29 September 2011

~ Tudung murah & cantek! ~

Dunia fesyen tudung muslimah skang dah mcm2 design di pasaran...x kiralah samada yg mahal mahupun yg murah...bg yg berkemampuan boleh lah mencuba koleksi2 kegemaran saya seperti brand dari pearl haya & juga de zahra...2 brand ni mmg menjadi kegilaan saya dr dulu smpilah skang...

tp skang ni ada juga penjual2 tudung dah boleh create tudung2 like pearl haya dan kualitinya pon hampir2 serupa dgn jenama yg mahal tuh...kdg2 x semestinya tudung tuh murah x bermakna ianya x berkualiti...saya mmg cerewet bab2 memilih tudung especially dr segi jahitan nya...if jahitan nya kemas,x kiralah murah atau mahal,maka saya akan membelinya...sbb selain dr menutup aurat,ianya mampu memberi kepuasan kpd si pemakainya...

Kalau bg remaja2 sesuai la kot pakai shawl lilit sana sini tp secara jujurnya,saya x sesuai memakai shawl sbb tahu2 je la bila dh ader 3 org anak ni...smuanya nak dilakukan dgn pantas...so pemilihan tudung2 seperti tudung "express" ni amat2 sesuai skali...just sarung then siap...!

Kalau korg smua nak dptkan tudung2 yg cntek,jahitan kemas,koleksi design & colour yg menarik,boleh la berkunjung ke butik online kakak saya Julisa Collections & Alya Gallery ...mmg superb smua tudung2 nya...dari segi kualiti kain mmg setanding brand A****I di pasaran...serius x tipu punya...korg boleh try beli selai dua & lihat hasilnya..yg penting harganya MURAH !! itu yg korang nak kan?? betul x?? 

ok jom lihat koleksi2 tudung yg saya gayakan di bwh ini...dan kalau nak ngk koleksi tudung2 yg lain,bolehlah pegi kat link yg saya bg td yaa...atau pun boleh email pd saya seperti biasa yaa...korang mst akan jatuh cinta ngn koleksi2 dari alya gallery & julisa collection ni...trust me!



ini koleksi tudung syria...mmg cntek n sdp kualiti kain nya..


 tudung printed alya..bnyk lg corak2 yg cntek


 ini pula koleksi syria arab...tudung ni sesuai utk smua majlis...kain nya x panas...sesuai juga dipakai utk beriadah..:)


tudung ni jahitan teepi nya sgt2 kemas..


 mmg nampak mcm tudung yg mahal di pasaran...


 printed alya












 tudung jenis cmni serius best!


jenis syria...kain mmg superb!

kpd usahawan2 yg lain,jika anda ingin saya mempromote kan koleksi2 jualan online anda,boleh la email saya di honey_nurhaliza@yahoo.com...ok jumpa lagi di next entry ya...

22 CPM's comments:

  1. cntik2 tudungnya..

    tgk aje dh jth cinta ni..

    ReplyDelete
  2. cpm...tudung yg mula2 cpm pakai yg atas tuh jenis syria kena pakai inner kan...inner yg cpm pakai cntekk, muncung tirus..mana nak dapat yg jenis cmtuh? :)

    ReplyDelete
  3. @AYuNG oo inner tuh saya ada jual..nnt gtau je nk kaler apa ya?? hage pon murah

    ReplyDelete
  4. @CPM honey_nurhaliza

    post la jugak kat blog nih, boleh tengok2..:)

    ReplyDelete
  5. @AYuNG x sempat nk update lg...insyallah asap yaa...

    ReplyDelete
  6. owh cantiknyaaa...kain pun npk mcm berkualiti je..akak buat la entri psl product mary kay..especially product botanical tu..more detail la..sbb baru beli MK dgn akak aritu..so agk baru dgn product ni..nak tau lebih lagi la.. :)

    ReplyDelete
  7. @Reensyarinie akak bnyk update psl mk product,cube ngk bhgn older post...

    ReplyDelete
  8. hi..jom join Perfumes Farm Contest. Barangan Victoria's Secret menanti anda.

    ReplyDelete
  9. I tertarik ngan mata u! cantik la! nnti wat la review or blog post tentang contact lens favorite you! n cantik tudung2 tu smua! akk..nak tnye something, akk ada problem eye bag x? ape tips jaga mata cantik?

    ReplyDelete
  10. @Sabrina ok sabrina nnt akak review lens plak ok...

    nk jaga mata dr dark circle,guna eye revitalizer marykay rm150...terbaekkkk

    ReplyDelete
  11. akak..eye revitalizer tu RM150 ke??klo org mlaka...ade kne charge x?

    ReplyDelete
  12. @Cik Adil dear..eye revitalizer tuh rm150 ( maarykay) hot item ramai suke yg ni sbb bebetul bgus utk ilangkan dark circle...

    postage ke mlk rm7 for pos laju yaa...

    ReplyDelete
  13. mcm nk try..sbb mata sy ade dark circle....tp xteruk sgt la....nnti klo sy nk...saya pm akk ye....

    ReplyDelete
  14. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, comelnya tengok sis pakai tudung!! ;)
    wanna wear it too..banyak lagi tak choices nya?? those tudungs are very colourfullll!

    ReplyDelete
  15. akak, eye revitalizer tuh, leh tahan bape lama?pastu, bila abis, dark circle leh muncul balik tak?

    ReplyDelete
  16. @Rtp Farra Arisha nnt arisya dtg mesia,sis bwk shopping tdg2 yaa..:))

    ReplyDelete
  17. @ameenahaziz eye revitalizer tuh tahan 5 bulan akak pakai...mmg best...pakai hari2 sket sapu bwh mata,,die mcm roll on...kene mentenkan pakai laa baru mata cntek..rm150 tahan 4-5 bulan pakai...jimattt

    ReplyDelete
  18. cntik tudung pink polkadot tuh..huuu..:)..tp cantik ke atie pakai mcm akak pakai..

    ReplyDelete
  19. wow.akak pakai mmg cun. rasa nak suh tolong pomot je..tapi jauh nak jupe.hehe :)

    ReplyDelete
  20. Semua tudung tu cantik-cantiklah :)

    ReplyDelete