26 February 2012

~ Ubat Cantik saya , set suplement skincare + ESP ~

Sejak dua menjak ni, saya dihujani dgn bnyk email yg bertanyakan ttg "ubat cantek" saya selama ni...secara jujurnya saya mmg suka berkongsikan ttg rahsia saya menjaga kulit wajah saya,bukan rahsia cantik saya yaa..2 ayat yg berbeza di situ...:) ...mcm entry yg lepas,saya pernah nyatakan, " bila sesuatu kebaikan tuh kita kongsikan dgn smua org,maka kebaikan nya MasyaAllah banyak sgt manfaat nya utk kita...sbb kita ikhlas dlm memberi apa shj ilmu utk smua org rasai...btul??

Alhamdulillah saya dpt consult smua client2 saya dgn baik...dan syukur segala2 nya dipermudahkan bila stiap hari juga saya dihujani pelbagai jenis testimoni dari client2 baik saya...rasa puas yg x terhingga bila saya baca smua testimoni2 client saya..."kini rahsiaku,rahsiamu jua.."

Hari ini,sekali lagi dgn ikhlas nya,saya ingin berkongsikan satu lg ubat cantek yg wajib saya amalkan setiap hari dlm menu utk skin saya...iaitu ESP SOY PROTEIN...dan ini juga menjadi hot product kami yg mana ianya sgt2 laris sbb khasiat nya yg sgt2 bagus utk kesihatan & skin kita.

Selain ianya bagus utk ibu yg hamil,ibu yg bf kan baby malah ianya bagus utk golongan2 yg ingin menjadikan skin mereka jd lebih cantik lg...i mean tambahan dari set suplement skincare tuh laa..sbb esp ni dari serbuk soya,of cource korg smua maklum akan kebaikan soya utk kulit kita....bukan shj utk kulit wajah ya malah bagus utk kulit keseluruhan bdn kita...tuh sbb saya mmg sgt2 syorkan bg mereka2 yg dh pon consume ngn set suplement skincare tuh,mereka patut cuba keajaiban dlm ESP ni pula...

TIPS UTK BUAT ESP AGAR LEBIH YUMMY


1) ambil 1 sudu besar esp + separuh cawan freshmlik then shake2 gunakan shaker,so esp akan lebih larut dan rasa lebih yummy...ambil time breakfast,after lunch & before sleep malam

2) ambil 1 sudu besar esp + sunquick then shake2 gunakan shaker...buat stiap kali after breakfast,lunch & before sleep....

* ESP jangan dibancuh dgn air panas ya *


Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami?

1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
5) ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit 

Testimoni ESP:-

  1 “Salam akak,after saya mengamalkan esp dlm set breastfeeding saya,baby saya cpt kenyang + skin saya makin sihat & cantik “
-Our satisfied customer, ESP user-

2)   “Selepas 2 minggu pengambilan ESP beli dgn akak arituh,payudara saya makin pejal dan berisi...thanks for ur suggestion”
-Our satisfied customer, ESP user 

3)   “parut jerawat + jeragat semakin hari makin pudar dan skin saya makin lembut tnpa berminyak “
-Our satisfied customer, set skincare  + ESP user -


" after sebulan consume dgn ESP,rambut saya dah x gugur lagi...sbb saya yakin dgn protein dlm esp menguatkan akar rambut saya,thanks kak hanny,nnt nak repeat order lg ya "
- our satisfied customer,esp user " 

kpd yg berminat utk mencuba ESP,sila emailkan ur order di email saya honey_nurhaliza@yahoo.com...(harga yg sgt2 best saya akan berikan pd 10 customer terawal ) 



ini salah satu killer product kami...ESP...dan juga merupakan salah satu ubat cantek yg wajib ada dlm menu skin saya...x percaya?? korg try beli n rasai sndiri miracle nya..:)) 

ESP yg dh 50 ++ thn dlm pasaran..:)) mampu mencerahkan kulit anda secara natural!! sebotol ni tahan 3 bulan yaa...email saya utk dptkan best price esp!



menu skin saya : set suplement skincare + ESP...jom dptkannya dgn saya dgn harga yg sgt2 bestttttt....email saya kat atas td yaa...

1 CPM's comments:

  1. boleh ker ESP nie di campurkan dgn maternity milk atau milo..??selama nie saya cuma bancuh dgn air panas..baca entry cpm baru tau x blh yer..huhuh...nk ty skincare vit c blh ker dimkn time preggy sbb baca arahannya bgtau pregnant women kena dptkan nasihat pakar..blh ker cpm??

    ReplyDelete