25 October 2011

~ Promo vit e !! ~

sebotol vit e ada 120 capsules ( consume 4 month ) 
1 biji sehari ..

Alhamdulillah bertemu skali lagi di entry yg baru...saya perlu update laju2 utk update promotion yg sgt2 best ni...but kali ni bg penggemar2 vitamin e anda boleh la membeli/menyediakan stok sementara harga masih dlm promotion skang ni...

Saya kini sdg dlm proses menyiapkan "album testimoni" bg smua client2 yg terlalu sabar consume dgn smua vitamin2 yg saya jual ni...especially CPM"s suplement skincare" ni...mmg benar kata2 sifu saya,hendak cantik,janganlah terlalu ambil jln yg mudah & singkat tp hendaklah slalu bersabar dgn suplement2 yg diambil,insyallah hasilnya pasti superb...dan alhamdullillah rata2 smua client2 "baru" saya smuanya sgt2 berpuas hati dgn set suplement ni...x sia2 dgn wang yg dilaburkan oleh mereka...dan bila mereka smua berpuas hati,maka nya saya rasa lebih dihargai...alhamdulillah....kdg2 Allah uji kita sbb Dia ingin memberikan yg "lbih terbaik" dr apa yg kita impikan...saya bersyukur usaha saya slama ni utk meyakinkan smua org berjaya mendapat perhatian yg baik...tetapi sebelum saya meyakinkan mereka,saya yg terlebih dahulu harus mencuba dan mendapatkan hasil yg baik then barulah client2 akan mencubanya pula....bersyukur kerana Allah juga kurniakan saya client2 yg benar2 inginkan set suplement ni...dan saya dpt buat yg terbaik utk mereka...dan kini saya mampu senyum sampai ke telinga...syukur100x...

Dan sbg menghargai smua client2 saya samada yg lama mahupun client yg 'baru" ingin mencuba set suplement ni,boleh la email seperti biasa di email saya yaa...tetapi promotion utk kali hanyalah utk vitamin e shj.......

Saya amat2 suggest kan amalkan vit e dlm kehidupan seharian kita sbb hasilnya masyallah dgn izin nya anda smua akan dpt hasil kulit yg sgt2 cntek,lembut & flawless...cube bilang pd saya wanita mana yg x inginkan kulit yg halus mulus?? x de kan?? so gunakan kesempatan yg ada ni,utk jaga anugerah Allah tuh dgn sebaik2 nya...jagalah kulit anda di mana shj anda berada...dan anda pasti berpuas hati dgn hasil kulit yg anda perolehi nnt...dan harganya sgt2 la berbaloi ..x percaya,jom saya kira2 kan...


SO REBUTLAH PROMOTION YG SAYA TAWARKAN INI...RAMAI YG DH BERPUAS HATI,ANDA BILA LAGI???? 

SILA EMAIL KAN UR ORDER DI honey_nurhaliza@yahoo.com with title " promotion vit e" 

kpd yg ingin mendaftar utk menjana income dgn vitamin2 ni...boleh juga email kpd saya honey_nurhaliza@yahoo.com yaa...sila berikan details2 yg lengkap name,address,no phone,ic yaa,saya cube reply email2 secepat yg mgkin yaa...

"terima kasih kpd smua client2 yg slama ni setia dgn CPM's suplement skincare set ni...."


akhir skali,sbg seorg usahawanita muslimah,saya suka berkongsi rahsia kejayaan cara Rasullah s.a.w...insyallah sama2 kita amalkan dlm kehidupan seharian kita yaa..:)) 




✿ ܓBerterima kasihlah pada yang kalah, kerana mereka kita menjadi juara.
✿ ܓBerterima kasihlah pada yang menegur, kerana mereka mungkin kita di syurga.
✿ ܓBerterima kasihlah pada yang menyokong, kerana mereka kita punya sumber kekuatan.
✿ ܓBerterima kasihlah pada yang memberi, kerana mereka kita menjadi seperti sekarang.
✿ ܓBerterima kasihlah pada yang berjasa, kerana mereka kita merasa sebuah kehidupan.
✿ ܓBerterima kasihlah pada Allah, kerana setiap ujian yang datang menjadikan kita lebih baik!!

terimakasih semua ;)
19 October 2011

~ nak muka flawless,meh sini try ~


sebotol GLA Complex mengandungi 60 biji kapsul
vitamin shaklee smuanya ada sijil halal,dun worry yaa..

Kalau dlu saya tercari2 1 produk yg bagus utk org2 yg skin nya berlubang...opss berlubang disebabkan parut2 jerawat yaa...ramai kwn2 yg tnya saya produk apa yg bagus utk hilangkan skin yg berlubang2 ni + jeragat2 yg kecoklatan tuh...serius mst wanita2 yg mengalami masalah2 cmni mst rasa rendah diri & kurang berkeyakinan utk berdepan dgn kwn2 yg lain kan...

Dan akhirnya saya dh jumpa penawar kpd masalah2 yg saya sebutkan td...dan so far produk ni menjadi hot selling di blog saya...selama ni saya tidak berkesempatan utk update blog ttg kebaikan GLA Complex ni...cuma saya lebih suka share secara personal di email & fb...dan so far alhamdulillah,ramai customer2 yg repeat order sbb mereka nmpk & rasai perubahan ke atas kulit mereka...mcm yg pernah saya nyatakan dlu,x kesah brand skincare apa yg korg gunakan janji suplement kulit jgn abaikan...itu juga menjadi cara & rutin harian saya menjaga kesihatan kulit...

Dan sekiranya bg korang yg x mampu utk membeli set suplement skincare tuh,dun worry...korg leh try GLA Complex ni dgn harga yg sgt2 berpatutan + dgn hasil yg sgt2 superb korg akan perolehi...saya jamin...:)

So utk promotion kali ni,saya suka mengadakan lg promotion yg sgt2 best di samping tuh korg leh cntik dgn gift yg saya tawarkan ni...terhad ya..so sape cpt die dpt...

siapa yg patut mencuba this product :
1) mereka yg mengalami masalah jerawat yg sgt2 teruk 
2) kulit yg berlubang2 akibat bekas2 jerawat
3) mereka yg mengalami jeragat2 coklat di bhgn muka


 Ambil sebiji GLA Complex sebelum tidur, kerana ia dipercayai dapat membantu memecahkan lemak tatkala kita sedang tidur. 
 GLA juga bagus untuk kesuburan, kecantikan kulit dan kestabilan hormon.  
 GLA juga bagus utk mengawal kencing manis, darah tinggi dan kolestrol.

tips: sila jgn guna produk2 yg mengandungi bahan2 hidrokinon..bagaimana mengenalpasti produk tersebut mengandungi hidrokinon,bila pakai je kulit anda akan mengalami pengelupasan...so utk cantek,janganlah mengambil jln yg mudah & singkat,so gunakanlah produk2 yg bagus berasakan tumbuh2 an seperti MARY KAY product...so kulit anda lebih sihat dan natural...ramai yg dah mengalami perubahan yg bagus ke atas kulit mereka,anda bila lagi?? 

p/s: "bila kulit dh sihat,barulah makeup anda akan cantek & natural..so x de la istilah smoothing2 pic yaa.."
by 
CPM honey nurhaliza
12 October 2011

~ EyeStudio's Promotion !! Hurrry up !! ~



Nak feeling ala2 model mcm pic kat atas ni x??  Kami di EyeStudio akan merealisasikan impian anda dgn promotion harga yg sgt2 menarik...korang smua pon tahu kan,if nak amik package gambar di studio harga nya mmg sgt2 mahal...tp sempena pembukaan EyeStudio,kami telah menyediakan 2 package harga yg sgt2 murah dan menarik....

1st package 


1) harga rm99 ( without makeup)
2) unlimited shoot dan 1 pic yg dipilih oleh anda akan diabadikan di EyeStudio kami.
3) single photoshoot
4) pic anda akan diedit oleh photographer kami...mmg superb!

2nd package 


1) harga rm99 + rm50 ( utk makeup simple ) dgn hanya menambah rm50,anda akan di makeup oleh seorg MUA ...
2) unlimited shoot dan 1 pic yg dipilih oleh anda akan diabadikan di EyeStudio kami.
3) single photoshoot
4) Pic anda akan diedit oleh Photographer kami..mmg superb!!

Promotion ni terhad ya..so if korg berminat boleh email & booking cpt2 di honey_nurhaliza@yahoo.com with title " shoot EyeStudio" ...dan sila beri details anda yg lengkap name,address & no phone...

shooting akan dijalankan di EyeStudio kami di Laman Seri,Shah Alam ya...

Anda x akan dpt package yg murah & berkualiti seperti package yg EyeStudio tawarkan tp terhad yaa..so kene cpt2 booking yaa..

hanya RM99 SHJ ( without makeup ) if nak tmbh makeup hanya plus RM50 SHJ...SO ANDA AKAN DPT SHOOT PIC ALA2 MODEL...CPT2 EMAIL SAYA YAA..:)





07 October 2011

~ Makeup Classes with me ~

 Arini ader 2 class makeup with me,CPM honey nurhaliza...penatnya Tuhan je yg tahu cmna...but so far alhamdulillah...mmg enjoy dan client makeup pon berpuas hati...syukur...

Now saya update entry ni laju2 sbb bnyk bnde saya nak share kan dgn anda smua pembaca2 di luar sana...kpd yg email bertanyakan ttg skin,alhamdulillah smuanya saya dh reply dgn pantas & laju...

Skang ni saya baru shj habis berpantang tp bukan bermakna dh abes berpantang ni saya kene lasak2 ke sana sini tp itulah rutin harian saya...weekend saya skang ni dh bz dgn class2 makeup & juga makeup pengantin2...kdg2 saya terfikir juga ttg masa dgn 3 org anak saya tuh...xpe,saya kene juga curik2 masa time weekend tuh bersama dgn mereka...sbb bila bersama dgn dorg,segala kepenatan saya tuh hilang serta merta...mmg magik!

ok tutup citer psl tuh now nak cerita ttg class makeup personal with me...td saya ajar kwn baik saya ttg makeup...from A to Z saya ajarkan nya...so far alhamdulillah,die cpt belaja apa yg saya ajarkan...saya hrp die dpt pratikkan apa yg tlh dipelajari di class makeup tuh...

session yg ke 2,saya uji die dgn makeup sendiri tnpa guide dari saya...dan hasilnya alhamdulillah,die dpt tnjukkan kebolehan nya dlm makeup..cuma ader beberapa cara yg perlu di pertingkatkan...xpe practice make perfect..:)

so saya tgh letih ni...layan je la pic2 makeup td yaa..:)

bagi sesiapa yg berminat utk mengikuti class makeup personal with me,boleh la email kpd honey_nurhaliza@yahoo.com

dan juga kpd bakal2 pengantin yg ingin berkahwin utk next year,boleh la booking now yaa..itupun if korg berminat laa..:) dari segi harga korg boleh email mcm biasa yaa...



pic before makeup


 pic after makeup...smokey purple look...


 pic separuh siap..sbb kening x siap lg time ni...time ni saya ajarkan natural makeup...


muka die mmg cantek & fotogenik..sesuai dgn makeup smokey eyes...:)


ok ini pula pic die makeup sndiri...pandai x?? saya uji die tnpa guide dr saya..:) so saya bg markah 8/10


before & after...;)


next tutorial : "how to wear white eyeliner"...nantikan yaa..:)

daaa ~~~