28 April 2012

~ Anda Bakal Pengantin?? Sila Baca !! ~



salah seorg client saya yg kini dah pon bergelar seorg isteri...tahniah diucapkan sbb dh dpt hasil kulit yg cantek sebelum hari bahagianya...saya tumpang happy bila client sgt2 berpuas hati.:)

"Orang kata nk cantek dpn mata bakal suami,kene cantek  luar & dalam" ...saya suka sgt bila pembaca2 blog saya ni terdiri dari bakal2 pengantin yg ingin mendirikan rumahtangga...maka tidak hairanlah bakal2 pengantin of cource inginkan wajah yg halus,cantek & bebas dr segala masalah kulit...

Bg pengantin2 perempuan terutamanya ,mesti inginkan wajah yg halus,bersih dan bebas dr segala problem skin di hari bahagia mereka...dan yg paling best nya,bila kulit dh cantek,bila apply makeup yg nipis pon dh nmpk keserian nya...mcm tuh la saya mmg suggestkan bakal pengantin2 yg ambil servis makeup dgn saya,mmg saya suggestkan set skincare ni utk mereka amallkan sebelum tiba hari bahagia mereka...supaya wajah lebih berseri2..skin lebih halus dan cantek...so mudah utk saya makeup kan utk smua pengantin2 saya...tp yg lebih nmpk kepuasan nya adalah bakal2 suami la...setuju??:)

Anda rasa,bila kulit muka mempunyai liang pori yg besar2,kulit sgt2 berminyak,agak2 nya cantik x bila kita apply makeup?? of cource anda akan jwb " tidak" sbb sudah pastinya anda akan menutup cela2 di wajah dgn concealer & doundation yg sgt2 tebal dan akibatnya...wajah anda nampak "gomak" dan tentunya x nmpk natural beauty di wajah anda...Bila wajah dah mula nmpk kusam,skin dah mula timbul garis2 halus,wajah nmpk tua dr usia sebenar anda,baru anda nak mula menjaga nya dgn baik...itu mmg lumrah,org kata bila dah ader problem2 skin,baru nak cari penawarnya...saya lebih suka nasihatkan smua client2 saya supaya mencegah itu lebih baik dari mengubati...

dan ader lagi satu perkara yg suka saya nak ingatkan utk smua pembaca2 saya...Apa kelebihan membeli fullpack vitamin Shaklee? Pastinya ia menjimatkan! Tahan berbulan2....dan boleh dikongsi bersama mak, ayah suami dan ahli keluarga tersayang. Kata orang duit boleh dicari tetapi bukan kesihatan kerana kesihatan perlu dijaga agar ia terus kekal.

Bg client2 yg bertanyakan ttg set apa yg terbaik utk diamalkan utk mereka2 yg ingin dptkan wajah yg cntek & sihat ketika di hari bahagia tu,saya dh pon consult & jwb email kalian smua...so kpd mereka2 yg masih lagi belum dptkan set yg terbaik utk suplement dalaman skin,boleh lah terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com...insyallah saya akan reply & consult anda dgn baik...jgn malu2 yaa sbb nak cantek,x perlu malu2 utk bertanya...

utk bakal2 pengantin yg ingin dptkan kulit yg sihat,cantek,cerah,bebas dr segala masalah kulit,boleh lah terus email kpd saya utk mendapatkan set yg sesuai dgn anda tp jgn lupa nyatakan skali ur prob skin ya agar mudah utk saya memberikan konsultasi yg baik...insyallah...

0 CPM's comments:

Post a Comment