19 October 2011

~ nak muka flawless,meh sini try ~


sebotol GLA Complex mengandungi 60 biji kapsul
vitamin shaklee smuanya ada sijil halal,dun worry yaa..

Kalau dlu saya tercari2 1 produk yg bagus utk org2 yg skin nya berlubang...opss berlubang disebabkan parut2 jerawat yaa...ramai kwn2 yg tnya saya produk apa yg bagus utk hilangkan skin yg berlubang2 ni + jeragat2 yg kecoklatan tuh...serius mst wanita2 yg mengalami masalah2 cmni mst rasa rendah diri & kurang berkeyakinan utk berdepan dgn kwn2 yg lain kan...

Dan akhirnya saya dh jumpa penawar kpd masalah2 yg saya sebutkan td...dan so far produk ni menjadi hot selling di blog saya...selama ni saya tidak berkesempatan utk update blog ttg kebaikan GLA Complex ni...cuma saya lebih suka share secara personal di email & fb...dan so far alhamdulillah,ramai customer2 yg repeat order sbb mereka nmpk & rasai perubahan ke atas kulit mereka...mcm yg pernah saya nyatakan dlu,x kesah brand skincare apa yg korg gunakan janji suplement kulit jgn abaikan...itu juga menjadi cara & rutin harian saya menjaga kesihatan kulit...

Dan sekiranya bg korang yg x mampu utk membeli set suplement skincare tuh,dun worry...korg leh try GLA Complex ni dgn harga yg sgt2 berpatutan + dgn hasil yg sgt2 superb korg akan perolehi...saya jamin...:)

So utk promotion kali ni,saya suka mengadakan lg promotion yg sgt2 best di samping tuh korg leh cntik dgn gift yg saya tawarkan ni...terhad ya..so sape cpt die dpt...

siapa yg patut mencuba this product :
1) mereka yg mengalami masalah jerawat yg sgt2 teruk 
2) kulit yg berlubang2 akibat bekas2 jerawat
3) mereka yg mengalami jeragat2 coklat di bhgn muka


 Ambil sebiji GLA Complex sebelum tidur, kerana ia dipercayai dapat membantu memecahkan lemak tatkala kita sedang tidur. 
 GLA juga bagus untuk kesuburan, kecantikan kulit dan kestabilan hormon.  
 GLA juga bagus utk mengawal kencing manis, darah tinggi dan kolestrol.

tips: sila jgn guna produk2 yg mengandungi bahan2 hidrokinon..bagaimana mengenalpasti produk tersebut mengandungi hidrokinon,bila pakai je kulit anda akan mengalami pengelupasan...so utk cantek,janganlah mengambil jln yg mudah & singkat,so gunakanlah produk2 yg bagus berasakan tumbuh2 an seperti MARY KAY product...so kulit anda lebih sihat dan natural...ramai yg dah mengalami perubahan yg bagus ke atas kulit mereka,anda bila lagi?? 

p/s: "bila kulit dh sihat,barulah makeup anda akan cantek & natural..so x de la istilah smoothing2 pic yaa.."
by 
CPM honey nurhaliza

20 CPM's comments:

  1. oh..untuk bintik itam kat idung leh tak sis??

    sis,ada tak jual produk herba yg leh kurgkan mslh perut buncit ea??

    ReplyDelete
  2. Kiranya sbotol ni boleh than 2 buln la ye?

    ReplyDelete
  3. @HAJAR AZMAN :| yup tahan 2 bln..sehari sebiji amik b4 sleep mlm

    ReplyDelete
  4. Kalau bg akak, mane yg best? Vco ke produk ni?;)

    ReplyDelete
  5. Huwaaaa, kalau la saya ada duit, dah la beli..huuu
    Muke saya jerawat xbaik2..huuuu~

    ReplyDelete
  6. @Bit Zamri xpe ader rezki nnt leh je beli...mmg agak mahal tp berbaloi n superb!!

    ReplyDelete
  7. sis vco dengan yang nie mane lagi berkesan???

    ReplyDelete
  8. salam, sis.. sy nk tnye.. vitamin mane yg sesuai utk kulit sy yg sgt2 b'mlsh disebabkan resdung..? jerawat sy x henti2 tumbuh n smpai skrg lum jmp supplement yg sesuai utk kulit muka sy.. hope slh 1 vitamin sis nie, dpt membantu sy...

    ReplyDelete
  9. @gUrdiAn anGeL utk skin yg prob sgt2 sis suggest kan amik rangkaian gla,b complex n vit c...sbb smua cust2 akak yg skin yg truk2 smuanya cntek bila consume ngn vit2 ni....if berminat email sis yaa

    so far ramai yg beli n alhamdulillah dorg smua repeat order dan secara x lgsung dpt membantu dorg kembalikan keyakinan dorg..alhamdulillah

    ReplyDelete
  10. sis pregnant boleh consume x vit ni?

    ReplyDelete
  11. Assalammulaikum...saya baru jumpa blog ni..produk ni ada lagi ker? muka saya byk parut jerawat...berkesan ker? Mcm mana nak beli?

    ReplyDelete
  12. @eLmia's ada dear...sila order di honey_nurhaliza@yahoo.com yaa

    ReplyDelete
  13. akak, sy dh mkn vco masuk botol kedua... tp muka sy still ade jerawat.. cuma jerawat kat bdn dh kurang... jerawat kat muka sy x bnyk cuma selalu tnggalkn parut.. ok x klu sy try product ni?klu ok sy nk try....

    ReplyDelete
  14. SALAM..kak area mata saya ade kutil minyak@milia,kalau mkn ni boleh kurangkan x kutil@milia x?

    ReplyDelete