10 March 2012

~ Cerahkan kulit dlm masa 21 hari !! ~


Seperti yg smua sedia maklum,set suplement skincare kini menjadi hot item di blog saya dan alhamdulillah saya terima bnyk feedback positif akan set ni...syukur juga sbb saya dpt kongsikan kebaikan ni pd smua golongan especially wanita...dan juga saya rasa puas sbb dh dpt membantu "wanita" yg mengalami problem skin...alhamdulillah...

Di email,saya banyak consult mereka2 yg mempunyai masalah kulit berjerawat,bernanah,jeragat,kulit kusam,tona kulit tidak sekata,masalah kulit kasar,whitehead & blackhead...dan alhamdulillah setelah mereka consume dgn set suplement yg betul,kini mereka telah mendapat kulit yg sihat kembali...mcm entry2 saya sebelum ni,saya banyak tekankan,jikalau seseorg itu mempunyai masalah kulit,jangan terus pergi ke pusat2 rawatan kulit sbb cmfirm anda akan ditipu bukan ratusan ringgit malah puluhan ribu ringgit...tuh sbb bila kulit bermasalah,saya suka nasihatkan smua client2 saya agar mereka "pulihkan dalaman skin" terlebih dahulu sebelum mencuba skincare yg mahal2 kat pasaran tuh...buang duit korg je sbb dalaman x dipulihkan dlu...betul x?? rasa membazir kan dh abes bnyk duit semata2 nak kulit yg sihat mcm dlu2?? stuju??

so client2 lain dh pon mencuba dan ramai yg berpuas hati dgn hasilnya dan anda bila lagi?? nak tunggu smpi bila?? berubahlah utk skin yg lebih sihat..sbb bila kulit kita sihat,cntek,halus...of cource ianya menjadi 1 kepuasan utk diri sndiri...betul x?? dan pastinya org di sekeliling kita pasti akan bertanya " cantiklah kulit kamu skrg,pakai produk apa ya?? betul x?? 

ok now bg sape2 yg dh pon mencuba set suplement skincare tuh,teruskan amalan suplement skin tuh smpi bila2 sbb of cource korg smua nak skin lg bertambah2 sihat & cntek kan?? cumanya suggestion saya,if skin dah pulih & sihat,apa kata kita cerahkan sedikit kulit tuh dgn amalan ESP...soya kan mampu mencerahkan kulit secara semulajadi...trust me! 

Before saya amalkan ESP utk kecerahan kulit wajah,saya mmg ada  mengamalkan protein soya dari salah satu produk bumiputera yg agak famous jugak di abad ini tp hasilnya x mcm ESP...secara jujurnya, selain amalkan ESP utk milkbooster,saya  mmg amalkan ESP utk mencerahkan kulit wajah saya...dan yg bestnya pengamal2 ESP  boleh membuatkan anda nampak 10 thn lebih muda dr usia anda...best kan?? 

Saya mmg suggestkan kpd client2 saya yg mempunyai kulit yg berjarawat & berjeragat ,disamping mengamalkan set suplement skincare,saya juga menggalakkan mereka agar consume juga dgn ESP supaya protein dlm ESP dpt memperbaiki tisu2 kulit dan membina sel2 kulit yg baru utk hasil kulit yg lebih halus,cerah,lembut....ini yg saya terima testimoni dari semua client2 saya...



sharing :
 
Tahukah anda?
Shaklee adalah syarikat pertama yang mewujudkan suplemen protein berasaskan kacang soya.
 Sebenarnya, pengasingan soya pertama yang pernah dihasilkan adalah dicipta oleh Dr. Forest C. Shaklee pada tahun 1970an. Selang beberapa tahun kemudian, beberapa ujian klinikal telah membuktikan apa yang ditemui oleh Dr. Shaklee sebelumnya iaitu protein soya merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.

Risiko kekurangan protin
  • Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah)
  • Kidney disease (penyakit buah pinggang)
  • Liver (penyakit hati)
  • High Cholesterol (kolesterol tinggi)
  • Low blood pressure (tekanan darah rendah)
  • Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)
  • Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)
  • Peptic ulcer (Ulser perut + usus)
  • Poor wound healing (Luka ambat sembuh)
  • Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar)
  • Poor vision (Penglihatan kurang baik)
  • Irritability (Badan menggeletar)
  • Fatigue (Letih lesu)
  • Weakness (Lemah)
  • Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan)
  • Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal)
  • Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan)
Kelebihan Shaklee ESP
  • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan
  • Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.
  • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung
  • Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous
  • indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah
  • Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.
  • tidak mengandungi kolesterol dan laktosa.
  • Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya.
  • Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.
Apa yang anda akan dapat setelah minum ESP ni?
  • Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : As energy booster (kalau minum pagi2 tu. terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)
  • Lelaki : melindungi dari sebarang penyakit kronik
  • Ibu mengandung : for a healthier pregnancy – well-grown fetus
  • Wanita : keanjalan kulit… (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).
Bagaimana cara bancuhan yang betul untuk ESP?

1 sudu besar ESP dibancuh @ shake with freshmilk,sunquick,ribena,milo,nesvita,mealhshake,jgn bancuh dgn air yang terlalu panas kerana kandungan zat protein mudah musnah pada suhu yang tinggi..


Apa kebaikkan lain ESP?

  • Membantu pembentukan sel baru. 
  • Baik untuk individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan
  • Bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit dan rambut.
  • Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak jadi boleh share dengan anak yang setahun ke atas dan seisi keluarga.
  • Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.
testimoni : 

· Seorang ibu kembar yang menetap di Bangi memberitahu, selepas mengambil soy protien(Energizing Soy Protein) kali kedua, beliau mendapati susunya bengkak dan anaknya minum sedikit dan terus lena.
· Apa yang ibu dapati selepas mengambil protein(Energizing Soy Protein)? Kulit semakin cerah, bekas jerawat mudah hilang, akar rambut lebih kuat, susu bertambah banyak dan lebih pekat, kuku lebih sihat, mudah kenyang dan lebih bertenaga.
kpd client2 yg ingin mendapatkan best price utk ESP,boleh email ur order ke honey_nurhaliza@yahoo.com...saya akan reply secepat yg mungkin & beri konsultasi dgn baik...insyallah

1 CPM's comments:

  1. am intrested about the skin whitening pill...please message me at ddjtaker@live.com...

    ReplyDelete