12 October 2011

~ EyeStudio's Promotion !! Hurrry up !! ~



Nak feeling ala2 model mcm pic kat atas ni x??  Kami di EyeStudio akan merealisasikan impian anda dgn promotion harga yg sgt2 menarik...korang smua pon tahu kan,if nak amik package gambar di studio harga nya mmg sgt2 mahal...tp sempena pembukaan EyeStudio,kami telah menyediakan 2 package harga yg sgt2 murah dan menarik....

1st package 


1) harga rm99 ( without makeup)
2) unlimited shoot dan 1 pic yg dipilih oleh anda akan diabadikan di EyeStudio kami.
3) single photoshoot
4) pic anda akan diedit oleh photographer kami...mmg superb!

2nd package 


1) harga rm99 + rm50 ( utk makeup simple ) dgn hanya menambah rm50,anda akan di makeup oleh seorg MUA ...
2) unlimited shoot dan 1 pic yg dipilih oleh anda akan diabadikan di EyeStudio kami.
3) single photoshoot
4) Pic anda akan diedit oleh Photographer kami..mmg superb!!

Promotion ni terhad ya..so if korg berminat boleh email & booking cpt2 di honey_nurhaliza@yahoo.com with title " shoot EyeStudio" ...dan sila beri details anda yg lengkap name,address & no phone...

shooting akan dijalankan di EyeStudio kami di Laman Seri,Shah Alam ya...

Anda x akan dpt package yg murah & berkualiti seperti package yg EyeStudio tawarkan tp terhad yaa..so kene cpt2 booking yaa..

hanya RM99 SHJ ( without makeup ) if nak tmbh makeup hanya plus RM50 SHJ...SO ANDA AKAN DPT SHOOT PIC ALA2 MODEL...CPT2 EMAIL SAYA YAA..:)





8 CPM's comments:

  1. congratulations to bro aizul kerna dengan jayanya he owns his own studio :') katakan padanya, semoga terus2an sukses :)

    btw, if come there, boleh juga ya arisha nak feeling ala2 model comel macam gadis gorgeous seperti di atas itu?? hehehe..salam to all there :)

    ReplyDelete
  2. Boleh tak kalau nak ambil gambar berdua? I mean macam couple photoshoot. :) still applicable untuk promotion ini? :)

    ReplyDelete
  3. sampai bila yer promotion nie cpm..single photoshoot tu camner??

    ReplyDelete
  4. sis, knp x iklan kan dekat Milkdeal atau Mydeal?

    confirm ramai sgt2 orang akan ambik promosi ni
    :)

    ReplyDelete