20 March 2012

~ Cantekkan wajah & stabilkan hormon dgn GLA Complex !! ~


Allah menciptakan kita sebagai insan cukup sempurna. Rujuk Quran surah At-Tin "Sesungguhnya manusia diciptakan sebaik-baik kejadian". Tak usah rasa rendah diri kalau kita tidak seperti apa yang majalah atau barat 'kata' sebagai cantik. Yakinlah dalam diri yang lebih penting ialah apabila kita cantik dengan adab, akhlak, islam, iman dan ihsan :) xoxo

dan yg pastinya cantekkan ur skin dgn set suplement skincare + esp...hargailah diri anda sndiri...dah sampai masanya utk anda lebih menjaga kecantikan & kesihatan diri anda...:)

sebelum tuh jom baca dlu testimoni dr salah sorg cust saya from UIA...beliau consume set suplement skincare yg baru shj seminggu mengamalkannya...itu baru seminggu,kalau la 2-3 thn mengamalkan,mst skin super duper cantek....insyallah..:) 
saya mengambil 1 biji gla before sleep...:) 

Selain dari set suplement skincare + esp,saya juga mengamalkan GLA COMPLEX dlm kehidupan seharian saya...ini kerana banyak khasiat yg saya perolehi since mengamalkan gla complex ni...kalau dlu saya mmg mengamalkan evening primose oil tp now saya dah beralih arah kpd gla complex sbb khasiatnya yg sgt2 best utk kesihatan & kecantikan saya...


Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf

Siapa yg perlukan GLA Complex:

~ Diabetes

~ Period tidak teratur
~ Mencantikkan kulit


apa kata pengguna GLA Complex :-

Saya cuma tahu vitamin E , vitamin C dan B Complex adalah antara vitamin yang penting untuk dapatkan kulit yang cantik selain perlunya ESP untuk kulit yang lebih halus dan mulus.

Tetapi setelah 11 tahun dalam Shaklee, saya baru benar-benar jatuh cinta dengan GLA.

Ditambah baru ini saya pulang beraya dan berpeluang berjumpa adik beradik saya....salah seorang mereka baru menjalani pembedahan membuang hempedu. Maka antara vitamin yang saya bekalkan kepada beliau adalah GLA serta vitamin lain dan panduan yang betul pengambilan setiap vitamin.

Tujuan saya bekalkan GLA ialah agar ia membantu menstabilkan hormon adik saya terutama selepas kehilangan hempedu akibat adanya batu kecil. Selepas sebulan mengambil semua vitamin yang saya sarankan, paling jelas kelihatan ialah kulit wajah adik saya yang sebelum ini bertompok akibat jeragat atau bintik-bintik cokelat kini sudah tiada lagi. Muka adik saya kelihatan bersih dan berseri. Beliau yang dulu tidak rajin nak makan vitamin kini menjadi pengamal tegar vitamin Shaklee.
Saya dan suami kini sangat menyukai GLA selain tujuan utama kami mengamalkannya untuk membakar lemak semasa kita berehat ( tidur) kini ia lebih dari itu.
Bagi ibu-ibu yang mengalami masalah jeragat terutama selepas melahirkan anak, maka saya galakkan anda amalkan GLA Shaklee, ia membantu menstabilkan semula hormon anda dan insyaALLAH tiada lagi jeragat!

Walaupun ianya bukan lah masalah kulit yang kritikal tetapi kehadirannya membuatkan kulit kelihatan tidak sihat selain menjejaskan keyakinan diri individu.



kpd yg ingin order set suplement skincare,esp,gla complex boleh terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com...saya akan berikan konsultasi  di atas problem skin yg anda sdg alami...

kpd yg membuat pembayaran sebelum jam 12 tghari,kami akan kurierkan order anda pada hari yg sama ok...dan juga kpd yg bebetul berminat utk order set suplement tetapi tiada budget lagi,anda boleh email kpd saya utk mengetahui cara bagaimana anda boleh mendapatkan jgk set suplement ni...

1 CPM's comments:

  1. http://diarimass.blogspot.com/2012/04/vitamin-vitamin-shaklee-dan-jamu-mak.html

    honey..my entry about ur vit shaklee...feel free to read ya..tq :)

    ReplyDelete