15 June 2011

~Peluang Menjana Pendapatan with Mary Kay~

Kepada pembaca2 my blog qasehkuhoney yg ingin menjana pendapatan dalam bidang Mary Kay,dgn bermodalkan rm180 anda mampu mengubah kehidupan anda yg dahulu...jika berminat,sila beri details2 anda di email saya honey_nurhaliza@yahoo.com...saya akan explain kan n guide anda bagaimana cara utk menjana pendapatan dalam bidang kecantikan Mary Kay ni...sambil anda menggunakan produk2 Mary Kay,anda juga mampu menjana pendapatan dari rumah shj...:))

bagi yg berminat utk membeli set2 basic skin care botanical anda boleh lah membuat pesanan anda di email saya seperti biasa ya...basic skin care tuh mengikut jnis kulit anda dan berita gembira utk yg berminat mencuba melacep whitening set,kini anda berpeluang utk mendapatkan set2 ini dengan 2x pembayaran ( rm1140 fullset) dan anda layak menerima free gift ( brg marykay) ..sila buat tempahan anda dengan segera utk mendapatkan kulit yg sihat & cerah di hari raya nnt...:)

pendaftaran beauty consultant: anda akan menerima 1 bag marykay beserta brg2 marykay...uwaaa sgt2 best...
1) kak gee
2) kak fatma
3) sheela
4) rozita
5) cikgu mar
6) atie
7) laila
8) ira subang
9) zulaikha
10) manisah
11) yatie
12) wanie
13) xerra
14) lovely_gurl

melacep whitening set

Cerahkan kulit anda
Bukalah minda anda untuk menerima kemungkinan yang serba baru. Fikir tentang kulit yang lebih jernih, lebih cerah, lebih berseri yang memantulkan keseian baru keyakinan dalamam. Dalam MelaCEP Whitening System, semuanya tidak mustahil. Menggabungkan inovasi sains dengan kuasa alam semula jadi untuk mengatasi pelbagai punca nada kulit tidak sekata. Kini kulit anda yang paling sempurna dapat diserlahkan.

1. Foaming Cleanser - Formula berkrim ini bercampur dengan air untuk menanggalkan kotoran dan minyak berlebihan secara lembut. MelaCEP Whitening System Foaming Cleanser 100g (RM 120)

2. Mask - Masker yang kaya lembapan ini menjadikan kulit kelihatan lebih cerah dan berasa lebih lembut dan licin. MelaCEP Whitening System Mask 85g (RM 160)

3. Freshener - Penyegar lembut ini membuang semua sisa kotoran, membuatkan kulit berasa segar dan lembut. MelaCEP Whitening System Freshener 100ml (RM 120)

4. Dark Spot Serum - Pembungkusan dengan bebuli penggelek ini memudahkan pemakaian serum lut cahaya secara langsung pada bintik hitam, mengurangkan keketaraannya dalam jangka panjang. Formula yang amat berkesan dan ringan ini mengandungi askorbil glukosida. MelaCEP Whitening System Dark Spot Serum 10ml (RM 170)

5. Essence - Serum yang cepat meresap ini membantu mengembalikan kejernihan. Pembungkusan yang inovatifnya memastikan formulanya yang mengandungi askorbil glukosida ini berada dalam persekitaran sifar udara bagi mengekalkan keberkesanannya. MelaCEP Whitening System Essence 30ml (RM 230)

6. Day Moisturizer with SPF 15 - Melindungi kulit anda daripada dedahan UV dengan formula ringan, melembapkan dan mengandungi askorbil glukosida. Potensi formula ini dikekalkan dalam pam kedap udara. MelaCEP Whitening System Day Moisturizer with SPF 15 30ml (RM 170)

7. Night Cream - Belailah kulit anda dengan krim mewah ini sambil anda tidur. Formula yang mengandungi askorbil glukosida ini menjadikan kulit anda berasa seimbang dan dilembapkan. MelaCEP Whitening System Night Cream 30ml (RM 170)

MelaCEP Whitening System telah dirumus khas untuk kulit orang Asia bagi membantu meneutralkan unsur-unsur yang menyebabkan nada kulit tidak sekata serta tidak bermaya. Kami telah menguji sistem ini ke atas lebih 400 orang wanita Asia dan meminta mereka menyatakan faedah yang telah dialami setelah menggunakan produk tersebut. Di bawah ini ialah kenyataan majoriti daripada mereka yang terlibat dalam kajian pengguna yang mendalam ini :

91% melihat kulit yang lebih berkilau dan diperelok secara keseluruhan
88% melihat kulit yang lebih cerah dengan nada kulit yang lebih sekata
78% melihat kejernihan kulitnya kembali pulih

Hasil Klinikal Yang Pasti Anda Suka!
Faedah MelaCEP Whitening System turut disahkan dalam satu kajian klinikal yang dijalankan di Asia oleh seorang ahli dermatologi terkemuka, dan berikut ini ialah laporan beliau :

PENGURANGAN SEHINGGA 25% DARI SEGI KEKETARAAN BINTIK HITAM

* order Mary Kay product 1-3 hari waktu bekerja ya *

8 CPM's comments:

  1. Salam akak..ingat tak saye? HHI..actually pas bersalen hormon jadi tunggang langgang n kulit muka jadi ntah apa2... kat dagu tetiba naik jerawat.. tp sblm ni mmg ada masalah kulit berminyak dgn parut jerawat...HUHU..sesuai ke Mary Kay ni? :((

    ReplyDelete
  2. Sgt2 sesuai sbb marykay berasaskan tumbuh2 an...so u dun worry about marykay...bile dah try marykay,after that mst nk join bsness bagus ni,email akak k

    ReplyDelete
  3. Oh yeke..:) Kalo mcm tu set apa yg sesuai utk saye? Set oily skin lah ye? Hmm, 1 set tu bape RM ye? Eh kalo akak xnak reply kat sini, reply kat email saye pon bleh :)

    norhamsiah.baharuddin@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
  4. CPM Honey tentu tak ingat sy..tapi baru2 ni kita ada ber'sms'..saya wanie masih berminat nak tau cara nak jana pendapatan mary kay ni

    ReplyDelete
  5. mummyzara: wanie,plz msg akak smula yaa

    ReplyDelete
  6. ciare: nnt dh bnk in deposit,let me know ya...ssng akak place ur order

    ReplyDelete
  7. Akak, saya da MMS resit bayo deposit td...Dpt x? :)

    ReplyDelete
  8. akak jd agen ni ad had umur ke? sy da terlmbt ke nak join?

    ReplyDelete