17 February 2012

~ Sape nak skin cantik?? Baca Sini... ~

TESTIMONI 1 : ROHANA

 click image for enlarge


bhgn dahi

  pipi kanan...

pipi kiri

********************************************************************************
TESTIMONI 2 : FARIZA 


EMAIL FROM AINI FARIZA...

  
suplement skincare user...

ini pic before & after dari my regular customer,b4 menggunakan set suplement skincare ni,skin fariza oily dan mempunyai bintik2 hitam di wajah nya...dan setelah beberapa minggu consume dgn set suplement skincare tuh,wajahnya semakin lembab,dan tidak lg berminyak...malah bintik2 hitam di wajahnya sudah hilang...dan fariza mengatakan yg wajahnya kini sudah licin...syukur alhamdulillah...

Saya rasa puas sbb dpt memberi konsultasi utk smua client2 saya...sbb saya dpt ajar & didik client2 saya supaya bijak dlm memilih produk yg sihat utk dptkan wajah yg sihat,cntik dan lebih glowing..

Kepada yg masih lagi belum mencuba set suplement skincare ni,jangan tunggu bila wajah anda dah ditumbuhi jerawat/jeragat,baru nak cari solution nya,jangan tunggu bila wajah anda dah semakin kusam baru nak cari produk yg mahal2 utk jadikan skin lebih glowing,jangan nak tunggu bila wajah anda dah jadi lebih dry/oily barulah nak cari suplement / pergi ke new york skin...time tuh nak menyesal pon dh x guna...lagi bnyk pelaburan/wang yg perlu kita keluarkan utk kita pulihkan smula skin kita...

That's why saya ckp,penjagaan kulit ni penting dari awal2 lagi supaya kita dpt mencegah dari terjadinya problem2 skin seperti parut jerawat,jeragat ( bintik2 hitam),kulit kusam,oily/dry skin..

But make sure ya,korg smua ambil suplement yg bebetul bagus utk skin dan yg semestinya dpt pengiktirafan HALAL...

Kepada yg berminat utk mendapatkan set suplement skincare ni,boleh la email saya seperti biasa utk dptkan harga yg sgt2 best dan berpatutan sbb set2 ni consume utk 4 month yaa...jimat kan?? pastuh hasilnya,korg akan rasai sndiri kat skin korg...x percaya?? sila refer smua testimoni2 client2 saya yg ader di blog ni yaa...


p/s: kpd smua client2 baik saya,bila korg consume dgn suplement ni,nasihat saya,lebihkan minum air 2-3 liter air sehari ya agar penyerapan suplement berlaku dgn baik...

boleh email ke : honey_nurhaliza@yahoo.com...kpd yg membuat payment sebelum jam 12 tghari,boleh terus kurier pada hari yg sama yaa...:))

15 CPM's comments:

  1. kat mane nak view produk ni...
    sy teringin nak cube la kak....

    ReplyDelete
  2. @Mata Pena Fadz dear..ngk entry bwh2 ni yaa...nak harga promo email akak cpt ya..honey_nurhaliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. @saliha888 thanks dear....jom try...tahan 4 bulan consume...skin cntek+ glowing ngn suplement skin ni..:)

    ReplyDelete
  4. akak cer cite kt sy produk ape ni.syaza_abrizah@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. @Schaza Abieyza dear...ni set suplement skincare...berminat sila email akak ya..honey_nurhaliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. cantik la inner tudung akak :) senang jadi je.ada jual on9 x? hehe

    ReplyDelete
  7. Akak..suplement tu ade bpe produk sbnrynye...bpe harga dia?mcm berminat....mane nk tgk produk2 tu

    ReplyDelete
  8. akak ade x lmn web die? :) tq akak

    ReplyDelete
  9. akak, supplement skincare tu bpe hrganya?nk tgk jgk produk2 tuh..hehe

    ReplyDelete
  10. akk, bpe harga supplement skin care tu?nk tgk jgk produk nye..hehe

    ReplyDelete
  11. akak, supplement skincare tu bpe hrganya?nk tgk jgk produk2 tuh..hehe

    ReplyDelete
  12. supplement skincare tu bpa harganya..?

    ReplyDelete