12 April 2012

~ Kerana Diriku Begitu Beharga ~

jom saya kongsikan testimoni dari salah sorg client saya,Mashani...beliau mengamalkan set suplement skincare + gla complex...


Assalammualaikum...

Just nak share.Sejak beberapa tahun lepas kehidupan agak sibuk dan busy. Memang busy dan sibuk. Badan rasa selalu penat dan lemah. Kondisi kulit pun tak berapa baik. Kekadang berminyak lebih dan kekadang kering berlebih-lebih. mungkin sebab umur pun dah tua. perubahan-perubahan begitu adalah normal la kot.

Last year...sambil berblogwalking...terjumpa satu blog yang sarat dengan tips-tips kesihatan. dan kebanyakan produk-produk yang diperkenalkan adalah dari brand Shaklee. Aku pernah dengar brand ni dah lama. tapi tak pernah amil tahu lelebihannya.

Cuma, aku memang tahu produk ni bagus sebab bekas bos aku yang lama mengamalkan Shaklee ni la. Walaupun umurnya dah nak pencen tapi memang awet muda. Nampak mcm 40-an je umur dia. Masa tu dia pun ada la ajak beli shaklee tapi aku buat endah tak endah je.

Akhirnya dalam bulan november last year aku mengalah dan beli la si shaklee ni. Belinya di blogCPM Honey. Memula hari tu just beli vitamin c, vitamin B complex dan Vitamin E.
Last week beli plak vitamin GLA complex. So, ada 4 jenis la vitamin yang dimakan hari-hari.

So,untuk 3 vitamin tu dah makan selama nak masuk 4 bulan. Memang terasa jugakla perubahan. Walau tak berapa drastik tapi dapat rasala perubahan tu. Perubahan yang dapat dirasai adalah seperti..rambut menjadi lebat dan tidak mudah putus...pores semakin mengecil ..kulit muka less oily...badan rasa lebih bertenaga..awet muda(org kata la..hehehe) dan banyak lagi la.

Paling best vitamin ni...walaupun pada permulaan kita beli agak mahal...tapi vitamin boleh tahan dekat 4 bulan tau. kecuali GLA complex yang tahan utk 2 bulan je.




3 CPM's comments:

  1. Ya Allah, comelnya dia..subhanallah...kne beli jgk nih..

    ReplyDelete
  2. Jom...Jom semua try set vit shaklee....memo best sgt :)

    ReplyDelete
  3. salam.. hey nice blog..follow mine ^_^

    http://penhijaupenpink.blogspot.com/

    ReplyDelete