02 August 2010

~ Pemenang Contest Mata Menawan ~

Seperti yg smua sedia maklum,due date contest "mata menawan by CPM honey nurhaliza" telah pon tamat pada 31 julai 2010...jgn ada yg tersilap yaa...saya dh update smula tarikh baru tuh....dan sebelum tuh,TAHNIAH kpd sesiapa yg join contest saya ni...anda sgt2 hebat...('-")

Fuhhhhhh....sgt2 teruja bila mengadili contest ini...smua peserta sgt2 hebat...serius saya x tipu...
Contest ni telah diadili oleh beberapa org juri termasuk lah saya sbg penganjur contest...dan alhamdulillah contest ni berjalan dgn lancar & begitu baik skali...tahniah skali lg dari saya...('-")

act,peserta contest ni adalah seramai 101 org tp yg oleh disebabkan hal2 yg x dpt dielakkan,maka peserta yg saya kira sah & layak adalah seramai 38 org...peserta2 yg tidak sah penyertaan nya adalah:-

1) send melalui email

2) send melalui facebook

3) tarik diri saat2 akhir...( kes ni paling ramai kot)

4) tidak berikan link yg tepat

Baiklah....siapakah yg layak dinobatkan sebagai pemenang "mata menawan"?? act,pada mulanya contest ni saya adakan adalah bertujuan utk suka2...utk melihat mata2 yg cntek...tp jauh di sudut hati saya,mempunyai 1001 kebaikan utk kita bersama...maksudnya,di samping kita menyertai contest2 sebegini,secara x langsung,anda smua dpt menjaga mata dgn baik...jaga supaya ianya kekal cantek...& yg penting anda smua menghargai pemberian Allah tuh...cube renung2 kan...betul x apa yg saya nyatakan di sini??

Sesungguhnya saya amat jeles dgn mata2 peserta2 contest saya ni sbb nya majoriti smua mata x de mempunyai masalah...x seperti saya,mata saya rabun dgn power kedua2 belah mata 2.50...ni gara2 ketika di sek ren,saya gatal sgt nk pakai spect mcm org lain...konon2 mcm educated sgt laa...ahahah...dari situlah mmg benar2 berlaku mata saya rabun...bila dh besar,baru saya rasa menyesal...tp walaupun cmtuh,saya still lg menjaga mata saya ni...Tuhan hanya berikan rabun shj...& nasib baik Dia x tarik nikmat mata ni pd saya...bila saya berfikir sebegitu,saya rasa bersemangat utk menjaga nya dgn baik...ok itu serba sedikit cerita saya...('-")

Ok saya x mo biarkan anda smua tertunggu2 lagi...now result sudah pon berada di tangan saya...maka dengan ini,saya sbg penganjur contest "mata menwan" ingin mengumumkan pemenang nya...

Dan pemenang nya ialah:-
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
schroll lagi nak?? bg surprise lg...hehe
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

pemenang yg kita carik adalah...saya bg pic pemenang2 je yaa..kpd sesiapa yg gambarnya terdapat di sini,sila hubungi saya dengan segera yaa...hadiah utama merupakan set makeup mata from Mary Kay...manakala dua pemenang lagi berjaya mendapat hadiah misteri...


ni pemenang yg bertuah yg mendapat hadiah utama...sila ke sini

illani sulaiman dpt hadiah msiteri...sila ke sini

ibu hamil ni pon bertuah jugak...sila ke sini

Ok kepada para pemenang,especially yg mendapat hadiah utama,sila berikan full details anda yaa...dan kpd ketiga2 org pemenang,sebaik shj anda menerima hadiah2 tersebut,sila buat satu entry khas testimoni psl contest ni dan sila bergaya dgn hadiah2 tersebut yaaa...especially yg dpt set makeup mata marykay & lense tuh...( serius saya teruja nk melihat anda memakai lense bigger eyes tuh)

Ok sekian shj contest mata menawan ni & kpd yg tidak berjaya,sila cube di contest saya yg akan dtg yaa...insyallah rezki anda pula...

Dan nantikan pengumuman contest yg baru pula yaa....

p/s: keputusan pemenang adalah muktamad...('-")

14 CPM's comments:

  1. alhamdulillah. ade reader gtau i antara pemenang bertuah :D mekasih CPM ^_^ malunye si boolat ini :p huhu.

    okey nanti kite wat 1 entry spesel khaaaas utk CPM and memperagakan adiah tersebut ;)

    p/s: nti kite emel full details ye. TQ

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada yang menang..
    huhu tak merasa pakai contact lens. sobb sobb

    ReplyDelete
  3. congrats to winner..wah bulat2 mate nyer..
    cantek sgt..hehe jgn luper wt entry pakai lens bigger eye yg kak cpm bg nti eyy..mesti lagi the bomm
    ;)

    ReplyDelete
  4. hee..tak menang! uwaaa! T_T

    nway! tahniah kepada pememnang!! :)

    wink~wink~

    ReplyDelete
  5. salam!!! kak honey thanks sgt2..huhu..terharu gilerr..alhamdulillah..thanks again dear

    ReplyDelete
  6. akak....thanks a lot..alhmdulillah..=)
    kepada pemenng lain..tahniah yea..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. ala lambat tau contest CPM..CPM kene buat contest lagi :)

    ReplyDelete
  9. salam kak honey, yaya dah wt entry tp mekap blum lg yek. nnti..tunguuu..huhu

    http://princessyayah89.blogspot.com/2010/08/yayy-dah-dapat-hadiah-contest-mata.html

    ReplyDelete
  10. salam akak..lani da siap wat entry..sorry lambat sbb bz dgn study..huhu hope akak suke yea... thanks for the gift..i really love it..=)

    http://illanisulaiman.blogspot.com/2010/08/congratulation.html

    ReplyDelete
  11. salam kak honey, entri pakai contact lense dah siap. huhu

    http://princessyayah89.blogspot.com/2010/08/saya-yang-jakun-pakai-contact-lense.html

    ReplyDelete