01 March 2012

~ Testimoni KURUS DGN OMEGA ~

Salam kak honey nurhaliza...

1stly,saya nak ucapkan thanks sbb akak sudi guide & consult my  program diet...rasa terharu bila org famous mcm akak sudi guide n consult saya...thanks again sis...muahh2

Sorry kalau email saya ni menganggu akk.Di sini saya nak beri testimoni selama sebulan saya mengikuti apa yg akk guide kan...mula2 saya follow amik lechitin tp ianya agak lambat utk berat saya turun,maybe lemak dh terkumpul banyak sgt dlm bdn saya kot...then saya email akk smula utk minta guide & need ur consultation...

Saya mula ambil herb lax utk proses detox yg mcm sis beritahu...sebelum memulakan proses diet,badan perlu di detox terlebih dahulu..dan saya membuat detox selama 7 hari berturut2...dan saya juga banyakkan minum air seperti yg akk cdgkan 2-3 liter air sehari...it works!...baru shj 4 hari detox,saya dah pon turun 1kg...time tuh saya rasa wooww!! ajaibnyaa!...tp ni baru permulaan mcm yg akk katakan...

Then saya consume pula dgn omega pula seperti yg sis cdgkan...di awal pengambilan omega,saya rasakan cpt haus skali seperti yg sis ckpkan dan saya banyakkan minum air 3 liter air sehari dan apa yg bagusnya,saya rasa cpt kenyang..kalau dlu mkn nasik mesti nak 2-3 pinggan sbb mmg jenis kuat makan tp bile saya dh mula consume dgn omega ni,mkn 3-4 suap pon dh terasa cpt kenyang nya...alhamdulillah...ini yg saya mahukan..

dan paling ketara setelah sbulan saya mengamalkan herb lax,mealshake ( amik time lunch ) dan omega 3 biji stiap kali lunch..perut dh x buncit lagi,berat saya turun 4kg ,alhamdulillah walaupun x bnyk kg turun,tetapi saya yakin dgn cara penurunan berat bdn cara sihat yg akak guide pada saya...saya rasa bdn lebih ringan berbanding dahulu dan berat cpt turun sbb saya menjalani proses detox dgn herb lax.

so utk next time,saya akan terus order & menjadi pelanggan setia akak sbb akak x jemu2 guide dan melayan pelbagai soalan2 saya di WhatApp...hehe...

**********************************************************************************

ok itu sebahagian dari pengakuan salah sorg client yg saya guide & consult utk program diet beliau...dan saya harap dgn perkongsian tuh,smua pembaca2 boleh faham..dan sekiranya ader yg kurang jelas lagi,boleh la email pada saya di honey nurhaliza@yahoo.com yaa...saya akan memberikan konsultasi yg baik utk anda..terima kasih...

Apa yang boleh saya kongsikan bila saya mula fokus dengan Omega....

Hari pertama saya amik 3 biji selepas lunch....sepanjang petang sehingga malam saya merasa sangat dahaga , hanya ALLAH sahaja yang tahu. Saya tak de rasa lapar tetapi saya rasa sangat dahaga. Air botol 1.5Liter peneman ke mana saya pergi. Dah minum 3 botol, tekak masih dahaga. Malam pun sama. Hmm  memang pelik. Hari pertama lupa makan buah....so tak best ke toilet.

Hari kedua, saya cuba makan pagi pula, unik, sebab tengari saya cuma makan nasi 3 suap dah rasa kenyang tapi saya rasa sangat dahaga. So saya banyak minum air. Saya bancuh ESP, Meal Shake dan PD supaya saya lebih kenyang pada waktu tengahari. Malam memang tak berapa makan sebab dah kenyang dengan air.

Hari ketiga, makan waktu pagi juga dan lebih kurang dengan hari sebelum ini. So saya dapati saya perlukan buah yang banyak supaya tak mudah sembelit ke tandas nanti. Apa yang best, perut senang kenyang.

Berbanding saya amik lecithin dulu, saya mudah rasa lapar bila lambat makan. Mungkin sebab ia bakar lemak jadi badan perlu kalori untuk menggantikan yang telah dibakar. Beza amik Omega, mungkin sebab pengambilan 3 biji sehari buat badan panas, tekak juga beri signal dahaga agar minum lebih air. Bila kenyang air, kita tak berapa nak makan.

Namun saya masih amalkan lecithin sebab ia bagus untuk elakkan bloated....kembung perut atau senak.

Bagi yang takut gemuk kerana air, saya sarankan seminggu atau 2 kali sebulan pergi berurut. Ia sangat membantu selain bersenam setiap hari.
Mungkin ada sesetengah orang boleh kurus sebab senam setiap hari dan amalkan cara hidup sihat terutama mereka yang mempunyai metabolisme yang sangat tinggi, tapi bagi saya, saya tetap perlukan ejen pembakar lemak ini iaitu Omega dan Lecithin. Bagi yang serius nak slim, sila dapatkan allfalfa dan herb lax untuk proses detox yang best!

Namun apa pun perlu ingat, nak kurus, slim TAK BOLEH hanya bergantung pada supplement semata-mata , kita perlu amalkan cara hidup yang sihat, makanan yang sihat, serat yang banyak serta air yang mencukupi barulah semuanya seimbang. 


EMAIL UR MEALSHAKE,OMEGA & HERB LAX NOW...UTK DPTKAN BEST PRICE BOLEH TERUS EMAIL SAYA YAA...honey_nurhaliza@yahoo.com

0 CPM's comments:

Post a Comment