10 August 2011

~ Satin hands Pampering Set Mary Kay ~


satin hands pampering set dengan new packaging..mudah dibawa ke mana2..

Pernah x anda rasa rendah diri ketika nak bersalaman dengan sahabat2 anda?? x tahu cmna nk explain perasaan tuh sbb satu waktu dahulu saya pernah ditegur oleh seseorg yg juga rapat dengan saya...teguran nya mmg la baik dan berhikmah cuma ketika tuh saya renung dan fikir sedalam2 nya apa yg die tegur tuh...mmg betul ader kebenaran nya...

Sbg seorg mama dan juga seorg bisnesswoman,saya x lari dari berjumpa dengan ramai kenalan2...dan bila kita bertemu of cource sbg seorg muslimah,kita kene la bersalaman2 kan?? mmg ianya nampak mcm perkara remeh tp kdg2 perkara2 remeh ni laa kdg2 kita  terlepas pandang...saya akui dlu saya x menitik beratkan bab2 penjagaan kulit tangan ni...lotion pon saya x pakai sgt sbb bg saya ketika itu mmg ianya x penting utk saya jaga...tp setelah ditegur oleh seorg sahabat,saya kini lebih menitik beratkan penjagaan kulit tangan...

Dulu sebelum saya kenal satin hands marykay ni,bab2 lotion dah mcm2 jenis saya beli n pakai tp smuanya mengecewakan saya ..x de satu lotion pon yg berjaya memikat hati saya sehinggalah saya kenal dengan satin hands marykay ni...bukan nk promote lelebih tp inilah kenyataan yg saya ingin kongsikan dengan anda smua...

Apa yg buat saya tertarik dgn satin hands marykay ni?? of cource die nya scrub yg boleh membuang sel2 kulit mati dan seterusnya melembutkan tangan kita...dan juga bau nya yg wangi seharum buah peach...packaging nya pon sgt2 nice dan mudah dibawa ke mana2...saya akan amalkan pakai scrub tgn  ni 2 hari sekali dan lotion nya saya akan pakai setiap hari utk kecantikan dan kelembutan tangan...

Mesti ada yg berkata " elehhh nmpk mcm remeh laa nk jaga bab2 lotion tangan ni" mmg betul tp anda nak ke muka shj yg kelihatan cantek dan licin sedangkan kulit tangan nmpk gelap dan kasar?? 

Secara jujurnya satin hands mmg produk penjagaan tangan yg terbaik yg pernah saya gunakan...dan saya x kan berpaling kpd produk yg lain sbb prroduk ni dah memberikan hasil yg terbaik utk penjagaan tangan saya...dan mulai hari ini,saya x perlu risau tentang penjagaan tangan kerna ianya boleh dilakukan di mana2 shj...

kpd yg ingin order satin hands pampering set harganya rm155 ( 3 item) boleh email kpd saya seperti biasa ya honey_nurhaliza@yahoo.com...now promotion beli satin hands pampering set free makeup bag...;)

sebelum terlupa,kpd yg bertanyakan ttg naturactor,now dah ader ready stock yaa...jom sama2 cantek di hari raya nanti..:)

dan akhir skali : Jika kita tidak mampu membeli rumah banglo mewah maka jangan kita pandang serong pada yang memiliki banglo mewah. Malah jika kita menaiki kereta ke tempat kerja, jangan dihina mereka yang menaiki bas. Setiap orang punya kemampuan tersendiri. Sama juga dalam hidup ini....hati perlu bersih, baru rezeki akan datang. Tidak perlu cemburu pada hasil orang lain tetapi jadikan inspirasi untuk kita lebih maju. Iri hati dan dengki adalah penyakit hati yang lambat laun akan menutup banyak pintu rezeki dan rahmat ALLAH.

0 CPM's comments:

Post a Comment