01 November 2011

~ Bagaimana nak dptkan skin yg sihat + cntik + flawless ~


Fuhhh semenjak saya buat promotion baru2 ni alhamdulillah dpt feedback yg sgt2 memberangsangkan dr smua client2 saya yg mempunyai problem skin...so far saya dpt consult mereka dgn baik dan alhamdulillah Allah kabulkan smua doa2 saya agar dikurniakan client2 yg sgt2 baik,memahami & tidak cerewet...kdg2 dlm dunia bisness mcm ni,apa2 pon kene minta direct dari Allah dan bukannya mntk simpati drpd manusia...ini yg cube saya pratikkan dlm cara saya berbisness...:)

ok x mo berceloteh panjang lg...so promotion entry lepas2 dh abes yaa...tp pd sape2 yg nak dptkan GLA COMPLEX,mereka tetap dpt free gift comel dari saya...cumanya promotion kali ni lg super duper best...sbb dengan pembelian set CPM's suplement skincare set tuh mereka akan dpt cntekkan kulit dorg dengan 2 way cake foundation...picture gift seperti di atas yaaa...ramai amik set ni sbb nak kan gift yg sgt2 special...
berminat boleh la email cpt2 pd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com.

Jugak berita baik pd smua client2 yg pernah membeli suplement2 pd saya...x kiralah GLA complex ke,suplement set ke...breastfeeding set ke...set utk kurus ke...vit e shj ke...korg smua akan berpeluang utk menyertai contest testimoni terbaik yg akan saya umumkan tidak lama lagi...so pd smua client2 yg dh dpt kan skin yg sihat + cntek,boleh la email pd saya tetsimoni2 tersebut yaa...

Dan kpd repeat cust2 saya,jikalau anda purchase utk kali ke 2 dan seterusnya ( regular cust),korg akan dpt special price ...yg pnting korg nyatakan pernah purchase vitamin2 pd saya...

dan kpd yg ingin mencuba set suplement ni,saya suggestkan buat seperti amalan di bwh ni yaa ,insyallah akan dpt skin yg cntek,sihat + flawless...:-

1) amalkan 3 jenis vitamin setiap hari tanpa skip2...vit e,b complex dan vit c,sebelum telan smua vitamin2 tuh selawat dan doa " Ya Allah,cantekkan kulit ku dan rupa parasku serta akhlak dan budi pekertiku,aku ikhlas ingin cantekkan kulitku hanya utk tatapan suamiku" haaa doa cmni yerr...


2) banyakkan minum air suam 8 gelas sehari atau 2 liter air sehari...lg bnyk lg bgus sbb bg mudah toksin keluar dgn lancar.


3) gunakan skincare yg baik iaitu tnpa hdrokinon yg boleh mengelupas2 kan kulit,sgt2 todak bagus yaa...skin korg akan lebih nipis dan rosak...sebaliknya guna skincare yg berasaskan tumbuh2 an seperti marykay...


4) pakai moisturiser setiap hari agar dpt kekalkan kelembapan kulit anda.


5) kalau nak lbih kulit tuh sihat + cntek,mentenkan la smpi bila2 vitamin ni ..insyallah korg akan dpt skin yg sgt2 cntek dan sihat..:)

so pd sape2 yg inginkan set ni ,cpt2 email yaa..:) email saya honey_nurhaliza@yahoo.com

7 CPM's comments:

  1. salam kak...promotion ni masih available...??

    ReplyDelete
  2. hik2...banyak btol promotion akak ek.:)

    ReplyDelete
  3. as salam
    klu pregnt bleh amik all this supplemnt k?

    ReplyDelete
  4. @yuriyuri,boleh amik dear...sbb ni suplement skin..:) so far ramai yg repeat order n dpt hasil yg baik..:)

    ReplyDelete
  5. kak honey.. saya atikah.. ada hantar sesuatu kat emel akak

    ReplyDelete