28 February 2012

~ 1001 kisah tentang set suplement skincare ! ~

Disebabkan saya terima banyak email yg bertanyakan ttg skincare suplement ni,maka hari ini saya akan jelaskan soalan2 yg sering diajukan dlm email ...diharapkan smua pembaca2 blog ni jelas & faham apa yg saya maksudkan dgn suplement skincare set ni ok...

Kpd smua client2 saya yg telah saya consult psl set suplement skincare ni,harap anda smua berpuas hati dan jika ader apa2 persoalan boleh la email pd saya smula ok...saya sedia membantu..:)

ok baca tau kat bawah ni...:)

SEGALANYA TENTANG SUPLEMENT SKINCARE SET / CPM'S SKINCARE SET 

1) Apa yg terkandung ya dlm set suplement skincare ni??
ok dlm set suplement skincare ni ader 3 jnis vitamin suplement utk skin...ader b complex,vit c dan vit e.

2) Set ni consume utk brapa lama ya??
ok set ni tahan utk 4 bulan consume...best kan?

3) Ada side effect x bila kita consume dgn set suplement skincare ni??
No side effect sbb ni hanyalah suplement utk skin..so penggunaan berterusan skin akan lebih sihat,cantik,lembut n lbih glowing...x caya?? cube amalkan mcm saya...

4) If saya beli set suplement skincare ni,boleh ke sis akan consult saya??
Insyallah jika purchase with me,i akan consult u dgn baik,insyallah...

5) Bagaimana aturan makan nya ya??
Ok aturan mkn nya 1 biji utk setiap vit c,b complex & vit e diambil after meal/breakfast.

6) Boleh ke saya ambil suplement ni ketika after dinner??
Boleh x jd masalah ,janji jgn skip mkn n amalkan...

7) If seseorg tuh ader prob skin,boleh ke hanya consume dgn vit e shj??
Boleh tp kesan nya agak lambat la berbanding jika consume ngn 1 set suplement skincare ni..so hasilnya lbih cpt ,insyallah

8) Boleh ke saya ambil suplement ni tp saya kurang minum air??
Saya mmg galakkkan client2 yg consume ngn set suplement skincare ni,banyakkan minum air 2-3 liter sehari...agar penyerapan vitamin berlaku dgn baik..then skin akan terasa lebih moist....

9) If skin dah ok,boleh ke saya stop??
Boleh nak stop ,x de side effect pon...cumanya pendapat saya,jika nak skin lg bertambah lagi lagi cntek,teruskan amalan suplement ni dlm kehidupan...

10) If dah consume ngn set suplement skincare ni,boleh ke saya nak tambah ESP ??
lagi la boleh...mmg saya suggest sgt2 sape2 yg dh consume ngn set suplement skincare ni,ambil ESP skali...ESP lg bnyk khasiatnya if combine ngn set suplement skincare ni..

11) Boleh ke lelaki consume ngn set suplement ni??
boleh no problem sbb ni suplement skin...lagi digalakkan sbb lelaki pon nak skin yg sihat juga..:)

12) Berapa harga set suplement skincare ni??
if nak tahu & dapatkan best price,boleh terus email kpd saya honey_nurhaliza@yahoo.com

13) Boleh ke wanita mengandung consume ngn set ni?
Wanita mengandung hanya boleh mengambil b complex & vit c shj...vit e tidak boleh ya bg wanita mengandung...tp boleh digantikan dgn vitalea...after bersalin,boleh consume ngn vit e ok..

ok jelas x smuaorg? faham dh kan?? rasanya dh complete kot smua soalan2 yg sering diajukan dlm email...so bila saya dh buat cmni,sng utk pembaca2 faham akan suplement skincare set ni ok...dan jika ader terdapat sbrg kemusykilan lagi,boleh email pada saya yaa...

next entry saya akan buat soalan cmni juga tp berkenaan dgn ESP pula yaa...

terima kasih kerana sudi membaca blog saya..:)

1 CPM's comments:

  1. salam..CPM minum air 2-3 liter tu mean just air kosong ker atau x kisah air berperisa pon termasuk dlm 2-3 liter tu..coz sy gemar minum air berperisa..

    ReplyDelete