26 August 2011

~ Contest Skin Care by CPM Honey Nurhaliza~

Semakin hari saya semakin rajin meng update blog ni...perasan x?? almaklumlah blog dah makin chummel so smgt utk menaip entry2 dan berkongsi tips2 kecantikan semakin membuak2...sbb saya suka melihat org lain menjaga kecantikan kulit bila membaca blog saya ni....banyak jugak email2 yg saya terima dan rata2 smuanya berterima kasih sbb dgn hanya membaca blog saya ini,mereka semakin rajin menjaga kecantikan kulit...tp saya hanya berkongsi shj dan selebihnya terletak di tangan anda...

Ok disebabkan ramai yg email saya tentang penjagaan kulit,so saya ingin ambil kesempatan ni utk mengadakan 1 lagi contest berkaitan dengan skincare iaitu " Contest skin care by CPM honey nurhaliza"...oh ya sebelum terlupa,saya dah jumpa bakal pemenang yg memenangi contest nama anak cpm tuh...so saya akan umumkan sebaik shj baby saya ni lahir yaa..:)

ok jom kita lihat apa syarat2 contest kali ini...

syarat2 contest
1) mudah shj, peserta2 yg ingin join contest ini hendaklah membuat 1 entry khas berkaitan " Contest Skincare by CPM honey nurhaliza"...dlm entry tersebut,anda hendaklah menyatakan bagaimana cara anda menjaga kecantikan & kesihatan kulit anda...i mean dari segi luaran & juga dalaman...nyatakan produk2 skincare dan suplement yg anda gunakan utk menjaga kecantikan kulit...juga sertakan pic penuh wajah anda...sbb itu sbg bukti anda menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

2) sertakan skali gambar2 produk skincare & suplement yg anda gunakan...contoh mcm skincare gambar marykay dan suplement gambar honey's jamu...( sbg contoh  ya)

3) di entry tersebut,hendaklah letakkan skali logo contest dan link my blog .

4) entry hendaklah asal dari tuan punya blog dan peserta2 yg layak join contest ni hanya yg ada blog shj yaa...sbb anda dikehendaki membuat 1 entry khas ( seperti yg saya nytakan di atas)

5) akhir skali,di hujung entry anda hendaklah nyatakan slogan dan nyatakan siapakah sumber inspirasi anda utk menjaga bab2 kecantikan kulit ini...contoh slogan yg saya mahukan ialah : "saya ingin menjaga kecantikan & kesihatan kulit kerana....dan org yg menjadi sumber inspirasi utk saya menjaga kecantikan adalah dato' siti nurhaliza..." ( contoh yaaa)

6) pemenang akan diadili berdasarkan entry & slogan yg menarik.

7) tarikh mula contest adalah pada hari ini 26 Julai 2011 ---> 26 Ogos 2011..so ada masa lebih kurang sebulan contest ini

Hadiah utk pemenang contest
1) 1 org Pemenang shj yg akan memenangi contest ini...
2) Pemenang akan diumumkan pada tarikh 27 Ogos 2011...
3) 1 trial botanical skincare f2 beserta 1 makeup bag ...so hadiah ini akan diposkan pada 28 Ogos 2011

sticky post...new entry plz scroll down yaa..

45 CPM's comments:

  1. bestnya.. insyaallah sy join contest CPM!

    ReplyDelete
  2. @LaLaLovy ok nnt dyla dh join bg link yaa...:)

    all the best..moga menang lg...:)

    ReplyDelete
  3. rajin akak buat contest, da la semua contest hadiahnya lumayan...

    x jemu jenguk blog akak sbb cantekkkk sangat, lin geram tgk doll2 tu semua....he

    ReplyDelete
  4. Gonna participate. Thnks CPM Honey for this contest :)

    ReplyDelete
  5. huhuhu beshbeshhh iAlllahhhhh :)

    ReplyDelete
  6. full picture tak bermake up or gmbr bermake up kak honey?

    ReplyDelete
  7. WOW bestnye....tp cmne nak tau einz layak join ke tak???hehee....

    ReplyDelete
  8. @greenailin aahh smuanya utk peminat2 ni..ehhe

    nnt join yaa...:))

    ReplyDelete
  9. @Liya Laa ok nnt dh join bg link ur blog yaa...

    all the best..:)

    ReplyDelete
  10. @Liya Laa ok nnt dh join bg link ur blog yaa...

    all the best..:)

    ReplyDelete
  11. @.vna erman. dua2 pon boleh janji pengadil dpt ngk ur skin..:))

    ReplyDelete
  12. @einz miszmessy ngk syarat2 tuh..kalau menepati segala syarat2...layak la join..simple n mudah..:)

    ReplyDelete
  13. salam..

    syu dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/contest-skincare-by-cpm-honey-nurhaniza.html

    tQ~

    ReplyDelete
  14. @SyUhAdA ooo syu org 1st yg bg link n join this contest...

    pantas betul...so all the best yaa...

    ReplyDelete
  15. yeaay! makin best dan "menerujakan"..heehe..best2! <3

    ReplyDelete
  16. honey pon dah join...
    hopefully, ley menang...hehe...
    http://awanbiruterluka.blogspot.com/2011/07/contest-skin-care-by-cpm-honey.html...

    ReplyDelete
  17. salam akak..=),saya join..

    http://sitiazlinaishak.blogspot.com/2011/07/contest-skincare-by-cpm-honey-nurhaliza.html

    tq=)

    ReplyDelete
  18. saya pun mahu join la....

    tp, sy xtaw la macam mana nk buat logo contest & link blog akak...yang syarat no.3...

    ReplyDelete
  19. @AliaOK nnt boleh join n bg link ur blog yaa...tq

    ReplyDelete
  20. @honey smile ok tq yaaa...

    so all the best...mana tahu leh menang ke..:)

    ReplyDelete
  21. @Azlina ishAk tq sbb join...kita tggu tarikh tutup contest ni yaa...

    all the best k..:)

    ReplyDelete
  22. @cik rose nurasheekeen logo contest tuh just copy n paste kat ur entry...then letak kan link blog akak ni...mudah shj utk diikuti

    ReplyDelete
  23. Kak honey vna try walaupon skin tak flawless mcm kak honey.

    http://vnazone.blogspot.com/2011/07/contest-skin-care-by-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  24. as salam,
    kak.saya nk order vit E complex..
    bleh x text sy no akaun bnk tuk byr..
    ni no hp sy 013 7179031

    ReplyDelete
  25. Kak honey, Qma nak join contest nie..

    http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/08/contest-skin-care-by-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. sonok tengok contest ni..tapi cam tak layak nak join..sbb muke tak mulus cam akk..huuu

    ReplyDelete
  28. kalau blog xaktif macam mana ya akak?

    ReplyDelete
  29. kak..saye pon nak join..ehehe..

    http://ixoora.blogspot.com/2011/08/contest-skin-care-by-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. http://asyikin87.blogspot.com/2011/08/contest-skincare-by-cpm-honey-nurhaliza.html

    kak, saya da join... jemput2 lah ye???

    hehehehehe...

    ReplyDelete
  32. Wow...mary kay contest..bagus2 :)

    www.tetikusrusak.net

    ReplyDelete
  33. saya dah join, jemput2 la jengah blog saya ye.

    http://pelitahiasan.blogspot.com/2011/08/contest-skin-care-by-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  34. tq kak honey sbb sudi jengok blog saye..

    http://pelitahiasan.blogspot.com/2011/08/contest-skin-care-by-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  35. wow.... nice entry by http://pelitahiasan.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. nak join jugak..hope semua syarat dipenuhi..

    :D

    http://cikinaberry.blogspot.com/2011/08/contest-skincare-by-cpm-honey-nurhaliza.html

    ReplyDelete
  37. dearie sis, I join ur contest..

    http://irmahanwar.blogspot.com/2011/08/contest-skin-care-by-cpm-honey.html

    ReplyDelete
  38. Dear CPM Honey Nurhaliza

    Ni Nurul baru nak join..macam terlambat da tapi berminat sangat...

    Ni link

    http://beautifulnice.blogspot.com/2011/08/contest-skincare-by-cpm-honey-nurhaliza.html

    Ok terima kasih

    With best regards,

    Nurul Aini

    ReplyDelete
  39. Dear CPM Honey Nurhaliza

    Ni Nurul baru nak join..macam terlambat da tapi berminat sangat...

    Ni link

    http://beautifulnice.blogspot.com/2011/08/contest-skincare-by-cpm-honey-nurhaliza.html

    Ok terima kasih

    With best regards,

    Nurul Aini

    ReplyDelete
  40. dah kasi link tapi xkuar la..huhu

    ReplyDelete
  41. macam mana cik semut boleh tak perasan contest ni...aisey man.... rugi rugi rugi..kalau tak menang pun, at least boleh share ngan blogger sume...

    ReplyDelete