10 February 2012

~ Testimoni Skincare Set !! ~

Alhamdulillah ramai yg telah mendapatkan set skincare ni dan semakin ramai yg beri feedback yg baik terhadap perubahan2 yg mereka alami ttg skin mereka...x perlu habiskan wang ke new york solution...hehe...saya tumpang gembira atas result yg mereka dh dpt hasil dari consume dgn set skincare ni...so apa yg saya mahukan,teruskan dgn pengambilan suplement2 yg bagus utk mendapatkan skin yg lebih sihat ,gebu dan cantik...x sia2 wang yg dilaburkan hanya semata2 utk dptkan kulit yg cntik dan sihat tp make sure banyakkan minum air suam yaa agar skin sntiasa nmpk lembab & sihat...

Almost everyday saya terima pelbagai email yg menyatakan problem skin masing2 dan saya dah pon consult smua client2 saya dgn baik...alhamdulillah saya dikurniakan client2 yg sgt2 baik dan ikut apa yg saya suggestkan utk mendapatkan hasil skin yg sihat & cantik...



 ni testimoni dari pelanggan setia saya,kak diana dr Melaka...beliau mengambil skincare set vitamin e,b complex & vit c,alhamdulillah die dpt perubahan skin yg baik...teruskan consume with this set ya sis...:) 


yg ni pula testimoni dari salah sorg customer tetap saya juga...aini,b4 die consume ngn set skincare ni,die mengalami masalah oily skin + jerawat...then after beliau consume dgn set skincare ni,perubahan yg die sndiri alami ialah jerawat dh mula kecut dan skin tidak berminyak lg...kulit dh bertambah sihat dan licin...syukur alhamdulillah...


 dan ini pula testimoni dari mama saya sndiri...b4 ni mama dh try mcm2 produk suplement utk skin tp tidak memuaskan hati & x dpt hasil yg bgus utk mama nya skin...n after mama consume skincare set ni,apa yg saya dpt perhatikan,skin mama lebih lembab,sihat dan yg paling bestnya jeragat di muka sudah hilang...dan skin nya bertambah gebu dan lbih sihat...ramai yg x percaya umur mama saya skang sudah 57 thn...saya suka melihat perubahan yg terdapat pd skin mama saya...alhamdulillah mama dh jmpe produk suplement skincare yg paling slmt dan yg pastinya ianya HALAL....



off topic sat naa...sape yg berminat ngn bawal beads ni,boleh email ur order seperti biasa yaa...boleh request colour apa yg korg nak..:) lain dr yg lain..:)

pic without makeup...

fullset skincare set  CONSUME 4 MONTH 

Vit e:-
1)      Vitamin penting utk kecantikan kulit
2)      Bertindak sbg anti penuaan dan anti oksida
3)      Melindungi dan mencegah kerosakan sel
4)      Mempercepatkan proses pemulihan kulit
5)      Berupaya mengawal kandungan minyak dlm kulit
6)      Berupaya mengurangkan kesan jeragat yg ada pd kulit
7)      Awet muda

Vitamin c:-

1)      Sgt penting utk membentuk kolagen pd kulit
2)      Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pd kulit
3)      Melindungi sel-sel dari kerosakan
4)      Bertindak sbg anti oksida

B complex:-

1)      Dikenali sbg Beauty Vitamin “B” for beauty
2)      Memelihara kecantikan kulit dr dalam
3)      Beritndak sbg penenang,bila jiwa tenang,wajah akan sihat.


kpd yg berminat utk mendapatkan set suplement ni,boleh email ur order seperti biasa yaa...insyallah saya akan reply secepat yg mgkin & consult anda dgn baik...:)

email : honey_nurhaliza@yahoo.com

bg yg ingin order stok2 lechitin,boleh la email saya yaaa...bukan sekadar cntekkan kulit wajah shj malah cntekkan juga bdn anda...sbb penampilan kita ni bukan setakat raut wajah shj...stuju?? kalau stuju,bg yg ader problem dari segi berat bdn,sila email saya utk saya consult anda terlebih dahulu yaa...

terima kasih..:)

aturan mkn lechitin : 3 biji after lunch
                                    3 biji after dinner 

aturan mkn set skincare : 1 biji sehari after breakfast/meal yaa


oh ya sebelum terlupa cara bacaan expired date pada botol shaklee ya:-




PENTING!! Cara membaca Expired Date(due date Vitamin Shaklee)
Format : Month/Day/Year = XX/XX/XXBacaan due date pada label botol di dalam gambar ialah 20hb Jun 2012.Contoh lain:-12/01/12 = 01 December 201206/23/12 = 23 June 2012JUN/12/13 = 12 June 2013

13 CPM's comments:

  1. kak, letak la full pic tudung bawal tu. :) lawa!

    ReplyDelete
  2. @ctzainal full pic x sempat nk amik lg...tp mmg cara pakai mcm tdg bawal biasa

    ReplyDelete
  3. email ur order honey_nurhaliza@yahoo.com yaa...tq

    ReplyDelete
  4. Berminat la, dh lama duk baca testimoni org je kat blog cpm ni, brp harga 1 set ye?

    ReplyDelete
  5. @marinahunny dear..email ur order honey_nurhaliza@yahoo.com yaa

    ReplyDelete
  6. sis..da email psl set ni n tdung..xde reply lagi..hihi...

    ReplyDelete
  7. as salam

    sy nak tnyer harga utk set skincare?
    nnti pape info pliz email

    farhana.sabri@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
  8. honey.. tolong emailkan saya harga satu set ye..
    anwaraina@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. PM me hrga skincare@supplemnt yg sis gune :)
    norhidayahseman@gmail.com

    ReplyDelete