22 March 2012

~ Jadi Muda dgn SET SUPLEMENT SKINCARE + ESP ! ~

Semalam pada tanggal tarikh 21 Mac 2012 adalah merupakan hari yg sgt2 bermakna dlm hidup saya...rasanya teman2 rapat / sahabat2 di fb dan juga pembaca2 blog tahu tarikh smlm merupakan hari ulang tahun kelahiran saya...dan ramai juga yg bertanyakan ttg hari lahir yg ke brapa...maybe ader yg tahu,dan ader juga yg belum tahu umur sebenar saya...

Dengan rasa rendah dirinya saya mengaku,smlm adalah hari ulang tahun saya yg ke 30 thn...yer,mmg saya dh masuk alam 3 series...kekeke...mungkin juga alam yg sgt2 mencabar bg wanita seperti saya utk lebih menjaga kesihatan + kecantikan kulit...yerla kan,kulit org yg dh matang seperti saya,mmg perlukan perhatian yg lebih...yer,itu diri saya...saya mmg terlalu menjaga bab2 kesihatan kulit ni...tp bukan obses yaa...:)

Ok di sini dgn rasa happy nya saya nak update beberapa testimoni dari client2 tersayang saya...tanpa kalian,saya tidak akan berada di tahap skrg ini...syukur alhamdulillah kerana anda smua sudah sedar utk menjaga kesihatan + kecantikan kulit...yerla,kalau dlu bab2 nak menjaga kesihatan kulit sgt2 la malas tp but now after dh dpt hasil yg baik dari set suplement skincare ni,anda jadi lebih bersemangat utk lebih menjaga kecantikan kulit anda...btul x?? so say congrats utk diri sndiri kerana berjaya mengubah "cara anda" skrg ni...syukur alhamdulillah..saya pon hanya sekadar berkongsi segala ilmu2 / tips bagaimana mendapatkan kulit yg sihat + cantik...

Memang tidak dinafikan smua org kat dunia ni menginginkan kulit yg gebu,bebas dr segala bentuk cela,jerawat,jeragat dll....bagi saya,bila skin dah rosak,jangan sesekali pergi beli set2 skincare luaran ( i mean cleanser) yg mahal2 kat luar tuh sbb akan merosakkan lagi skin anda / tiada kesan langsung yg anda akan perolehi...sebaliknya saya amat2 tekankan,sihatkan terlebih dahulu skin anda dgn bantuan set suplement skincare ni...then bila anda dah mendapat hasil yg baik,barulah boleh utk anda membeli cleanser yg mahal2 atau pun jenama2 kat pasaran tuh...:) so di sini,anda dah berbelanja dgn bijak..betul x??







segala pertanyaan boleh terus email ke honey_nurhaliza@yahoo.com...saya akan consult anda terlebih dahulu dan jgn lupa nyatakan ur prob skin...sekiranya anda tidak nyatakan dgn detail apa jnis prob anda,sukar utk saya consult anda dgn baik....segala kerjasama anda,amatlah saya hargai...

mereka dh pon mendapat hasil yg baik,anda bila lagi?? nak tunggu sampai bila?? mungkin giliran anda pula pasni saya akan consult dgn baik,insyallah....jangan malu,jangan segan yaa...

pembayaran/order sebelum jam 12 tghari,saya akan terus kurierkan pada hari yg sama yaa...:))

4 CPM's comments:

  1. akak..happy birthday!! semoga dimurahkan rezeki selalu dan bahagia di samping ank2 dan suami akak :)

    ReplyDelete
  2. salam..sis, email sy : emilya_1986@yahoo.com.my tentang produk ni beserta harga ye..TQ :)

    ReplyDelete
  3. salam honey

    vitamin2 shaklee memg bagus. haritu saya dah beli 4 jenis vitamin dr honey. dah makan dekat 4 bulan dah. dan banyak kesan yg baik. saya dlm proses nak siapkan entry pasal kebaikan vit2 ni..nanti sy paste link entry ke sini...tq sb perkenalkan vit2 shaklee yang terbaik sgt!

    ReplyDelete
  4. muka awak lwbih kepada RAFIDAH IBRAHIM, berbanding siti nurhaliza...

    ReplyDelete