29 February 2012

~ Consult My Client ~


jwpn email 1

umur 23,mempunyai masalah parut bekas jerawat di bhgn pipi & dagu,pori2 besar di bhgn muka
suggestion saya : consume dgn set suplement skincare sbb vit e mampu menghilangkan parut2 jerawat yg dialaminya,vit e juga mampu memberikan keserian pd wajah serta awet muda..penggunaan set suplement boleh menyelesaikan masalah kulit yg die alami but make sure kene banyak minum air 2-3 liter air sehari...so skin akan lebih moist,skin bertambah sihat,lembut dan insyallah flawless tnpa sebarang cela dgn izin Allah...

"nak cantik,jangan malas2 ya jaga skin"



 jwpn email 2

ok kat sini client mempunyai 2 masalah iaitu "masalah berat bdn & juga masalah kulit kering dan tidak bermaya"

suggestion saya : utk masalah berat badan,client boleh pilih samada ingin consume dgn lechitin @ dgn omega guard...if ader budget lebih,boleh juga consume dgn mealshake,fiber,perfomance drink but make sure bdn perlu di detox terlebih dahulu menggunakan herb lax yaa...
utk masalah skin pula,client perlu consume dgn set suplement skincare utk masalah kulit yg kering ,jerawat dan tidak bermaya..if dh ader prob skin sebegitu,x boleh dibiarkan begitu shj sbb nnt skin akan jd lebih teruk..so perlu utk sihatkan dalaman skin terlebih dahulu dgn set suplement skincare...then bila dalaman skin dah sihat & pulih,barulah boleh pakai produk2 skincare luaran yg berasaskan tumbuh2 an dan bukannya produk2 pengelupasan kulit...plz take noted! 

"cantikkan dalaman skin terlebih dahulu menggunakan set suplement skincare"


 jwpn email 3

utk suplement skincare tuh ader 3 jnis vitamin yg mana ianya sgt2 bgus utk dalaman skin kita...so penggunaan berterusan akan meremajakan kulit kita sbb vit e mampu memberikan kesan awet muda pd wajah...vit c kolagen yg baik utk kecantikan kulit ...so saya mmg galakkan consume with set suplement skincare ni...& jika mempunyai budget lebih,boleh la tambah dgn ESP yg mana serbuk soya bertindak baik utk kecantikan kulit wajah kita...

ramai client2 saya yg dh pon mendapatkan kulit wajah idaman mereka,anda yg membaca ni mst ader yg belum mencubanya lagi kan?? so nk tggu apa lg...bertindaklah skang,jgn sampai skin dah jd teruk,baru nak crk penawarnya...so nasihat saya,jaga dan hargailah dari skang anugerah Allah ni...

nasihat saya,if skin terlalu problem,jangan gunakan produk skincare luaran yg ader bahan2 hdrokinon...jika ada,plz stop sbb ianya akan memburukkan lg skin anda,walaupun set2 tuh smua menjanjikan " cerah dalam masa 7 hari" yerr mmg boleh cerah dlm masa tersebut,tp cerah yg anda perolehi tuh cara x sihat...i mean dgn cara pengelupasan...sgt2 bahaya utk kesihatan kulit..

so,jika anda mempunyai masalah kulit yg serius,sihatkan dlu dalaman skin kita dgn suplement2 skin...so bile skin dh mula sihat & sembuh,baru boleh guna produk2 skincare luaran...itupun kene ngk jugak kandungan bahan2 skincare tersebut...make sure ianya dari tumbuh2 an yaa

KEPADA YG MASIH BELUM LAGI MENCUBA SET SUPLEMENT SKINCARE SAYA NI,BOLEH LA EMAIL SAYA DI honey_nurhaliza@yahoo.com...nnt di bhgn email tuh sila nyatakan skin prob yg anda alami yaa..so mudah utk saya consult dgn baik...insyallah...saya juga akan memberikan best price utk sesiapa2 yg purchase set ni yaa..

"cantikkan kulit wajah dgn cara yg sihat & selamat,jangan ambil jln singkat utk cantik"


0 CPM's comments:

Post a Comment