04 October 2010

~ Contest lagi...yeayyy ~

Hye smua...bertemu lagi kita di entry yg baru...ni apa mimpi nk berblog smula ni?? jwpn tuh ada pd anda smua yg sntiasa support saya...tanpa anda,siapalah saya skrg ni...('-")

Ok now, saya kembali smula dgn janji2 yg telah saya taburkan pd anda smua...arituh saya janji nk adakan contest kan?? ok dengan sukacitanya,skali lagi CPM honey nurhaliza ingin adakan contest buat anda smua...sape2 pon boleh je join...baik di dunia blog mahupun di dunia facebook...dunia frenster or myspace tidak dikira yaa..:P

Tema contest ni still lg dalam ruang lingkup psl "makeup2" sbb smua perempuan kat dunia ni suka sgt kalau cerita bab2 makeup rite?? cuma kali ni berbeza sket dr contest saya yang lepas2...

Ok now saya akan war2 kan tajuk contest saya pada kali ni..."Gaya makeup vogue" vogue di sini yg saya mahukan adalah makeup yg tidak keterlaluan yaa..walaupun tajuknya vogue,tp saya x mo yg melampau2...apa yg saya nk tekankan di sini...hendaklah letak pic before & after...dan pemenang2 akan di adili berdasarkan pic before & after yg benar2 nmpk perubahan...

Ok jom saya terangkan syarat2 contest "Gaya Makeup Vogue" ni..:-

1) Contest kali ni terbuka utk teman2 di dunia blog mahupun di dunia facebook...uwahh gitewww...maka lebih ramai yg boleh join this contest...

2) peserta2 yg dari dunia blog,hendaklah membuat satu entry tentang "Gaya Makeup Vogue" di blog anda manakala peserta2 yg datangnya dari dunia facebook,hendaklah membuat entry anda di ruangan "notes" (sama mcm entry blog jugak)

3) peserta2 yg ingin join contest ini hendaklah membuat step2 @ langkah2 makeup "Gaya Makeup Vogue" anda tuh supaya org lain boleh belaja serba sedikit cara anda bermakeup...

4) Peserta2 juga hendaklah menyertakan pic before & after...dan apa yg saya mahu tekankan di sini ialah makeup anda tuh hendaklah hasil dari tgn anda sndiri ya dan bukannya dari hasil kwn2 or mak andam2...(penting ni) dan juga pic before & after tuh hendaklah dalam masa yg sama anda bermakeup yaa...dan bukannya pic before diambil dari pic2 anda yg sememang nya kebetulan tidak mengenakan makeup manakala pic after nya pula anda ambil dari pic yg kahwin yg telah mak andam makeup kan...dan penyertaan ini,tidak dikira yaa...sila ambil perhatian..

5) sila nyatakan step2 gaya makeup anda tuh...

6) boleh menggayakan dgn pemakaian lens...biru & hijau n pink x mo...;P

7) hendaklah menjadi follower my blog chummil ni...dan bonus jikalau anda sign up kat my guestbook tuh...;)

8) paste kan banner contest ni di sidebar blog anda dan sertakan link nya skali agar org lain boleh klik utk join contest ni...

9) pemenang2 akan diadili berdasarkan gaya makeup vogue yg sgt2 ketara antara pic before & after...saya ingin mencari sorg pemenang sahaja..sebarang pertukaran,saya akan inform nnt

10) contest ni akan berlangsung slama sebulan setengah...lama x?? ini kerana,saya ingin seberapa banyak penyertaan dari anda smua...contest ni bermula esok 5 oktober 2010 dan akan berakhir pada 15 november 2010...

11) Hadiah peserta2 buat masa skang ni adalah "sepasang doll eyelashes"...dan mungkin akan ada penambahan hadiah dari pihak2 penaja...nantikan mmg sgt2 lumayan hadiah2 nya...

12) mcm biasa, slogan contest ni..." Saya suka membaca blog CPM honey nurhaliza kerana...(hendaklah melebihi 25 patah perkataan...melebihi yaa..jgn salah baca plak..:P

ok la,saya stop setakat ni dlu,dan sebarang pertanyaan boleh la ditnya kan kat ruangan komen entry ni or inbox facebook saya...

Dan juga,saya amat2 berharap agar anda smua dpt mengaplikasi gaya2 makeup yg anda pelajari ni utk suami anda di rumah , dan kpd gadis2 di luar sana yg belum berkahwin,boleh simpan apa yg anda pelajari ni utk ur future husband nnt..:P

Sehingga kita bertemu lagi di entry yg baru pula...insyallah...

sedikit kata2 semangat dan renungan buat kita smua...:-

WANITA/PEREMPUAN DICIPTAKAN BUKAN DARIPADA TULANG RUSUK ATAS
UNTUK MEMERINTAH, BUKAN DARIPADA RUSUK BAWAH UNTUK DIPIJAK,
TETAPI TERLETAKNYA RUSUK ITU DI BAHAGIAN DADA DAN BERDEKATAN
DENGAN TANGAN BERMAKNA TANGAN YANG MEMBELAI DAN HATI YANG
MEMPUNYAI PERASAAN DAN KASIH SAYANG.


aku terlalu kerdil di sisi MU...

26 CPM's comments:

  1. yang ni tak dapat nk join la kak...
    saye memang tak pandai mekappp~

    ReplyDelete
  2. cumilnye cpm honey nurhaliza nih...

    ReplyDelete
  3. hi,
    this first time sy komen blog akak.(hehehe sbb br follow pon sbenar nye)
    sy suka tgk cara akak make up..contest ni mmg bagus tp tak reti la nk make up.
    btw,ur blog is nice!

    sincerely,
    nurul

    ReplyDelete
  4. saye suke belog ni sebab banyak pasal make-up.
    tapi contest ni..,saye x dapat join sbb mmg x reti makeup.:(

    ReplyDelete
  5. nak join! tp x pndai nk mekap yg vogue2..cuba je lah..

    ReplyDelete
  6. huhu.. x pndai make up.. cmne nk join...

    ReplyDelete
  7. salam....ala...sy x pandai make up la...kene tgu la nmpak nyer blaja dr pemng cpm...

    ReplyDelete
  8. saye pun x reti nak make up.... sket2 jer b0leyh... =)

    ReplyDelete
  9. nak masuk ke x...nk ke ke x..huhu

    ReplyDelete
  10. sis CPM honey nurhaliza sy takreti sgt nak bermake uplahh. setakat pkai krim pencerah muka bedak lips ice eye shadow okaylahh. HAHA

    ReplyDelete
  11. nak join..huhu..tapi xla reti sgt nak makeup vogue2 ni..tp nak cuba lah..mana taw jadi..gagaga

    ReplyDelete
  12. yeay.
    sy hepy bile tgk ade updated n3..
    hihi~~~

    insyaallah..
    sy akn join.
    tp kne touch up skill dlu lar..

    ReplyDelete
  13. kak honey,jom exchange link

    www.miszlullaby.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam sis..err.na join tp ta bape pndai make-up.huu~

    ReplyDelete
  15. nak join nak join =D tp belom ada masa nak mekap2 lg...kena buat cpt2 sblm beranak ni..hikhik =p

    ReplyDelete
  16. salam..
    kak hani boleh tak saye makeup adik saye..sy segan lah nak letak muke saye

    ReplyDelete
  17. salam.
    kak cpm..yaya dah join..silalah melawat yek..

    http://princessyayah89.blogspot.com/2010/10/contest-gaya-make-up-vogue.html

    kalau ade kurang pape gtau la yek

    ReplyDelete
  18. Hye CPM HONEY..

    Puteri dah join dah contest tu..Jangan lupa tengok ye..hehe..mekacih

    Contest Makeup Vouge Puteri Faridah

    ReplyDelete
  19. salam akak cmy..sy blogger br kt blog akk ni..sy sk sgt2 blog akak..sy nk tny,camne ekk nk dptkn produk mary kay ni..dulu prnh gak nk try tp xjmp pn produk ni..

    ReplyDelete
  20. Salam kak CPM..saya join contest ni..hihi..sila tengok2 ea..thanks neway sebab anjurkan contest ni..;)

    http://arenyssoutre.blogspot.com/2010/10/contest-gaya-makeup-vogue-by-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  21. meninggalkan jejak. btw, ur eyes beautiful coz bulu mata and lens yang sepadan. u make me say WOW!

    ReplyDelete
  22. ala....canteknya..nasib saya x pandai mekap....

    ReplyDelete