14 February 2012

~ Hargailah Skin anda !! ~

 Tidak smua org sanggup berhabis duit utk mendapatkan kecantikan kulit...tetapi bg golongan wanita yg terlalu menjaga & mengambil berat terhadap kecantikan & kesihatan kulit,pasti mereka akan mengamalkan beberapa jenis suplement yg khas utk kecantikan kulit mereka...kalau kita interview artis2 wanita yg cantik2 tuh,mst dalam rutin penjagaan harian nya adalah "suplement"...maka tidak hairanlah mereka mmg mempunyai kulit yg sgt2 sihat dan juga cantik....

Secara jujurnya,adakah kita bebetul menjaga pemberian anugerah dari Allah ni?? bagaimana cara kita bersyukur dan menjaganya?? bg pandangan peribadi saya,penjagaan kulit ni tidak semestinya dgn produk2 skincare yg mahal2...kdg2 dgn pengambilan set suplement yg betul shj kulit kita akan lebih nmpk sihat ,glowing dan cantik...mmg itu idaman setiap wanita2 di luar sana...

Sbb itulah saya suka berkongsikan apa yg saya amalkan selama ni utk dptkan skin yg sihat & cantik...sbb bg saya kesihatan dalaman skin yg perlu kita jaga terlebih dahulu then barulah produk2 luaran...

Semakin hari,semakin ramai yg mengirimkan saya testimoni2 mereka di email,ikhlas saya katakan,saya suka membaca smua testimoni2 client saya sbb dgn itu serius saya akan rasa lebih puas sbb secara x lgsung,saya dh kembalikan keyakinan mereka yg hilang dlu...syukur alhamdulillah...

ok kali ni testimoni yg terpilih adalah customer tetap saya,kak diana Ali dari melaka...jom kita baca..:-


ni pic yg baru kak diana kirimkan pd saya td...syukur sgt sbb kak diana dh dpt skin yg die idam2 kan slama ni...dan skin nya skrg tidak lagi bermasalah mcm dlu...jom baca email yg dikirimkan oleh kak diana...rugi kalau sape2 yg x mencubanya lg...yg berminat dgn set skincare boleh email saya utk dptkan best price yaa..:)

ramai lg yg bertanyakan mcm mana cara pengambilan set skincare ni...ok saya nyatakan di sini yaa :-

aturan mkn : 1 biji vit e, b complex dan vit c diambil after meal/breakfast yaa...


email from my regular customer,kak diana Ali from melaka...

kebaikan set skincare 


Vit e:-
1)      Vitamin penting utk kecantikan kulit
2)      Bertindak sbg anti penuaan dan anti oksida
3)      Melindungi dan mencegah kerosakan sel
4)      Mempercepatkan proses pemulihan kulit
5)      Berupaya mengawal kandungan minyak dlm kulit
6)      Berupaya mengurangkan kesan jeragat yg ada pd kulit
7)      Awet muda

Vitamin c:-

1)      Sgt penting utk membentuk kolagen pd kulit
2)      Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pd kulit
3)      Melindungi sel-sel dari kerosakan
4)      Bertindak sbg anti oksida

B complex:-

1)      Dikenali sbg Beauty Vitamin “B” for beauty
2)      Memelihara kecantikan kulit dr dalam
3)      Beritndak sbg penenang,bila jiwa tenang,wajah akan sihat.


P/S:IF BERMINAT BOLEH BG NAME,ADDRESS N NO PHONE YAA...TERIMA KASIH



dapatkan skin yg cantik & sihat hanya dengan amalan set suplement skincare...

byr today before jam 12 tghari,terus pos hari ini juga...jom dapatkan nya !! 

18 CPM's comments:

  1. akak.. subhanallah. cantiknya akak..

    ReplyDelete
  2. akak..semua sekali satu set berapa rm ye?

    ReplyDelete
  3. @zaty fiqa dear..email akak honey_nurhaliza@yahoo.com yaa

    ReplyDelete
  4. cantik nya kulit akak...smooth je..jeles...huhu

    ReplyDelete
  5. @saliha888 email ur order now @ honey_nurhaliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. set apa ni? boleh email i? musrifa.shahlan@yahoo.com.syukran!

    ReplyDelete
  7. akak set ape ek?email sy syaza_abrizah@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. cantik tudung bawal buat cm tu.. :) fOllow me ya.. http://sheilanasir.blogspot.com/

    ReplyDelete