19 September 2011

~ CPM's skincare set ~


Berita baik utk mereka yg mengalami masalah jerawat yg teruk,jeragat,masalah kulit berminyak,kulit kering,kulit kusam dan lain2...

Kami menawarkan set penjagaan kulit (dalaman) iaitu CPM's skincare set...so dlm set ni ada 3 jenis suplement yg bagus utk kulit iaitu b complex, vit c dan vit e complex yg mana set2 ni bagus utk penjagaan dalaman kulit kita...pengambilan suplement dalaman penting utk mereka yg inginkan kulit yg sihat & cantek...x kesah brand skincare apa yg anda gunakan tp suplement yg terbaik utk kulit anda adalah 3 jenis vit di atas yg saya telah sebutkan tadi...

Kandungan Pek  CPM's skincare set ni :-

* B Complex  - " B " for Beauty ! Penting bagi ubat saraf,membantu meninggikan sistem pertahanan badan ,mengurangkan stress dan bertindak sbg penenang.
* Vitamin C - Sumber kolagen yg boleh memelihara ketegangan dan keanjalan kulit,memelihara kelembapan kulit,anti oksida,mencerahkan,mencegah kelenjar dari rosak dan berdarah.
* Vitamin E Complex  - Anti oksida,Anti penuaan,memperbaiki tisu2 kulit yg rosak,menyokong dan mempercepat pembaik pulihan otot dan juga ianya baik utk jantung.

Cara pengambilan ialah :
   1 biji sehari utk setiap satu B complex, Vit C  & Vit E.

komen : saya dah amalkan suplement set ni mmg dh lama,so far mmg dpt hasil kulit yg sihat n yg penting ianya anti aging...so kedut2 kat tepi mata mmg hilang terus...then dlu mcm ader jeragat nk tmbuh kat bhgn pp then after dah lama2 consume ngn set ni,jeragat x jadi nk tmbuh...jeragat tau bukan jerawat...jerawat pon mcm malu2 nak tumbuh bila menten amalkan suplement set ni...

vitamin2 ni mmg nmpk mcm mahal tp cube kira2 balik sebenarnya ianya lg jimat sbb rm295.50 ( utk 3 vitamin) ni tahan utk 4 bulan nya consume...so mmg berbaloi dgn hasilnya...

client2 makeup mmg saya suggest n consult dorg utk ambil set suplement ni...so kulit dorg akan cantik dan memudahkan utk saya solekkan mereka nnt..:) 

suggestion :

1) utk mereka yg ada prob skin mcm jeragat n jerawat yg teruk.
2) utk mereka yg mengalami oily/dry skin
3) utk mereka yg inginkan kulit sihat yg gebu n flawless

Berminat? 

Caranya mudah sahaja iaitu :-
- Emailkan order ke honey_nurhaliza@yahoo.com dan nyatakan pakej "order CPM's skin care suplement
- Tunggu balasan email dari pihak kami.
- Buat pembayaran after comfirmation.
- Email kami semula beserta bukti pembayaran,nama,alamat dan no telefon.
- Barang akan dihantar sebaik shj bayaran penuh diterima dan barang akan di pos with free gift menggunakan Pos Laju.

" untuk dapatkan kulit yg sihat dan cantik,pastikan anda mengamalkan vitamin2 yg terbaik utk kulit anda"

8 CPM's comments:

  1. salam...kak honey, dalam 1 botol tu ade bpe kapsul? macam nak try je...sekarang ika mmg tgh cari supplement bagus utk kulit berjerawat ni....

    ReplyDelete
  2. eh..baru pasan ade tulis kat botol tuh..hehe...so, vit c byk ag la ada 180...rasa nak try je...nanti klau nk beli ika pm akak k :)

    ReplyDelete
  3. mang dh lama cari produk skincare cam nih sb ada mslh kulit kering . ten que kak cpm :). btw, if just sy beli set tuk vitamin C sja , bape price ek ?

    ReplyDelete
  4. ooo sy amat berminat dgn set ini...sb sy mmg tgh cari2 produk utk kulit..facial wash pun dh asik tukar2 je...blh x emailkan pd sy...kulit sy jenis jerawat..kulit kombinasi..time kasih

    ReplyDelete
  5. kalo jeragat akibat pil perancang mcmn ye? kalo mkn suplement nie bleh hilang x jeragat?

    ReplyDelete
  6. salam..akak saya agak berminat dgn supplement skincare utk kulit jerawat tu..berapa ye 1 set??..utk vit C,E,and B complex??

    ReplyDelete