    ReplyDelete
  14. suma: heheeh ok noted..tggu due date yaa..:)

    soffya: leh je kalau dh join tmpt lain...nk join sini pon voleyh..mana tahu tuah menang dua2 contest ke kan?? eheh

    ReplyDelete
  15. salam kak..da byk sye bce pasal contest cmni kt blog org..hati tu teringin sgt2 nk join..mak sye pun suruh join..tp sye ni segan malu2 kucing la kak...Eeee....cmne ni...

    ReplyDelete
  16. My LiNk...
    http://luahanfikiran.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan-idaman-kalbu.html

    May Allah Bless u kakak!!

    ReplyDelete
  17. kak honey

    my link!!

    http://princessyayah89.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan-cpm-honey.html

    ada kekurangan bgtau yekk

    ReplyDelete
  18. salam ..
    kak CPM honey
    iena nk join jgak
    ;)

    http://ienaeliena.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  19. yups kak CPM..
    kali kedua join contest akak..
    insyaallah
    ;)

    ReplyDelete
  20. hye dear, kita dah join.. harap2 bertuah :)

    http://dreamyblurry.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  21. hye dear i dah join contest ni..hehe take a look at my blog k..

    http://lollipopluver-eymazaqeeya.blogspot.com

    :) thanx dear

    ReplyDelete
  22. Hye kak CPM!

    Saye da join contest akak :)

    Nanti jemputla tengok ye.

    http://blogsayamanis.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    Thanks! :D

    ReplyDelete
  23. lepas bace mesej akak kat fb.. trus sye edit2 sikit.. n trus join.. akak tgok2 la ye...



    ni link saye~
    http://adeqedwin.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  24. hye CPM,da join contest nie...hehe

    ni link: http://butterflyinpurple.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  25. tak pelu tag kwn kan...huu...tp naira nie degil ckt,,,nak tag jgk...tak bes takde kwn join...ramai2 baru besss,,,kan3x...btol tak...huu...so,nak tag jgk...boleyh kan...hee

    ReplyDelete
  26. Salam kakak CPM....baru join contest ni...^_^

    http://norfa90.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan-by-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  27. salam akk cpm ..
    nak join jgakk ..
    heheh .. here i come

    http://swardah.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  28. http://syue1802.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html


    yeay!! h0pe menang..aminnnnn ;p

    suke!! wat c0ntest lg eyh!! =)

    ReplyDelete
  29. http://syue1802.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html


    saya sudah masuk ini contest!!! yeay! =)

    ReplyDelete
  30. http://norfa90.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan-by-cpm-honey.html

    kakak cpm..join kontest ni...bila mao lawat?=)

    ReplyDelete
  31. salam..
    akaq,,sy join cntest ini yee~~
    ptot irine chantex,,akq dye unn chantex cgt..=)
    niway ni link nye~

    http://awanlollipop.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan-by-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  32. Salam kak...
    Nys p0n join jugak yer.. Klik link kat bawah nih..

    Contest Mata Menawan

    ReplyDelete
  33. Salam Kak CPM, Sila la jenguk ke blog saya yah.. Byk gambar mata saya letak kat sana.. heeee...

    http://rosetrivilla.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  34. salam,
    nak join!!! (sambil angkat tangan) hehe dah buat dah yang lain² syarat tinggal lagi leave a comment je... so here my footstep... hehe
    tertarik dengan contest ni sbb melibatkan mata (^-^) sangat suke...

    ini link ana...
    http://cinnamonkulitkayumanis.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    sila review yer kak....
    tqvm...
    wassalam....

    ReplyDelete
  35. salam CPM honey nurhaliza :) i silent reader je selama ni..hu hu...dah join your contest.. hee hee

    ni linknya --> http://ciare.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  36. Sudah join dengan jayanya...

    ini link saya:

    http://zamdarfilla.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    thanks!!!

    ReplyDelete
  37. saye nk join buleh x??? xpe kn.. wink2~~~~ :)))

    ReplyDelete
  38. saya pon nk cube la..

    ni linknye.. ngeee

    http://tembikaicintamerah.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html


    congrat kak CPM honey nurhaliza sbb wat contest ni.. ske sebab boleh mencube :)))

    ReplyDelete
  39. alamak terjatuh hati plak..hahaha

    kak CPM saya nak try...hehehe

    http://peachgirl-shoutout.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  40. Salam..

    Honey..boleh saya join contest ni? tak lambat sangat kan??
    tertarik dengan contents blog honey..best banyak citer mekap2,,saya suka sangat..

    ni teringin lak nak join..sekadar mencuba nasib..

    okeh nie link blog saya

    http://finieisnajla.blogspot.com/2010/07/diriku-join-contest-lagi-jenis-muka.html

    ReplyDelete
  41. CPM honey thnx for comment kat belog kite td.. excited ni sebab honey add kite kat facebook dan sudilah jugek memberi sepatah dua komentar kat belog kite td.. thanx again..dah lama jadi silent readers belog honey tapi takut2 nak jadi followers tapi takut honey tak sudi..kite suka tips mencantikan diri style honey tu. Banyaknye kite tulis ni kannn..sori yer..
    semoga dirimu sentiasa dirahmati Allah..

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. weeeee...dah join dis contest!!!ngeee,ske2..

    ini link nyer..

    ---> http://iyda-lurveteddy.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan-anjuran-cpm-honey.html

    TQ!~

    ReplyDelete
  44. hi,i join ur contest
    http://fullestslife.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html
    do visit ya..
    thnks~

    ReplyDelete
  45. salam...

    sis, sye da join contest ni...

    ini link nye..

    http://laplaptopstylelaaa.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan-by-cpm-honey.html

    sori, lmbt join... :)

    ReplyDelete
  46. salam...

    kak CPM, sye dah tukar tarikh...tq 4 reminding me...

    ReplyDelete
  47. salam CPM..

    stlh berusaha ngn gigihnyer.. Alhamdulillah, siap jugak.. lalala~

    ok ni dia blog yg xseberapa,
    http://chummmell.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    thanks cz sudi memberi tunjuk ajar yer.. tunjuk ajarku sifuuu.. =B

    ReplyDelete
  48. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  49. salam kak :)
    ni linknye. psl yg slogan tuh,sory kak. saye just tulis ape yg saye taw melalui blog neyh :)


    http://taikainoitteki.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  50. menarik jugak..huhuh..laki bleh tak?hahah

    ReplyDelete
  51. salam...akak..this is my link... http://illanisulaiman.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html
    tq..=)

    ReplyDelete
  52. salam..
    hye kak hanny..
    gigih ni join contest akak..
    sile2 jenguk..

    http://fara-hana.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    thanks~

    ReplyDelete
  53. hai.
    berminat juga nk masuk.
    kalo edit pic orang lain layak ke masuk?
    cth: amik gambar minah saleh n edit pic minah saleh tu bg nampak mata dia lawa. boleh ke?
    harap maklum kan segera.sbb tarikh tutup da dekat ni.heheh

    --lehfofarenhait.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. salam, sis...


    contest dah hampir sampai ke penghujungnya... debaran kian terasa... huhu... peserta semuanya bagus2... konfem dni kalah. sobbsss... :'( tak merasa nak pakai contact lens...

    ReplyDelete
  55. huk3..da nk tamat da..huuu~ takut2..cm nk dpt result periksa jek..haha~

    h0pe bejaye! yeah!!

    ReplyDelete
  56. kakak~ sempat lagi nk join kan?

    ni linknye:
    http://nfahk.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan_28.html

    nanti jenguk tau ..:)

    ReplyDelete
  57. kaka cantek! dah join tau...

    http://nfahk.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan_28.html

    nanti terjah k..

    ReplyDelete
  58. hye sis..saya dah join..check it out.

    http://www.ailebiu.com/2010/07/contest-mata-menawan_30.html

    terima kasih :D

    ReplyDelete
  59. http://lalalovy.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan-by-cpm-honey.html

    nak jugak!

    ReplyDelete
  60. Salam akk..
    wahh ramainya join.. smua menawan2..

    sy pon nk join jugak akk.. ;)

    jom jengok..

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  61. sis...kite da join lame contest ni tapi slh bagi url..hehe sowie...

    http://lollipopluver-eymazaqeeya.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

    countdown....

    ReplyDelete
  62. hai akak cpm. miza join

    http://hayworlds.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan_31.html

    check yea. thanks :D

    ReplyDelete
  63. cpm pakai lens saiz apa n jenis apa yer..susah nak cari kaler cam cpm nie..

    ReplyDelete