07 October 2011

~ Makeup Classes with me ~

 Arini ader 2 class makeup with me,CPM honey nurhaliza...penatnya Tuhan je yg tahu cmna...but so far alhamdulillah...mmg enjoy dan client makeup pon berpuas hati...syukur...

Now saya update entry ni laju2 sbb bnyk bnde saya nak share kan dgn anda smua pembaca2 di luar sana...kpd yg email bertanyakan ttg skin,alhamdulillah smuanya saya dh reply dgn pantas & laju...

Skang ni saya baru shj habis berpantang tp bukan bermakna dh abes berpantang ni saya kene lasak2 ke sana sini tp itulah rutin harian saya...weekend saya skang ni dh bz dgn class2 makeup & juga makeup pengantin2...kdg2 saya terfikir juga ttg masa dgn 3 org anak saya tuh...xpe,saya kene juga curik2 masa time weekend tuh bersama dgn mereka...sbb bila bersama dgn dorg,segala kepenatan saya tuh hilang serta merta...mmg magik!

ok tutup citer psl tuh now nak cerita ttg class makeup personal with me...td saya ajar kwn baik saya ttg makeup...from A to Z saya ajarkan nya...so far alhamdulillah,die cpt belaja apa yg saya ajarkan...saya hrp die dpt pratikkan apa yg tlh dipelajari di class makeup tuh...

session yg ke 2,saya uji die dgn makeup sendiri tnpa guide dari saya...dan hasilnya alhamdulillah,die dpt tnjukkan kebolehan nya dlm makeup..cuma ader beberapa cara yg perlu di pertingkatkan...xpe practice make perfect..:)

so saya tgh letih ni...layan je la pic2 makeup td yaa..:)

bagi sesiapa yg berminat utk mengikuti class makeup personal with me,boleh la email kpd honey_nurhaliza@yahoo.com

dan juga kpd bakal2 pengantin yg ingin berkahwin utk next year,boleh la booking now yaa..itupun if korg berminat laa..:) dari segi harga korg boleh email mcm biasa yaa...



pic before makeup


 pic after makeup...smokey purple look...


 pic separuh siap..sbb kening x siap lg time ni...time ni saya ajarkan natural makeup...


muka die mmg cantek & fotogenik..sesuai dgn makeup smokey eyes...:)


ok ini pula pic die makeup sndiri...pandai x?? saya uji die tnpa guide dr saya..:) so saya bg markah 8/10


before & after...;)


next tutorial : "how to wear white eyeliner"...nantikan yaa..:)

daaa ~~~

13 CPM's comments:

  1. lawanyer dik...mmg natural mekapnyer...i'm proud of u dik...

    ReplyDelete
  2. @intank hehe tq kakak ku

    eye revitalizer akak dh slmt submit td..:)

    ReplyDelete
  3. cantiknyer akak make up..suke sgtt tgok..:)

    ReplyDelete
  4. cantik sangat...eyelash tu menarik, jenis apa ya?

    ReplyDelete
  5. hi saya sukelah. tp di melaka bolehke ada class jugak

    ReplyDelete
  6. @dali

    yup dear...mlk ader jgk personal class makeup...if berminat email honey_nurhaliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Bila dah make up nampak macam kembar u pulak CPM. hehe cantik..

    ReplyDelete
  8. cantiknya....suka tengok akak makeup!!

    ReplyDelete