23 July 2011

~ Photoshoot ~




Seperti yg dijanjikan,saya upload pic photoshoot irfan & mya pagi2 smlm...ni smua gara2 babah nya laaa...saya pon x tahu bila waktunya babah curik dorg utk shoot pic2 wedding ni...

Cuma yg saya perasan smlm.irfan ader ckp cmni pd saya " mama,abg ngn mya nak pegi shooting tau" saya pon hanya mengangguk kepala shj sbb smlm saya tgh bz kemas2 kan baju dorg...rupa2 nya ini project yg dorg buat ngn babah nya...

Hari ni saya bercadang nk crk "tools" utk photoshoot 3rd baby nnt....boleh lagi kan sarat2 cmni nak keluar jln2?? tp bagus jugak sbb doc kata kalau banyakkkan berjalan & bergerak,boleh memudahkan proses utk bersalin...tp tuh laaa,saya masih lagi x tahu tema apa shooting 3rd baby ni...dah ader idea cuma nak kene dscuss dgn papa & babah nya terlebih dahulu...apa2 saya akan update di sini yaa...

Saya stop dahulu kat entry ni dan saya akan continue smula selepas breakfast pagi ni yaa...sbb saya cdg nk tunaikan beberapa request readers2 blog saya ni psl tutorial makeup...insyallah saya cube yg terbaik ok...

last skali,saya akhiri entry saya ni dgn pic2 shooting irfan & mya versi x mandi punya ok...



masing2 cube cover muka x mandi tuh especially mya...:))


mya mst bwk "bear bushuk" die ke mana shj die pergi....itu adalah nyawanya...


ni pic kawen ain azahar...cntek kan??


irfan mst tgh bushuk skang ni kan??


mya malu2 ek??


ok last picture,saya rindukan pic 6th anniversary ni...thn ni 7th anniversary,shooting time pregnant,maybe next year 8th anniversary akan shoot skali seramai 5 beranak...ramai x??

x lama lagi kami akan berlima...insyallah baby nk kuar time malam Ramadhan nnt kot...

23 CPM's comments:

  1. @ishiko surprise....sila baca entry sebelum ni...nnt ishiko akan tahu samada dah ader baby ke belum..:))

    ReplyDelete
  2. walaupun damia pakai baju kelawar mst still swett lah dia.. apasal tutup muka tu ngan mickey? hehehe

    ReplyDelete
  3. @Salina@IbuAqil ahha tuh pic versi x mandi tuh...nnt jap lg hanny update ya...ni baru lepas lipat2 baju dorg..:)

    ReplyDelete
  4. wahhhh! comeynye hero heroin tu:)

    ReplyDelete
  5. @laskar pelangi aaahh hero heroin x mandi lagi tuh..pagi2 buta dah pegi shoot ngn babah nya..:))

    ReplyDelete
  6. salam akak!!
    entry khas untuk akak.

    http://cutepinkybabygirl.blogspot.com/2011/07/faker-cpm-honey-nurhaliza.html

    ReplyDelete
  7. @♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ hahaha gelak2 akak baca kes2 penyamaraan ni...biar je la die...lama2 sok die insaf laa...

    dah bnyk fakers zaman canggeh skang ni...kalau rasa2 nk kene saman..sila2..eheh

    ReplyDelete
  8. @nurpiska haha muka x mandi pon lawa ek?? jap2 x abes lg entry ni...

    ReplyDelete
  9. cantik blog akak skang..design dari whiteymommy kan..hehe..so sweet ;)

    ReplyDelete
  10. sis. arisha dah tgk all those pictures di facebook bro aizul. diorg mmg pandai bergaya dpn kamera kan, they just same like u. sgt comel dan handsome :)
    oh ya, nice template u got there, sis cpm. siapa yg tolong create kann! rasa comel saja kan temanya. arisha pun rasa berminat nak buat template dgn tema sendiri.

    ReplyDelete
  11. Wahh really like this..love your famili..tecik-tecik da hebat berposingkn

    ReplyDelete
  12. @Rtp Farra Arisha ooo dah ngk dlu ya kat fb aizul?? mana aci...hehe

    thanks new template ni utk si baby yg akan lahir nnt...:))

    ReplyDelete
  13. @IEQAH aahh babah die la yg ajarkan ni...:)

    tggu shooting dorg ngn adiknya yg bakal lahir nnt..:))

    ReplyDelete
  14. akak...blog makin cun la...best..suka.!hehehe..comel je damia & irfan tuhh..

    akak, sya doakan semuanya selamat...mama n baby boy sihat...

    ReplyDelete
  15. @Fatin Amalina thanks fatin...aaahh comel sbb muka x mandi..eheh

    tq tau doakan akak,akak lg x sbr nk ngk muka 3rd baby kali ni..:))

    ReplyDelete
  16. kakak~ nak cakap blog ni semakin cantikkk~:)

    ReplyDelete
  17. @Saybee tq dear...

    x sbr nk tggu 3rd baby plak..:)

    ReplyDelete
  18. @ROSMARIEZA BINTI ROFIEE thanks dear...

    design baru blog ni sempena sambut org baru...:))

    ReplyDelete
  19. chantik...kiut miut..alahai....harap2 aizul ade la amsukkan dalam dvd gambar 2 nanti...ngee..:)

    ReplyDelete